Hayal kırıklığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Hayal kırıklığı

Mesaj gönderen mask103 »

Hemen aldım ama hayal kırıklığı yaşadım sadece görüntü değişti tesla yerine uçan gözcü yaratık çağırma yerine kangal bunlar güzel şeyler ama hayal kırıklığı yaşadığım şey hasarlarınıda artırsaydınız iyi olacaktı mesela çarın hasarının yarını vursaydı mesela küre açıyorsun 450 vuruyor açsan ne olacakki kangal çağırıyorsun 450 vuruyor en azından akçe alınan yeni yeteneklerde hasarları artırsaydınız çok daha güzel olacaktı BÜYÜ HALA SAVAŞÇIDAN TEK YİYOR BUNUN ÇARESİNE BAKMANIZ DİLEĞİYLE
SELAMLAR...
NOT: BU PARA VERDİĞİMİZ ZAMAN EMEĞİMİZE DEĞMESİ LAZIMDI ŞİMDİYE KADAR DÜKKAN AÇILDI AÇILALI 300 TL PARA ÖDEDİM AMA BU YARATIK BÜYÜDE GÖZÇÜ ŞİFADA KANGAL HASAR OLARAK AZ OLMUŞ LÜTFEN DÜZELTİN HEMEN ALDIM FAKAT PİŞMANIN YAZIK 19.95 TL YE .....
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Hayal kırıklığı

Mesaj gönderen Aedan »

Arttırıcıyı onun için koymuşlar.
Açıklamada,değişmenin şekil olarak olacağı yazıyordu sanırım zaten.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

ne bekliyordunki :roll: o güçlendiricileri boşa koymadılar ama şöylede olsun isterdim ben hem 0 1995 akçe ile aldığımız kangal güçlü olsun hemde üstüne güçlendiricide aldım mı daha bi sağlam olalım bunu isterdim ben yoksa 2 3 vurulta yatıcaklar ne kadar canı yükselsede verilen paraya bu konuda deyecek bir şey görmüyorum ha olurda oyunda param fazla olup nereye harcıyacağımı bilemezsem süs olsun diye alırım onu ;) onun haricinde çok büyük beklentilerde bulunmayın!!! hesap yapsanız anlarsınız zaten
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen vanpir »

enayi bi de söylüyor 300lira verdim diye :D Allah cızırttırını versin :D
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

vanpir yazdı:enayi bi de söylüyor 300lira verdim diye :D Allah cızırttırını versin :D
imzandaki metin sanırım bir filme ait replikler acaba hangi film bu çok film izledim hatırıma düşmedi bu ??
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön