İlk olarak bu sorun TTnet üyelerinde olduğunu biliyordum , Diğer üyeliklerdede aynı sorunla karşılaşıyorsak oyun makineleriyle vb. bir sorun olmuş olabilir .Deathlife yazdı:OYUNA SOBE MYNET TTNET LE DE GİRİLMİYOR HER NE KADAR DENESEMDE BUTUN SUNUCULARDA AYNI SORUN VAR OYUNUN GENELINDE AYNI SORUN VARStaffers yazdı:Sunucuyla veya bilgisayarınızla alakalı olan bir problem değil .HaRuNN yazdı:Beyazköşk sunucusunda çoğu kişide mevcut oyuna girerken yükleme yarıda kalıyor , 183 Hata kodu çıkıyor bazen , bi çözüm bekliyoruz acil.
Bu hata TTnet servisinden dolayı kaynaklanıyor , sizde hiçbir problem yok .
TTnet üyeliği olmayan (Sobee , Mynet ) Üyelikleri rahatlıkla oyuna giriş yapabilmekte .
Yine aynı sorun , Giriş Ekranı Donuyor !
Re: Yine aynı sorun , Giriş Ekranı Donuyor !
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: Dunyanın en PAHALI VE EN SORUNLU oyun ekibi iyi misiniz?
EVET SATIN TÖNETİCİLER BURAYA ADAM DOĞRU DİYOR ÖLE GELİP DESTEK KÖSTEK DEMEKLE OLMUYOR KALDIKİ HADİ NORMAL SUNUCULAR KALABALIK YA ANKA SUNUCUSU ORADAKİ LAG VE OYUNA GİRİLEMEME SEBEBİ
BUNUNDA CEVAB VERİN BİZ BOŞAMI O SUNUCUDA OYUN OYNUYORUZ RAHAT GİREBİLELİM LAG YAŞAMAYALIM DİYE ANKADA OYNUYORUZ
BUNUNDA CEVAB VERİN BİZ BOŞAMI O SUNUCUDA OYUN OYNUYORUZ RAHAT GİREBİLELİM LAG YAŞAMAYALIM DİYE ANKADA OYNUYORUZ
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
mynette de gırılmıyorStaffers yazdı:Sunucuyla veya bilgisayarınızla alakalı olan bir problem değil .HaRuNN yazdı:Beyazköşk sunucusunda çoğu kişide mevcut oyuna girerken yükleme yarıda kalıyor , 183 Hata kodu çıkıyor bazen , bi çözüm bekliyoruz acil.
TTnet üyeliği olmayan (Sobee , Mynet ) Üyelikleri rahatlıkla oyuna giriş yapabilmekte .
Bu sorun tüm üyeliklerde yaşanıyor şuan .
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- bashkentlee
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Staffers yazdı:İlk olarak bu sorun TTnet üyelerinde olduğunu biliyordum , Diğer üyeliklerdede aynı sorunla karşılaşıyorsak oyun makineleriyle vb. bir sorun olmuş olabilir .Deathlife yazdı:OYUNA SOBE MYNET TTNET LE DE GİRİLMİYOR HER NE KADAR DENESEMDE BUTUN SUNUCULARDA AYNI SORUN VAR OYUNUN GENELINDE AYNI SORUN VARStaffers yazdı:Sunucuyla veya bilgisayarınızla alakalı olan bir problem değil .HaRuNN yazdı:Beyazköşk sunucusunda çoğu kişide mevcut oyuna girerken yükleme yarıda kalıyor , 183 Hata kodu çıkıyor bazen , bi çözüm bekliyoruz acil.
pardon da arkadaş sen dev misin gm misin tavırlara bak ya hibir hesaptan hiçbir sunucuya ulaşılamıyor çözebiliyorsan çöz çözemiyorsan tip tip konuşma...
Bashkentlibüyücü
Eski Uchanxteneke
SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Eski Uchanxteneke
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
Dünya çapında araştırma yapmaya ne zaman başladın konuyu açan kişi

- bashkentlee
- İskele Babası
hiçbir yetkili yok forumda görüldüğü kadarıyla sanki süpriz yapıldı yararlanamadıktan sonra nabıyım 1 nisan süprizini bilmem nesini birinin aklına düşüp baksa foruma da bi şeyler yapılsa
Bashkentlibüyücü
Eski Uchanxteneke
Eski Uchanxteneke
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Duman
hakkatten habashkentlee yazdı:Staffers yazdı:İlk olarak bu sorun TTnet üyelerinde olduğunu biliyordum , Diğer üyeliklerdede aynı sorunla karşılaşıyorsak oyun makineleriyle vb. bir sorun olmuş olabilir .Deathlife yazdı:OYUNA SOBE MYNET TTNET LE DE GİRİLMİYOR HER NE KADAR DENESEMDE BUTUN SUNUCULARDA AYNI SORUN VAR OYUNUN GENELINDE AYNI SORUN VARStaffers yazdı:Sunucuyla veya bilgisayarınızla alakalı olan bir problem değil .HaRuNN yazdı:Beyazköşk sunucusunda çoğu kişide mevcut oyuna girerken yükleme yarıda kalıyor , 183 Hata kodu çıkıyor bazen , bi çözüm bekliyoruz acil.
pardon da arkadaş sen dev misin gm misin tavırlara bak ya hibir hesaptan hiçbir sunucuya ulaşılamıyor çözebiliyorsan çöz çözemiyorsan tip tip konuşma...
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
FaunTLeRoy yazdı:Dünya çapında araştırma yapmaya ne zaman başladın konuyu açan kişi
bu oyuna ayda 120 TL vermeye başladığımda başladım aslanım! bi yanlış mı yaptım? bu oyun dunyanın en pahalı online oyunu ama hizmet yok, sadece oyuna girmek istiyoruz giremiyoruz, sonra diyorlar ki ttnette sorun var bizde yok, banane arkadaş, ben ttnet i tanımam İKV yi tanırım, ben ona verdim 120 TL, ONA GÖRE DE BANA HİZMET VERMEK ZORUNDA, YAPAMIYORSA O PARA HARAMDIR!!!!
Arkadaşlar bir sorunun çözümü için burdayız tartışma başlatmayın rica ediyorum bir yetkili cevap verirse çok iyi olur .
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}