Tebrikler Sobee...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Tebrikler Sobee...

Mesaj gönderen muhalif »

KoNSuLTaSYoN yazdı:
Aedan yazdı:
muhalif yazdı:KOSKOCA CRYSiS VEYA cALL OF DUTY ALIYORSUN ORJİNALİNİ, 90 TL, BİR KERE PARA VERİYORSUN AMA BU OYUNU DOĞRU D
ZG
N OYNAMAK İÇİN AYDA 70- 90 TL VERMEK ZORUNDASIN BU ADALET Mİ? NEREYE KADAR YÖNETİM ???????????[/b]

EL iNSAF YAAA AYIPTIR !!!
Kutu oyunu ile MMORPG oyunu ne demek araştırın lütfen.
Kutu oyunu heralde 1 kere alınacak.
MMORPG'lerde güncelleme sürekli olur,Kutularda birkaç defa.
Yani verdiğiniz örnekler taban tabana zıt olmuş tebrik ediyorum :)
Çok bilmiş saygı değer arkadaşım sen son çıkan 3 boyutlu mmorpg oyunların fiyat listesine ve aylık ne kadar harcadıklarına ve oyunların kalitesine bakta böyle yorum yap oyun sektörü ile ne kadar iç içesin bilmem ama ıkv avcundaki keklikleri kekliyor sizde yiyorsunuz afiyet olsun ne diyelim biri suratınıza tükürse yağmur yağdı diyecek durumdasınız :D
ALKIŞLIYORUM TEBRİKLER...gerçekten çok güzel ifade etmişsin durumu Konsultasyon...
Kullanıcı avatarı
Elever07
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Elever07 »

Sadece beni düşünürsek subat sonunda 3 aylık plus yükledim ama 27.03.2011'de Plusunuz Bitmiştir dedi.Hızlı Desteğe 3 konu desteğe 2 mesaj ama cevap yok :? .Bende 5 tane paketimden kalan son paketimide dün yüklemek zorunda kaldım.

Ee nede Olsa Daha İyi Bir İKV :)
xxxBATTALxxx(^Ejder Asa)
Nextyou(^Ashab-ı Kehf)
xxBATTALxx(^Ecel Getiren)
Resim
KuKLaCı
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen muhalif »

Elever07 yazdı:Sadece beni düşünürsek subat sonunda 3 aylık plus yükledim ama 27.03.2011'de Plusunuz Bitmiştir dedi.Hızlı Desteğe 3 konu desteğe 2 mesaj ama cevap yok :? .Bende 5 tane paketimden kalan son paketimide dün yüklemek zorunda kaldım.

Ee nede Olsa Daha İyi Bir İKV :)

al işte... bu oyun bu kadar parayı hakediyor mu ? yada bu kadar parayı haketmek için elinden geleni yapıyor mu? yapmıyor haketmiyor!!! insanları neftet ettirmeyin...bezdirmeyin....
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

allah allah ne boş boş yorumlar yapıyosunuz ya 20 tl nasıl kıyarmışta alırmış para senınmı alır da verırde
hem oyun yapmak cok kolay bişeymiş gibi sen yapıbılıyosan yap da bir oyun beleş beleş oynayalımm hadii ...
hem oyunun bu kadarına degecegını düşünmuyosan alma sana zorla satan da yok
Kullanıcı avatarı
rymacan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen rymacan »

PisKoPoS yazdı:
Xuakee yazdı:Gerçekten Bu oyunu Çok iyi biryerlere Getirmek isteyen bi yonetim Var Ama Oyuncular Ya Oyuncular Çok Aç İnsanlar var Yönetimin Her Yaptıgı Güncelemede Yeni Eklentı gelıncede Bundan rahatsız olan insanlar Var Bi Türlü Anlamiş Deilim... Ama bildigim bişi Var İKV yönetimi Türk oyun tarihinin En iyi Oyununu KAlkındırmak ıcın elınden geldıgını yapıyolar Soyleyeceklerım Bu kadar Herkese İyi oyunlar....
cok dogru sölemssin karde eklenti gelmez eklenti gelmedi die konu acarlar.eklenti gelir yok söle yok böle ne desek boş..
PisKoPoS kardeşim selam öncelikle, imzanla yorumun uymuyor sade onu belirteyim dedim :)
"İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler"
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Bi sorun yaşamayan benim heralde :D
Yüklediğim her 3 aylık plusı tam vaktiyle kullandım.2 kere silah yükseltme ve 1 kere kp arttırıcı aldım.Bunlardan da cok memnunum.
Şifama kangal alacaktım ama hasarı yuksek değilmiş,canı da aynıymış vazgeçtim.Tesla hoşuma gitti ama onunda hasarı aynıymış.Bi fikrim yok ama alabilirim.
yağma arttırıcı hiç almadım,zaten cok gb atabilen biri değilim.günde 1-2 defa.gereksiz benim için.
Maden kasabilen biri olmadığım için maden şans arttırıcı da almadım hiç ama maden şans arttırıcıdan memnun olan cok kişi gördum.
Bungün yaşanan oyuna girişlerdeki sorun bence yeni gözlüklerin gelmesiyle herkesin klan parası kasma derdinde olması.Üstüne birde cuma günü olunca haftasonuna giriyoruz malum,kalabalık olması kaçınılmaz oldu.
Umarım sorun bir an önce düzelir.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

İSTANBULUNFATİHİ tayfaları :D
Kullanıcı avatarı
Savasci
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Savasci »

İnsaf edin arkadaş.Konuyu açan ve destekleyen arkadaşlar,sizlere yalaka demeyeceğim ki sizler çıkarcısınız.Konu açma amacın nedir ? Bence,sen içten içe İKV dünyasına sövüyorsun ama dur maksat göz boyamakya böyle bir konu açıyorsun.Benim bir konum vardı '' Kendinizi Bilin '' diye.He işte,dışarıda ki sen ile sanal dünyadaki sen farklısın.Sen zengin misin bu kadar,yeni çıkan her güncellemeyi yapabilecek,akçe alabilecek kadar ? Eee arkadaşım insaf be.
İstanbul Kıyamet Vakti verdiğimiz paralı haketmiyor.Kimse çıkıpda bana anlatmasın oyun sektörünü,yok şu lazım yok bu lazım.3 aylık özel kutu 30 TL ve de bir çok kişi alıyor eminim.Neyinize yetmedi ? Şimdi diyorlar ki,biz bunlara bu 30 TL'yi yedirdiysek gerisi çorap söküğü gibi gelir. Tamam,herşeyin farkındayız ama arkadaşlar kendinizi bilin.
Saçma sapan ve kendiniz bile inanmadığınız,nefret ettiğiniz yönetim taraflı konular açıp,kendinizi küçük düşürmeyin.
Bir kadın var solumda,soluğumda...

Kahraman Tazeoğlu
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Laflarım tamamıyla yalaka arkadaşlara tamam para almak hakları tabi ıkv dünyasında kaç çalışan var bilgin var mı yada ne kadarı ücretli calısıyor desek daha doğru gel gelelim hesaplamaya
Ben üniversite 4 ögrenciyim
aylık gelirim=700-800 arası
kira=150
fatura=50
nikotın=300(ekstralarıyla)
yemek=200
kitaplar,notlar ve araç gereçler = 100
gezi,piknik ortam vs = 100
Ülkemizde asgari ücret =679 ml
Şimdi düşünün kafanızda tasarlayın
Ben eğer daha le oyuna devam ediyor olsaydım benim yaklaşık oyuna 100 ML YAKIN para veriyor oluçaktım tek car düşünmeyin her oynayanın en az 3 carı vardır muhakkak ıkv nin size ekstaradan kazancı var mı örnek car satabiliyor musunuz veya bu basit ne kadar ilgileniyor ne kadar mutlu edebiliyor sizi emeklerinizi verebiliyor mu bunlarıda geçiyorum bundan 1 sene önce topu topu 20 ml oynana oyun ne olduda böyle uçtu wuwwwwwwwwww :D degişiklik gören var mı oyunda :D acaba mevlutun paralar mı bitti :D asıl mesele oyunu çok oynamak emek vermek değil asıl geçerli olan paran varsa 4 senelik oyunculardan bile iyisin hak mı bu simdi daha le ıkv savunan lale varsa tellerini özelime yazsınlar kanka olucam onlarla babaları hangi fabrikada calısıyor merak ettim :D
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

muhalif yazdı:
Aedan yazdı:
muhalif yazdı:KOSKOCA CRYSiS VEYA cALL OF DUTY ALIYORSUN ORJİNALİNİ, 90 TL, BİR KERE PARA VERİYORSUN AMA BU OYUNU DOĞRU D
ZG
N OYNAMAK İÇİN AYDA 70- 90 TL VERMEK ZORUNDASIN BU ADALET Mİ? NEREYE KADAR YÖNETİM ???????????[/b]

EL iNSAF YAAA AYIPTIR !!!
Kutu oyunu ile MMORPG oyunu ne demek araştırın lütfen.
Kutu oyunu heralde 1 kere alınacak.
MMORPG'lerde güncelleme sürekli olur,Kutularda birkaç defa.
Yani verdiğiniz örnekler taban tabana zıt olmuş tebrik ediyorum :)
teşekkür ediyorum, anlamadan koşumayı çok güzel başarmışsın bende seni tebrik ediyorum... açıklamam sana değil, çünkü sen anlamayacaksın belli bu durm, açıklamam okuyan değerli arkadaşlara, bu bahsettiğim oyunlar ile İkv elbette farklı sistemlerde oyunlar ancak, bu oyunların kalitesi ile İkv mukayese dahi edilemez, belki yüzlerce binlerce insan çalışır bunların ekiplerinde, İkv de kazansın daha çok kazansın inşallah, ama yenilemeden bahsetmiyorum ben, HER AY ! EVET HER AY bir tek oyuncudan çok fazla para talep ediyor artık İkv, olayı abarttığı ortada, oyunu iyi oynayabilmek için bize çok fazla para verdirmek zorunda bırAKIYor, dünyaya bakmak zorundayız, buna benzer oyunlarda da elbette para gerektiren olaylar var ama şu anda dünyanın en pahalı oyunu oldu İkv, ama o oyunlara bakyığımızda sorun çıkmıyor, çıksa da anında düzeltiliyor, fakat bizde ? al bütün gün boyunca oyuna giremiyorum bile, tesla aldım, silah yükseltme aldım, daha göremedim bile,neden TTNET oyuna giremiyormuş , düzeltin ozaman arkadaş, parasını alırken hoşunuza gidiyor ama!

ekibinizi tebrik ediyorum!!! dunyanın en pahalı ama en sorunlu oyunu haline getirdiniz İkv yi....uzulmek ve sinirlenmekten başka yapacak birşey yok... ama dikkat edin insanları nefret ettirmeyin...
Anlamadan konuşmayı diyorsunuz,yine aynısını söylüyorsunuz.
Dünyadaki adamakıllı oyunların hepsi Paid to Play oyunlardır.Kim ne derse desin.Kalitelerinden ödün vermezler.
Karakter transferini adam akıllı oturtan en sağlam oyun da WoW'dur bence.Fakat orada adamlar transfer için 20 euro istiyorlar.Tamam kaliteleri farklı olabilir ama sonuçta bunlar gökten düşme oyunlar değil ki.Kaç sene geçti onlar çıkalı ve fiyatları öyle ahım şahım değişmedi.
O oyun kaç milyon dolar para kazanıyor ayda,ama çarşamba günleriydi yanlış hatırlamıyorsam,girişte pat diye bir yazı çıkar bazen."Oyuna giriş sağlanamıyor" diye.Üstüne üstlük orada bakım yapılırken harita değişikliği yaptığı için "karakteri silinen" adamlar bile var.Ama öyle yüklenen de yok.
Sıkıntı her yerde olur.Tamiri zordur kolaydır.Ekibi geniş olabilir dar olabilir.Gerekli olan sabırdır. + herşeyi de almak gerekmez.Çıkalı ne kadar zaman oldu hala silah yükseltmeyi almamıştım,ama gayet de işimi görüyordu elimdeki silah.Arkadaşım aldırttı sonra :)

Ha bu arada sektörün dışında olup çok bilmişlik yapma gibi bir cüretim yoktur.
Dünya çapındaki oyun fuarlarını canlı takip ediyorum.Gerektiğinde stüdyolarla mailleştiğim de oldu.Kısaca durumun farkındayım.Gerek online gerek kutu.Bir "yapımcı"nın neler harcadığını,nelerle uğraştığını bilirim az çok.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön