birleşmek zorundayız arzlar ve lodoslar...
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
Re: birleşmek zorundayız arzlar ve lodoslar...
kimse kabul etmess herkes klandaslarıyla kesmeye kalkar 
'' LaZpApAzZ '
ben demiştim asit ve ateş hasarı vericek diyedaywalker yazdı:alıntı yaptığım hikaye ikv nin resmi sitesindendir.
Burda hidranın zehir, asit, ateş hasarı verebildiği ayrıca başı ve kuyruğuyla fiziksel vuruşlar yapabildiği anlatılmakta.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
daywalker yazdı:ben demiştim asit ve ateş hasarı vericek diyedaywalker yazdı:alıntı yaptığım hikaye ikv nin resmi sitesindendir.
Burda hidranın zehir, asit, ateş hasarı verebildiği ayrıca başı ve kuyruğuyla fiziksel vuruşlar yapabildiği anlatılmakta.bi zehiri tutturamamışım
kadim bi asit vuruyor savaşcının 60 canını yiyor qq
burdanda şu anlaşılıyo şifalar element ve fiziksel direnç alanlarını 15 yaparsa
ve savaşçılar yanına asit direnç iksiri alırsa çok kolay bi şekilde kesilir
ve savaşçılar yanına asit direnç iksiri alırsa çok kolay bi şekilde kesilir
Darthwader
Ataxfilozof

Ataxfilozof

daha görmek nasib olmadı hayırlısı bakalım neler yapıor bu ezik yaratık yeşil kesilmiş sunucumuzda kadim kesildimi yada onunda yanına gidiliodur heralde hep yeşilden bahsedildi girdiğim konularda

________________________________________________________________________________