YÖNETİM bakarmısınız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

YÖNETİM bakarmısınız

Mesaj gönderen GeCe »

Ya lütfen şu günde olsa ban yiyenleri affedin ya hidra çıktı zevkini çıkaramıyoruz başka gün çekelim cezamızı ya ban yiyorum hidra geliyor işe bak ya :SSSSSS

Ban yememin sebebide bölgeye arkadaşıma PM at lan demem bunun ne sakıncası var herkez diyor ne olur artık açın şu banlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

NOLUR YÖNETİM AFFEDİNNNNNNNNNNNN HİDRA GELDİ BANLILARI AFFEDİN BARE YAAAAAAAAAA!

OFFF YÖNETİM BOŞA PLUS ALIYOZ:.... :? :? :? :?
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: YÖNETİM bakarmısınız

Mesaj gönderen GeCe »

Lutfen bakın ya 1 günlük banlıları affedşn yönetim nolurbakın aaaaaaaa :o :o :o :o :o :o :o :o
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

GeCe yazdı:Lutfen bakın ya 1 günlük banlıları affedşn yönetim nolurbakın aaaaaaaa :o :o :o :o :o :o :o :o

sende ban yemneseydin kardeş bak gördünmü neler oldu yemeyin banı oynayın oyunu
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GeCe »

Millet bölgeden o kadar ezik eziq diyor şikayet ettim hala bir bilgi gelmedi her zaman gelirdi şuan

40 kişiye yakın kişi şikayett ettim hepsi susturuldu sonra bidaha ki şikayetlerimde hiç gelmedi ne iş ya

biz bi LAN kelimesi için ban yiyoruz olmaz olsun böyle oyun :evil:
Resim

Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

:) :)
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TeaM09 »