sadece bir öneri
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sadece bir öneri
Arkadaşlar bildiğiniz üzere büyücülere tesla gözcü sifaçılara kangal geldi ama bunlar tamamen para tuzağı ve eski çağırma yeteneklerindende pekte iyi sayılmaz ve ayrıca da savaşçılarda unutulmuş sayılır bunun yerine benim dediğim gelse daha çok yardımcı olur insanlara önerime geçiyorum hepimiz film veya çizgi filmlerde görmüşüzdür kurmalı fareler olur birilerini şaşırtmak için kullanılır ışte bende böyle birşey düşündüm oyuna böyle bir şey gelsin işporta veya dükkanda satılsın peki bu fareler ile ne yapacağız evet hemen anlatıyorum bir karakterin tek başına meran şehrine gitmesi gerçekten imkansız sayılır sifaçılar gidiyor ama diğer karakterler öylece kalıyor evet bu fareler burada işe yarayacak karakter bunu yetenekler gibi kısa yol penceresine koyacak yüzünü bombaya dönecek ve fare tuşuna basacak ve fare gidip bombaya yaklaşacak bunu gören bomba patlatacak, fare ve kendiside yok olacak sizde rahatça geçeceksiniz satışıda 20 ve 10lu şekilde yapılabilir maden gibi birleştirilebilir ve fiyatıda çok uçuk olmaz ne dersiniz
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: sadece bir öneri
sadece merana gidebilmek için kullanacağın bu ürün sence ne kadar güzelberke271 yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere büyücülere tesla gözcü sifaçılara kangal geldi ama bunlar tamamen para tuzağı ve eski çağırma yeteneklerindende pekte iyi sayılmaz ve ayrıca da savaşçılarda unutulmuş sayılır bunun yerine benim dediğim gelse daha çok yardımcı olur insanlara önerime geçiyorum hepimiz film veya çizgi filmlerde görmüşüzdür kurmalı fareler olur birilerini şaşırtmak için kullanılır ışte bende böyle birşey düşündüm oyuna böyle bir şey gelsin işporta veya dükkanda satılsın peki bu fareler ile ne yapacağız evet hemen anlatıyorum bir karakterin tek başına meran şehrine gitmesi gerçekten imkansız sayılır sifaçılar gidiyor ama diğer karakterler öylece kalıyor evet bu fareler burada işe yarayacak karakter bunu yetenekler gibi kısa yol penceresine koyacak yüzünü bombaya dönecek ve fare tuşuna basacak ve fare gidip bombaya yaklaşacak bunu gören bomba patlatacak, fare ve kendiside yok olacak sizde rahatça geçeceksiniz satışıda 20 ve 10lu şekilde yapılabilir maden gibi birleştirilebilir ve fiyatıda çok uçuk olmaz ne dersiniz
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı

Kardeş o zaman bi anlat tek nasıl gidiliyor yeni karakter açtığımdan uzun zamandır merana girmiyorum sistem değişti galiba bende bi öğreneyim ayrıca bu sadece bi öneriydi üstüme gelme bu kadar :mrgreen:Bizeheryertrabzn yazdı:sadece merana gidebilmek için kullanacağın bu ürün sence ne kadar güzelberke271 yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere büyücülere tesla gözcü sifaçılara kangal geldi ama bunlar tamamen para tuzağı ve eski çağırma yeteneklerindende pekte iyi sayılmaz ve ayrıca da savaşçılarda unutulmuş sayılır bunun yerine benim dediğim gelse daha çok yardımcı olur insanlara önerime geçiyorum hepimiz film veya çizgi filmlerde görmüşüzdür kurmalı fareler olur birilerini şaşırtmak için kullanılır ışte bende böyle birşey düşündüm oyuna böyle bir şey gelsin işporta veya dükkanda satılsın peki bu fareler ile ne yapacağız evet hemen anlatıyorum bir karakterin tek başına meran şehrine gitmesi gerçekten imkansız sayılır sifaçılar gidiyor ama diğer karakterler öylece kalıyor evet bu fareler burada işe yarayacak karakter bunu yetenekler gibi kısa yol penceresine koyacak yüzünü bombaya dönecek ve fare tuşuna basacak ve fare gidip bombaya yaklaşacak bunu gören bomba patlatacak, fare ve kendiside yok olacak sizde rahatça geçeceksiniz satışıda 20 ve 10lu şekilde yapılabilir maden gibi birleştirilebilir ve fiyatıda çok uçuk olmaz ne dersinizayrıca merana tek başına gidemeyen son kardeşimizde sensin galiba herkes rahat gidebiliyor.
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Estafurullah sütüne gelmedim, karakterin büyücüyse kutup gibi bi özelliğimiz var gir altna aç kutbu geç, savaşçıysa da sarsılmaz, kutup sarsılmaz sürelerini beklemek istemiyorsan hemen altf4 çek tekrar gir son 4 bombayı geçmen 1 dk sürerberke271 yazdı:Kardeş o zaman bi anlat tek nasıl gidiliyor yeni karakter açtığımdan uzun zamandır merana girmiyorum sistem değişti galiba bende bi öğreneyim ayrıca bu sadece bi öneriydi üstüme gelme bu kadar :mrgreen:Bizeheryertrabzn yazdı:sadece merana gidebilmek için kullanacağın bu ürün sence ne kadar güzelberke271 yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere büyücülere tesla gözcü sifaçılara kangal geldi ama bunlar tamamen para tuzağı ve eski çağırma yeteneklerindende pekte iyi sayılmaz ve ayrıca da savaşçılarda unutulmuş sayılır bunun yerine benim dediğim gelse daha çok yardımcı olur insanlara önerime geçiyorum hepimiz film veya çizgi filmlerde görmüşüzdür kurmalı fareler olur birilerini şaşırtmak için kullanılır ışte bende böyle birşey düşündüm oyuna böyle bir şey gelsin işporta veya dükkanda satılsın peki bu fareler ile ne yapacağız evet hemen anlatıyorum bir karakterin tek başına meran şehrine gitmesi gerçekten imkansız sayılır sifaçılar gidiyor ama diğer karakterler öylece kalıyor evet bu fareler burada işe yarayacak karakter bunu yetenekler gibi kısa yol penceresine koyacak yüzünü bombaya dönecek ve fare tuşuna basacak ve fare gidip bombaya yaklaşacak bunu gören bomba patlatacak, fare ve kendiside yok olacak sizde rahatça geçeceksiniz satışıda 20 ve 10lu şekilde yapılabilir maden gibi birleştirilebilir ve fiyatıda çok uçuk olmaz ne dersinizayrıca merana tek başına gidemeyen son kardeşimizde sensin galiba herkes rahat gidebiliyor.
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

Bu altf4 çekme yönetimiyle gecmeyi zaten çoğu kişi yapıyor ancak bazı oyuncuların bilgisayarları yavaş.Sonucta herkesin bilgisayarı 2gb 4 gb ram vs gibi özelliklere sahip degil.Belki de arkadaşın böyle bir durumu oldugu icin bu şekilde bi öneride bulunmustur.
Bende oyunda 5 kişiye altf4 cek dedigimde 2-3 kişisi pc yavas diyor...
Bende oyunda 5 kişiye altf4 cek dedigimde 2-3 kişisi pc yavas diyor...
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı

eyvallah saolun valla ben çok geri kafalı kalmışım :mrgreen:
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Superxdragon