Merhabalar:
Kullanıcısı oldugum sobee den oyuna girmeye calıstım bugun güncelleme sayfasından sunucumu sectikten sonra baslaya tıklıyorum ve giriş sayfası alttaki görev çubuguna iniyor ve şifre ekranı falan gelmiyor oyuna bu işlemi ttnet ve mynet tede denedim ve aynı olay giriş sayfası acılmıyor görev cubugunda simgesi duruyor çift tıklıyom bi yararı olmuyor oyunu 2 kere sildim yükledim hala aynı sorun la karsı karsıyayım sorun sizdenmi bendemi acaba ..
Konuyla ilgili bi acıklama bekliyorum Yöneticilerden veya Gm lerden..
Şimdiden Teşekkürler..
Giriş Sayfası Hk. (Yönetici)
Giriş Sayfası Hk. (Yönetici)
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Giriş Sayfası Hk. (Yönetici)
MerhaßaLar.bygloyn yazdı:Merhabalar:
Kullanıcısı oldugum sobee den oyuna girmeye calıstım bugun güncelleme sayfasından sunucumu sectikten sonra baslaya tıklıyorum ve giriş sayfası alttaki görev çubuguna iniyor ve şifre ekranı falan gelmiyor oyuna bu işlemi ttnet ve mynet tede denedim ve aynı olay giriş sayfası acılmıyor görev cubugunda simgesi duruyor çift tıklıyom bi yararı olmuyor oyunu 2 kere sildim yükledim hala aynı sorun la karsı karsıyayım sorun sizdenmi bendemi acaba ..
Konuyla ilgili bi acıklama bekliyorum Yöneticilerden veya Gm lerden..
Şimdiden Teşekkürler..
Oyunda,
Giriş ve TTNet PLus'ta sorun yaşanıyormuş. ßeLkide Senin Sorunun ßundan kaynakLanıyor oLaßilir.
iyi eqLenceLer.
Merhaba,
Masaüstü-Özellikler-Ayarlar-Uygun olaran pixseldeki ayarı yaparsanız ekran gelecektir.
Masaüstü-Özellikler-Ayarlar-Uygun olaran pixseldeki ayarı yaparsanız ekran gelecektir.
Teşekkür Ederim ,
Sorunumu hallettim konuyu kilitleyebilirsiniz.
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Schiller yazdı:Merhaba,
PLusLar Ne zaman qeri qeLicek
xXYsNÖzKXx
Merhaba,
İlgili ekip çalışmalarına başlamıştır.En kısa zamanda plus paket sorunu düzelicektir.

İlgili ekip çalışmalarına başlamıştır.En kısa zamanda plus paket sorunu düzelicektir.
bygloyn yazdı:Teşekkür Ederim ,