SOBEE PROBLEMİ
SOBEE PROBLEMİ
Mynette oynuyordum Sobeeye gecmek istedim sobee üyeliğime plus paket aldım o an yarım saat girdim sonra hata verdi oyun cıktım daha da giremedim . günün bazı saattleri giriyorum bazen giremiyorum. girişe tıklıyorum oyuna gırecegıne hata sayfası cıkıyor bu ne böyle oyuna giremiyceksek sobee'ile napalım sobee'yi plus paket yükledim simdi bosuna gitti param böle olucaksa sobee üyeliği koymasaydınız ?
Ancyraxorhann / Ancyraxorhannn / Cccorhanccc / büyücüXorhannn
BeYaZ KöşK
BeYaZ KöşK
Re: SOBEE PROBLEMİ
Yardım lütfen
orhii yazdı:Mynette oynuyordum Sobeeye gecmek istedim sobee üyeliğime plus paket aldım o an yarım saat girdim sonra hata verdi oyun cıktım daha da giremedim . günün bazı saattleri giriyorum bazen giremiyorum. girişe tıklıyorum oyuna gırecegıne hata sayfası cıkıyor bu ne böyle oyuna giremiyceksek sobee'ile napalım sobee'yi plus paket yükledim simdi bosuna gitti param böle olucaksa sobee üyeliği koymasaydınız ?
Karakterini nasıl aktardın bende uğraşıyorum mynet hesabımdan sobee ye aktarmak için ama mynet hesabına e-mail gelmiyo aktivasyon için deli oluyorum yöneticilerde cevap vermiyor :evil: Ayrıca aktarma ile alakalı değil şuan kimse oyuna bağlanamıyor hatalar düzeltiliyormuş...
En son Ek1nc1 tarafından 20 Oca 2010 14:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Aktaramadmki sadece sobee üyeliği aldım bende aktarmak istedim karakteri onu da yapamadım 10 TANE mesaj yolladım ikv-destek e ama cevapda yok kimse bizimle ilgilenmiyor herkez kendi derdinde 
BeYaZ KöşK
BeYaZ KöşK
Aynen aga ya bende mynet hesabımdan sobee hesabıma karakter aktarmak istiyorum olmuyor ikv destekden bildirdim cevap yok deli olcam sonrada plus paket alın oyuna destek olunorhii yazdı:Aktaramadmki sadece sobee üyeliği aldım bende aktarmak istedim karakteri onu da yapamadım 10 TANE mesaj yolladım ikv-destek e ama cevapda yok kimse bizimle ilgilenmiyor herkez kendi derdinde
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Açıklama bekliyoruzzzz
Hiç yetkili yokmu ya yardım edin işinize gelmiyor diye cevap mı yazmıyorsunuz anlamadım ki ???
BeYaZ KöşK
BeYaZ KöşK
- DesertEagle
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Görüntü Ayarlarını Kontrol edermisin varsayılana dönüp tekrar denesen bi
Eğer Merhametin Görevini Kusursuz Yapmana Engel Oluyorsa; Bulunduğun Makamı Terket!!!
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
E ben gayet basit bir şekilde aktardım.Ek1nc1 yazdı:Aynen aga ya bende mynet hesabımdan sobee hesabıma karakter aktarmak istiyorum olmuyor ikv destekden bildirdim cevap yok deli olcam sonrada plus paket alın oyuna destek olunorhii yazdı:Aktaramadmki sadece sobee üyeliği aldım bende aktarmak istedim karakteri onu da yapamadım 10 TANE mesaj yolladım ikv-destek e ama cevapda yok kimse bizimle ilgilenmiyor herkez kendi derdinde
Formu doldurdum, telefonuma gelen şifreyi yazdım.
Ertesi gündü sanırım hesap aktarıldı.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
günceL/