Merhaba..
Şaheser silahları üretebilmemiz için herhangi bir üretim / toplama bölümümüzün 49 olması gerekiyormuş..
Sınır 45 Olduğu için hiç bir karakterimdeki hiçbir bölüme 45 'ten fazla puan vermedim..
Bu durumda hiçbir karakterim şaheser silah sahibi olamayacak !
Birçok oyuncudada aynı durum bulunması nedeniyle ;
Bir çözüm bulunması ya da puanların tekrar verilerek dağıtılmasını temenni ederek konuyu bitiriyorum..
Saygılar !
Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Evet dostum haklısın sonuna kadar destekliyorum....
+ YEŞİL HİDRALARIN PENÇESİ NE İŞE YARIYOR ? SON GÜNCELLENMEDE GÖRDÜK HİÇ BİRİNDE İSTEMİYOR BOŞUNA MI STRESE GİRDİK BOŞUNA MI SAATLERCE BEKLEDİK DİREK KADIM HİDRAYİ ACSAYDINIZ O ZAMAN
+ YEŞİL HİDRALARIN PENÇESİ NE İŞE YARIYOR ? SON GÜNCELLENMEDE GÖRDÜK HİÇ BİRİNDE İSTEMİYOR BOŞUNA MI STRESE GİRDİK BOŞUNA MI SAATLERCE BEKLEDİK DİREK KADIM HİDRAYİ ACSAYDINIZ O ZAMAN
since 2007
Oyunda niye Toplama Üretme vb sıfırlanMAdı;;
oyunda yetenek direnç puanları sıfırlandı ama toplama üretme gibi puanlar sıfırlanmadı bu soruna bi çare bulun ben eski çarıma toplama yeteneklerini eski oyunda ki madenlere göre verdim şimdi hiçbişey toplayamıyorum yeniden çar açmadan bu soruna care bulun....... :!: :!: :?: :shock: :shock: :arrow: :twisted:
:? :idea:

İnsan ne kadar acı çekerse o kadar Yaşarmış,Ben öLümsüzüm yeğen...
- SlipKnoT55
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
bende sana katılıyorum bende üretemeyecğim eğer 49 verilmesi gerekiyorsa niye 0 lanmadı üretim puanları bi açıklama bekliorm..
IIIII**********Wolverineee**********IIIII
Re: Oyunda niye Toplama Üretme vb sıfırlanMAdı;;
eger onlar sıfırlanırsa elımdekı 3 car süper iş görür

Bu imkansız oyunda zaten yöneticilere söyle verdiği cevap REÇETELER ne olacak 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Önerim Mısır Çarşısındaki GMB VEYA YER ALTINDAKİNDE SKİLL SIFIRLADINMI TOPLAMA VEYA ÜRETİMDE sıfırlansın ....

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
o yetenekerin kesinlikle sıfırlanması gerekiyo ben yeniden çar kasmak zorunda değilim.yada gbm gibi bi makina yapsınlarordan parayla sıfırlayalım........

İnsan ne kadar acı çekerse o kadar Yaşarmış,Ben öLümsüzüm yeğen...
Yönetimdeki Arkadaslar gerekli Görselerde sıfırlarlardı...Demekki Gerekli DeĞilmiş... 

İbRe 4000'i GeÇeR HaYaT O ZaMan BaşLaR.
Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.
Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.
Bilginize
Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.
Bilginize
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]