Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor

Mesaj gönderen ibrahimking »

Lathander yazdı:
Tertip yazdı:savaşcılara extra avuç yalama hakkı gelecek :) her neyse hayırlı olsun şifacı ve büyücü arkadaşlarımıza
Savaşçı arkadaşlarımızında önerileri alınacaktır ;)
savaşcıya pençe gelebilir kurt pençesi gibi ama ele monteli ve daha kısa olucak kol boyunca uzanıcak.
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Sivas kangal olsun, tesla gözcü olsun güzel düşünülmüş yenilikler, ancak bir çok büyücü ve şifacı bu yeteneklere ya hiç puan vermiyor ya da çok az puan veriyor. Çok ta kullanılmayan bu yetenkleri akçeyle geliştirmek mantıklı bi seçenek değil bence. Mesela bu yetenkler akçeyle alındıktan sonra biz hiç puan vermeden yetenek penceresine eklense (sanki 15 puan verilmiş gibi), oyunculara daha büyük fayda sağlayabilir.

Şimdi asıl mevzuya geliyim: Elbette ki savaşçılar. Lathander savaşçılar konusunda önerilere açık olduklarını söylemiş. Bu başlığa gelen önerilere şöyle bi baktım da, öneri yapan çoğu kişi, savaşçıların da şifacılar gibi hayvan çağırabilmesini istemiş sanki. Benim önerim de şifacıların çağrı yeteneği gibi işleyecek ancak savaşçılar hayvan çağırmayacak. Ne mi çağıracaklar ? Umarım biraz sonra okuyacaklarınız hoşunuza gider :[/color]

Savaşırken ortaya ruhunu koymak...
Bu güce vakıf olmayı başarmış bir savaşçı, ruhunun bir parçasını, savaş alanına sürme yeteneğine kavuşmuştur. Bu ruh, tam anlamıyla bir savaş ruhudur. Savaş ruhu, onu çağıran savaşçının defansif veya ofansif olması durumuna göre değişik özellikler gösterir. Onu çağıran ister ofansif ister defansif olsun;
- Savaş ruhu fedakarlık ister. Onu oraya çıkarmak için savaşçı, kendi canının bir kısmını feda etmelidir(Kudret kullanılmıyor).
- Savaş ruhunun fiziksel bir varlığı yoktur. Bu nedenle hasar veremez, ancak hasar alması da çok zordur.

Savaş ruhunu çağıran defansif bir savaşçıysa, yukarıdakilere ek olarak:
- Ruhu çağıran savaşçının tüm dirençleri % 25, zırh limiti ve zırh miktarı ise % 5 artar.
- Savaş ruhunun hedef aldığı düşmanın hasarı %25 düşer.
- Ruhu çağıran savaşçının enerji rejenerasyonu %100 artar. Buna ilaveten eğer savaşçı, o an sahip olduğu enerji miktarının % 10 nundan daha fazla hasar alırsa, aldığı hasarın %25 ini hasarı verene/verenlere geri iletir.
- Savaş ruhu ile aynı gurupta olan tüm dost çağrı yaratıklarının (sadece sivas kangal ve tesla gözcü nün) tüm dirençleri ve zırh miktarı % 25 artar.
- Ortamda birden fazla defansif savaş ruhu varsa, en güçlü olanın etkileri görülür. Etkilerin birleşmesi mümkün değildir.

Savaş ruhunu çağıran ofansif bir savaşçıysa, en yukarıdaki iki maddeye ilaveten:
- Savaş ruhunun hedef aldığı yaratığın tüm dirençleri ve zırhı % 25 azalır.
- Ruhu çağıran savaşçının kudret rejenerasyonu % 100 artar.
- Savaş ruhunun hedef aldığı yaratığın hızı % 25 azalır.
- Savaş ruhu ile aynı grupta olan tüm dost çağrı yaratıklarının ( Sadece tesla gözcü ve kangalın) hasarı iki katına çıkar.
- Ortamda birden fazla ofansif savaş ruhu varsa, en güçlü olanın etkileri görülür. Etkiler birleşemez.

Yukarıda yazdığım özellikleri, savaşçıların şu anda en çok sıkıntı yaşadıkları konuları belirleyerek oluşturdum. Sizinde eklemek istediniz şeyler olursa siz de paylaşın da, savaşçıların da şöle adam gibi bi yoldaşı (veya her neyse ondan) olsun. Başları kel kalmasın 8-)
EARTH

DisToRtioN
boyle
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen boyle »

İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranış sebebiyle; Forum hesabınız sürekli kapatılmıştır.

DoNotDisturb
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hayal »

Türktim yazdı:Yaw yenilikte bari bu sefer şu akçe'yi az miktar yapın 500 Vb... çok istiyorsunuz. Silah yükseltememi alalım bunumu biraz azaltın 1 Nisan süre 500 olsun sonra 1914 vs... yapın bari... :| :idea:
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Aerrow »

Madem öyle savaşçılarada kurt gelsin :) klavyeden /atılkurt yazdığımızda çıksın meydana boğazlasın kangalı...
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
ERDEMergun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ERDEMergun »

arkadaşlar bu durumdan ben çok rahatsız oldum bütün yenilikler büyücü ve şifacıya artık oyun şifacı ve büyücü kaynıyor neden?Çünkü migrat ve sıgınaga şifacı ve büyücü giriyor ama savaşçı giremiyor neden çünkü savaşçı içerdeki canavarlara pek işlemiyor lütfen yönetmelik savaşçılara göre bişi gelsin ben bu durumdan çok rahatsızım savaşçıların itibarı klamadı onlara bişi geliyorsa bizede birşey gelmeli ben savaşçı çarıma plus+migrat yamacı%60 1aylık+sıgınak%601aylık
aldım 1hafta2 günden beri ne sıgınak nede migrata alınmadım savaşçı diye param boşamı gitti ?artık oyuna neredeyse paraylada sokacaksınız adamı madem büyücü ve şifacılar düşünülüyor savaşçılarada yenilik gelicek benimle aynı fikirde olup katılan arkadaşlarada teşekkür ederim saygılar...
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Earth yazdı:Sivas kangal olsun, tesla gözcü olsun güzel düşünülmüş yenilikler, ancak bir çok büyücü ve şifacı bu yeteneklere ya hiç puan vermiyor ya da çok az puan veriyor. Çok ta kullanılmayan bu yetenkleri akçeyle geliştirmek mantıklı bi seçenek değil bence. Mesela bu yetenkler akçeyle alındıktan sonra biz hiç puan vermeden yetenek penceresine eklense (sanki 15 puan verilmiş gibi), oyunculara daha büyük fayda sağlayabilir.

Şimdi asıl mevzuya geliyim: Elbette ki savaşçılar. Lathander savaşçılar konusunda önerilere açık olduklarını söylemiş. Bu başlığa gelen önerilere şöyle bi baktım da, öneri yapan çoğu kişi, savaşçıların da şifacılar gibi hayvan çağırabilmesini istemiş sanki. Benim önerim de şifacıların çağrı yeteneği gibi işleyecek ancak savaşçılar hayvan çağırmayacak. Ne mi çağıracaklar ? Umarım biraz sonra okuyacaklarınız hoşunuza gider :[/color]

Savaşırken ortaya ruhunu koymak...
Bu güce vakıf olmayı başarmış bir savaşçı, ruhunun bir parçasını, savaş alanına sürme yeteneğine kavuşmuştur. Bu ruh, tam anlamıyla bir savaş ruhudur. Savaş ruhu, onu çağıran savaşçının defansif veya ofansif olması durumuna göre değişik özellikler gösterir. Onu çağıran ister ofansif ister defansif olsun;
- Savaş ruhu fedakarlık ister. Onu oraya çıkarmak için savaşçı, kendi canının bir kısmını feda etmelidir(Kudret kullanılmıyor).
- Savaş ruhunun fiziksel bir varlığı yoktur. Bu nedenle hasar veremez, ancak hasar alması da çok zordur.

Savaş ruhunu çağıran defansif bir savaşçıysa, yukarıdakilere ek olarak:
- Ruhu çağıran savaşçının tüm dirençleri % 25, zırh limiti ve zırh miktarı ise % 5 artar.
- Savaş ruhunun hedef aldığı düşmanın hasarı %25 düşer.
- Ruhu çağıran savaşçının enerji rejenerasyonu %100 artar. Buna ilaveten eğer savaşçı, o an sahip olduğu enerji miktarının % 10 nundan daha fazla hasar alırsa, aldığı hasarın %25 ini hasarı verene/verenlere geri iletir.
- Savaş ruhu ile aynı gurupta olan tüm dost çağrı yaratıklarının (sadece sivas kangal ve tesla gözcü nün) tüm dirençleri ve zırh miktarı % 25 artar.
- Ortamda birden fazla defansif savaş ruhu varsa, en güçlü olanın etkileri görülür. Etkilerin birleşmesi mümkün değildir.

Savaş ruhunu çağıran ofansif bir savaşçıysa, en yukarıdaki iki maddeye ilaveten:
- Savaş ruhunun hedef aldığı yaratığın tüm dirençleri ve zırhı % 25 azalır.
- Ruhu çağıran savaşçının kudret rejenerasyonu % 100 artar.
- Savaş ruhunun hedef aldığı yaratığın hızı % 25 azalır.
- Savaş ruhu ile aynı grupta olan tüm dost çağrı yaratıklarının ( Sadece tesla gözcü ve kangalın) hasarı iki katına çıkar.
- Ortamda birden fazla ofansif savaş ruhu varsa, en güçlü olanın etkileri görülür. Etkiler birleşemez.

Yukarıda yazdığım özellikleri, savaşçıların şu anda en çok sıkıntı yaşadıkları konuları belirleyerek oluşturdum. Sizinde eklemek istediniz şeyler olursa siz de paylaşın da, savaşçıların da şöle adam gibi bi yoldaşı (veya her neyse ondan) olsun. Başları kel kalmasın 8-)
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Sadece görüntü değişikliği için 1995 akçe vermek ne kadar doğru olabilir ? Fiyatı abartı buldum :roll:

-Sivas Kangalı geliyor ise biraz daha güçlü biraz daha canı yüksek olmalı normalden ki talep artsın ?
-Buna rağmen ekstra güç ve can oranı dükkanda kalabilir.
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xrtoo »

Slm;
Savaşçıya
1.önerim bumerang bumerangı fırlatsın 15 sn falan rakibe sorti yapsın sonra savaşçıya geri dönsün.
2.önerim kopya savaşçı ruhu kendi kopyasını fakat aynı hortlak gibi yarı saydam (yani hayalet gibi) çıkınca 15 sn rakiple dövüşsün sonra savaşçıyla birleşsin.
:shock:
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Önerim: Kangal ve Tesla Gözcüsü Gücünde bir Çeteci..!

Çeteci Sakin gibi bişi olabilir ismi
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·

“Eski Duyurular” sayfasına dön