Durmadan devam ediyoruz. Bölge, Bölge geziyoruz ve yeni bilgileri ortaya koyuyoruz. Çemberlitaş'a adım adım ilerliyoruz.. Araştırmalar hâla devam ediyor.PHxBuĞRaHaNx
Yukardaki paragraftan Gaffar Bey'in insan ırkındaki en güçlü büyücü olduğunu kabul edebiliriz (Kuklacı veya Sstans'ı saymazsak) kullandığı yetenek veya yeteneklerden bir tanesi şu an karakterlerimizde mevcut olan "Ateş Çemberi" yeteneğine benziyor olabilir, bu yetenek bize biraz da Kenan'ı anımsatıyor, yanına yaklaşan elektriği alır çözümlemesinden Gaffar Bey'e yaklaşan ateşi alır Aksi taktirde basit bir büyü yeteneğinin çevreye etki ederek atölyeyi yıkabileceğini sanmıyorum ve sizleri uzun bir süre tartışılan bu yeteneği tekrar incelemeye davet ediyorum...
[DEV]Nerull'un kullandığı bu yetenek yukarda tarihçeden alınan kısımda Gaffar Bey'in kullandığı yetenekle aynı veya benzer olduğunu düşünüyorum, Gaffar Bey büyük ihtimalle bu yeteneği belli zamanlarda kullanacaktır (yani her vuruşu bu şekilde olmayacak ) tıpkı Kadim Hidra'nın depremi gibi o halde yine şifalara veya büyülere kutup rüzgarı veya can kurtaran görevi düşüyor.Burdan da anlayacağımız gibi bu bölgelerde de savaşçı, büyücü ve şifacı seçimi doğru yapılmalı, SVH savaşçılardan çok TANK savaşçılar kullanılmalı.
:arrow: :arrow: :arrow:
Cahil insan; boş bir Kavanozabenzer,dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.
1 . Gaffar Bey Ateş Çemberi kullanmıyor orada nerulun kullandığı yetenek kodlarla yazılmış bir yetenek ve junon yeteneğidir
2. olarak giriş Eminönü Tren Garı olacak büyük ihtimalle migratla alakası yok
Durmadan devam ediyoruz. Bölge, Bölge geziyoruz ve yeni bilgileri ortaya koyuyoruz. Çemberlitaş'a adım adım ilerliyoruz.. Araştırmalar hâla devam ediyor.PHxBuĞRaHaNx
FaunTLeRoy yazdı:1 . Gaffar Bey Ateş Çemberi kullanmıyor orada nerulun kullandığı yetenek kodlarla yazılmış bir yetenek ve junon yeteneğidir
2. olarak giriş Eminönü Tren Garı olacak büyük ihtimalle migratla alakası yok
Biz oyun'da çıkabilecek yenilikleri'n nasıl ve ne şekilde olabileceği'ni araştırıyoruz..