TTNET /MYNET hata
TTNET /MYNET hata
Hem TTNET hemde MYNET ten oyuna gıremıyorum ılk defa olmuyor oyuna gırmek ıcın uzun bı sure beklıyorum sordum bazı arkadaslarda da bu hata var . Bu sorunu düzeltın lütfen..
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TTNET /MYNET hata
#@!? kac saat oldu ben gıremıyom ttnetten sımdı mynettende gıremıyom belkı sobee de oyledır bı duzeltın mk yaMcclever yazdı:Hem TTNET hemde MYNET ten oyuna gıremıyorum ılk defa olmuyor oyuna gırmek ıcın uzun bı sure beklıyorum sordum bazı arkadaslarda da bu hata var . Bu sorunu düzeltın lütfen..
Katilbalina
FuU
LastFuU
FuU
LastFuU
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
1 nisan sakasımı yapıyonuz anlamadım gıttı. Zaten sans artırıcı vermıssınız oyuna gıremıyoz ki faydası dokunsun bı ısıde duzgun yapın
Katilbalina
FuU
LastFuU
FuU
LastFuU
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Yeni güncellemeler geldi belki onun icin sorun vardir az kafa dinleyin :mrgreen:

öyle zaten kapalı çarşıda takılıyorum guzel seyler varmış 
bu arada tüm üyeliklerde aynı hata varmıskatilbalina yazdı:#@!? kac saat oldu ben gıremıyom ttnetten sımdı mynettende gıremıyom belkı sobee de oyledır bı duzeltın mk yaMcclever yazdı:Hem TTNET hemde MYNET ten oyuna gıremıyorum ılk defa olmuyor oyuna gırmek ıcın uzun bı sure beklıyorum sordum bazı arkadaslarda da bu hata var . Bu sorunu düzeltın lütfen..