Tebrikler Sobee...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xuakee
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Tebrikler Sobee...

Mesaj gönderen Xuakee »

Gerçekten Bu oyunu Çok iyi biryerlere Getirmek isteyen bi yonetim Var Ama Oyuncular Ya Oyuncular Çok Aç İnsanlar var Yönetimin Her Yaptıgı Güncelemede Yeni Eklentı gelıncede Bundan rahatsız olan insanlar Var Bi Türlü Anlamiş Deilim... Ama bildigim bişi Var İKV yönetimi Türk oyun tarihinin En iyi Oyununu KAlkındırmak ıcın elınden geldıgını yapıyolar Soyleyeceklerım Bu kadar Herkese İyi oyunlar....
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zuğauça

Re: Tebrikler Sobee...

Mesaj gönderen xxJUN »

Hımm . eee :?:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

Xuakee yazdı:Gerçekten Bu oyunu Çok iyi biryerlere Getirmek isteyen bi yonetim Var Ama Oyuncular Ya Oyuncular Çok Aç İnsanlar var Yönetimin Her Yaptıgı Güncelemede Yeni Eklentı gelıncede Bundan rahatsız olan insanlar Var Bi Türlü Anlamiş Deilim... Ama bildigim bişi Var İKV yönetimi Türk oyun tarihinin En iyi Oyununu KAlkındırmak ıcın elınden geldıgını yapıyolar Soyleyeceklerım Bu kadar Herkese İyi oyunlar....
cok dogru sölemssin karde eklenti gelmez eklenti gelmedi die konu acarlar.eklenti gelir yok söle yok böle ne desek boş..
...
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Beğenmiyosan oynamak zorunda değilsin buralarda feryatlanmana gerek yok.
Kullanıcı avatarı
Savasci
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Savasci »

Gerçekten ciddi ciddi soruyorum,sizlere.Sizler ne kadar zengisiniz ki bu oyundaki yeniliklere para verebilecekseniz ? Evet,'' sözde '' yenilikler geliyorda kimi yararına arkadaş ? Bizim mi ? Hayır. Tamamen yönetimin işine geliyor,benim sunucumda kangal ve Tesla gözcü yapan gördüm arkadaş insan nasıl kıyar 20 lira parasına veya ikisini alıyor 40 TL . Yazık demekten başka çare gelmiyor,bizler güncelleme isterken oyuna yaraşır güncellemeler,oyuncuyu zevk verecek bi okadarda işe yarayacak güncelleme istiyoruz.Ancak yöneticiler aksine para kazanmak için yol arıyor.

Şimdi bir düşünün,bir oyuncu ne kadarını alabilir ? Önemli olanları söylüyorum bakın;
20 tl = Silah yükseltme
20 tl = Kangal ve T.Gözcü
30 tl = 3 aylık Pluz özel kutu ve daha dükkanda satılan arttırıcılar.

Bu güncelleme değil,tüccarlıktır arkadaş.
Bir kadın var solumda,soluğumda...

Kahraman Tazeoğlu
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen muhalif »

Savasci yazdı: Gerçekten ciddi ciddi soruyorum,sizlere.Sizler ne kadar zengisiniz ki bu oyundaki yeniliklere para verebilecekseniz ? Evet,'' sözde '' yenilikler geliyorda kimi yararına arkadaş ? Bizim mi ? Hayır. Tamamen yönetimin işine geliyor,benim sunucumda kangal ve Tesla gözcü yapan gördüm arkadaş insan nasıl kıyar 20 lira parasına veya ikisini alıyor 40 TL . Yazık demekten başka çare gelmiyor,bizler güncelleme isterken oyuna yaraşır güncellemeler,oyuncuyu zevk verecek bi okadarda işe yarayacak güncelleme istiyoruz.Ancak yöneticiler aksine para kazanmak için yol arıyor.

Şimdi bir düşünün,bir oyuncu ne kadarını alabilir ? Önemli olanları söylüyorum bakın;
20 tl = Silah yükseltme
20 tl = Kangal ve T.Gözcü
30 tl = 3 aylık Pluz özel kutu ve daha dükkanda satılan arttırıcılar.

Bu güncelleme değil,tüccarlıktır arkadaş.
aynen katılıyorum en basitinden düşünün koca internet parası sınırsız kullanırsan 49 TL AMA BU OYUNA DOĞRU DüZGüN OYNAYACAKSAN 70 TL PARA HARCAMAN LAZIM , HEMDE AYDA!!! BUNUN NERESİ MANTIKLI ??????????
BİRAZ MANTIKLI OLUN! KOSKOCA CRYSiS VEYA cALL OF DUTY ALIYORSUN ORJİNALİNİ, 90 TL, BİR KERE PARA VERİYORSUN AMA BU OYUNU DOĞRU D
ZG
N OYNAMAK İÇİN AYDA 70- 90 TL VERMEK ZORUNDASIN BU ADALET Mİ? NEREYE KADAR YÖNETİM ???????????

EL iNSAF YAAA AYIPTIR !!!
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

atabey yazdı:Beğenmiyosan oynamak zorunda değilsin buralarda feryatlanmana gerek yok.
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

muhalif yazdı:KOSKOCA CRYSiS VEYA cALL OF DUTY ALIYORSUN ORJİNALİNİ, 90 TL, BİR KERE PARA VERİYORSUN AMA BU OYUNU DOĞRU D
ZG
N OYNAMAK İÇİN AYDA 70- 90 TL VERMEK ZORUNDASIN BU ADALET Mİ? NEREYE KADAR YÖNETİM ???????????[/b]

Kutu oyunu ile MMORPG oyunu ne demek araştırın lütfen.
Kutu oyunu heralde 1 kere alınacak.
MMORPG'lerde güncelleme sürekli olur,Kutularda birkaç defa.
Yani verdiğiniz örnekler taban tabana zıt olmuş tebrik ediyorum :)
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Aedan yazdı:
muhalif yazdı:KOSKOCA CRYSiS VEYA cALL OF DUTY ALIYORSUN ORJİNALİNİ, 90 TL, BİR KERE PARA VERİYORSUN AMA BU OYUNU DOĞRU D
ZG
N OYNAMAK İÇİN AYDA 70- 90 TL VERMEK ZORUNDASIN BU ADALET Mİ? NEREYE KADAR YÖNETİM ???????????[/b]

Çok bilmiş saygı değer arkadaşım sen son çıkan 3 boyutlu mmorpg oyunların fiyat listesine ve aylık ne kadar harcadıklarına ve oyunların kalitesine bakta böyle yorum yap oyun sektörü ile ne kadar iç içesin bilmem ama ıkv avcundaki keklikleri kekliyor sizde yiyorsunuz afiyet olsun ne diyelim biri suratınıza tükürse yağmur yağdı diyecek durumdasınız :D
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen muhalif »

Aedan yazdı:
ZG

teşekkür ediyorum, anlamadan koşumayı çok güzel başarmışsın bende seni tebrik ediyorum... açıklamam sana değil, çünkü sen anlamayacaksın belli bu durm, açıklamam okuyan değerli arkadaşlara, bu bahsettiğim oyunlar ile İkv elbette farklı sistemlerde oyunlar ancak, bu oyunların kalitesi ile İkv mukayese dahi edilemez, belki yüzlerce binlerce insan çalışır bunların ekiplerinde, İkv de kazansın daha çok kazansın inşallah, ama yenilemeden bahsetmiyorum ben, HER AY ! EVET HER AY bir tek oyuncudan çok fazla para talep ediyor artık İkv, olayı abarttığı ortada, oyunu iyi oynayabilmek için bize çok fazla para verdirmek zorunda bırAKIYor, dünyaya bakmak zorundayız, buna benzer oyunlarda da elbette para gerektiren olaylar var ama şu anda dünyanın en pahalı oyunu oldu İkv, ama o oyunlara bakyığımızda sorun çıkmıyor, çıksa da anında düzeltiliyor, fakat bizde ? al bütün gün boyunca oyuna giremiyorum bile, tesla aldım, silah yükseltme aldım, daha göremedim bile,neden TTNET oyuna giremiyormuş , düzeltin ozaman arkadaş, parasını alırken hoşunuza gidiyor ama!

ekibinizi tebrik ediyorum!!! dunyanın en pahalı ama en sorunlu oyunu haline getirdiniz İkv yi....uzulmek ve sinirlenmekten başka yapacak birşey yok... ama dikkat edin insanları nefret ettirmeyin...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön