ARTIK ŞU SORUNA BİR ÇÖZÜM BULUN
ARTIK ŞU SORUNA BİR ÇÖZÜM BULUN
BEYAZKÖŞKTE OYNUYORUM VE SERVERIN %80 İ LODOS BU YUZDEN ADAM GİBİ BANKAMA GİDEMIYORUM BUNE YA BANKAYA GİDİM DİYORUM HALİME TEYZENIN ORDA 7-8 TANE BÜYÜ 2-4 SAVAŞÇI 3 ŞİFA VAR HANGİSİNİN İNSAFINA GELIRDE BENI ÖLDÜRMEZ ??? HASEKI KAPISINDAN ÇIKAMIYORUM BENCE BANKANIN İÇİNDE KLAN SAVAŞLARI OLMASIN (KARŞI KLANLAR SAVAŞAMASIN) FAKAT KABADAYIDA SAVAŞILABİLİR OLSUN ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ARZLAR ZORLUK ÇEKİYOR.................
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ARTIK ŞU SORUNA BİR ÇÖZÜM BULUN
Evet bencede buna bir çözüm bulunmalı , sadece beyazköşkte değil , çoğu serverda , lodosların sayısı %80 %90 civarında , buna bir çözüm getirilirse arzların sayısı artacaktır.9zaza yazdı:BEYAZKÖŞKTE OYNUYORUM VE SERVERIN %80 İ LODOS BU YUZDEN ADAM GİBİ BANKAMA GİDEMIYORUM BUNE YA BANKAYA GİDİM DİYORUM HALİME TEYZENIN ORDA 7-8 TANE BÜYÜ 2-4 SAVAŞÇI 3 ŞİFA VAR HANGİSİNİN İNSAFINA GELIRDE BENI ÖLDÜRMEZ ??? HASEKI KAPISINDAN ÇIKAMIYORUM BENCE BANKANIN İÇİNDE KLAN SAVAŞLARI OLMASIN (KARŞI KLANLAR SAVAŞAMASIN) FAKAT KABADAYIDA SAVAŞILABİLİR OLSUN ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ARZLAR ZORLUK ÇEKİYOR.................
1-Klandan çık git .
2-Meteor artık boş.Oradaki bankaya gidebilirsin
3-3 kişi bul GB ye gir
3-3 kişi bul GB ye gir
Eminonu: MezarKabul || xMzrKbL || xxMzRKbL
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
Klana girmek her zaman her türlü saldırıya açık olduğunun göstergesidir.
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Güldürmeyin insanı arkadaşlar9zaza yazdı:BEYAZKÖŞKTE OYNUYORUM VE SERVERIN %80 İ LODOS BU YUZDEN ADAM GİBİ BANKAMA GİDEMIYORUM BUNE YA BANKAYA GİDİM DİYORUM HALİME TEYZENIN ORDA 7-8 TANE BÜYÜ 2-4 SAVAŞÇI 3 ŞİFA VAR HANGİSİNİN İNSAFINA GELIRDE BENI ÖLDÜRMEZ ??? HASEKI KAPISINDAN ÇIKAMIYORUM BENCE BANKANIN İÇİNDE KLAN SAVAŞLARI OLMASIN (KARŞI KLANLAR SAVAŞAMASIN) FAKAT KABADAYIDA SAVAŞILABİLİR OLSUN ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ARZLAR ZORLUK ÇEKİYOR.................
1= Akıllı kardeşim klandan çık git demişinKable yazdı:1-Klandan çık git .
3-3 kişi bul GB ye gir
İyi ozaman herkes lodos olsun Hiç klan savaşları olmasın (Sana göre)
2=Meteor ../nah boş yeraltından çıkamıyorum
3=ben savaşçıyım migrata aldıkları zamanda milat olur. (ee ozaman büyücü ol diyosan Ejder yap Onu parlat Cart Curt eee bizde parayı Totomuzu vererek bulmuyoruz.)
Biz klana eğlence hareketlılık için girioruz oyunun %90 lodos zaten neyin zevkini alıcaz ?atabey yazdı:Klana girmek her zaman her türlü saldırıya açık olduğunun göstergesidir.