Ya lütfen şu günde olsa ban yiyenleri affedin ya hidra çıktı zevkini çıkaramıyoruz başka gün çekelim cezamızı ya ban yiyorum hidra geliyor işe bak ya :SSSSSS
Ban yememin sebebide bölgeye arkadaşıma PM at lan demem bunun ne sakıncası var herkez diyor ne olur artık açın şu banlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
NOLUR YÖNETİM AFFEDİNNNNNNNNNNNN HİDRA GELDİ BANLILARI AFFEDİN BARE YAAAAAAAAAA!
OFFF YÖNETİM BOŞA PLUS ALIYOZ:.... :? :? :? :?
YÖNETİM bakarmısınız
YÖNETİM bakarmısınız

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Re: YÖNETİM bakarmısınız
Lutfen bakın ya 1 günlük banlıları affedşn yönetim nolurbakın aaaaaaaa

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
GeCe yazdı:Lutfen bakın ya 1 günlük banlıları affedşn yönetim nolurbakın aaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sende ban yemneseydin kardeş bak gördünmü neler oldu yemeyin banı oynayın oyunu
avakado=eminönü
Millet bölgeden o kadar ezik eziq diyor şikayet ettim hala bir bilgi gelmedi her zaman gelirdi şuan
40 kişiye yakın kişi şikayett ettim hepsi susturuldu sonra bidaha ki şikayetlerimde hiç gelmedi ne iş ya
biz bi LAN kelimesi için ban yiyoruz olmaz olsun böyle oyun :evil:
40 kişiye yakın kişi şikayett ettim hepsi susturuldu sonra bidaha ki şikayetlerimde hiç gelmedi ne iş ya
biz bi LAN kelimesi için ban yiyoruz olmaz olsun böyle oyun :evil:

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX