SAYIN ikv yönetimi bakın SAYIN diorum biraz sayın..
Bu Büyücıler Bu Şifacılar İKV nin ÖZ Evlatlarıda
Bu Savaşı karakterleri kimin evladı ?
( Konuya kilit die Post kasan düdüklerin kulakları KORO halinde cınlatılacaktır!!!)
SouLPoWeRBeTa
ÜVEY evlad
- soulpowerbeta
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
ÜVEY evlad
SouLPoweRBeTa
Re: ÜVEY evlad
Aynen Cok güzeL Bir Konuya Deginmşşin Nedense Savaşçıya Hıc Bir özeLLik Eklenmiyor . :!:
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bilindiği üzere İstanbul Kıyamet Vakti, sürekli gelişim ve değişime açık bir oyun platformudur. Detaylı bir test aşamasından sonra, karakter sınıflarının birbirleri ile olan senkronize durumu dikkate alınarak bu yönde bir güncellemeye gidilmiştir. İlgili sorular için, "Hızlı Destek" (bkz: viewforum.php?f=100) ve İletişim Destek Formu adreslerimiz mevcuttur. (bkz: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ) Tüm görüş ve önerilerinizi bu adreslerden yapabileceğiniz gibi, sabit konumuzdan da bizlere bildirebilirsiniz. Bu yöndeki fikirlerin düzenli takip edilebilmesi için, bildirimlerin toplu halde bulunmasına özen göstermekteyiz.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Koray YAR
yönetim daha avutmayın bizi öneri möneri diye şifacıya büyücüye 1nisanda yenilik gelirken savaşcıyı düşünmediniz bile şimdi cıkıpta burada agız yapmayın destem mestek diye yazarsakta değişen bişey yok bana 2 tane 49 savaşcı sildirdiniz hakkımı sonuna kadar helal etmiyorum
- withoutlove
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
Hellriders yazdı:Bilindiği üzere İstanbul Kıyamet Vakti, sürekli gelişim ve değişime açık bir oyun platformudur. Detaylı bir test aşamasından sonra, karakter sınıflarının birbirleri ile olan senkronize durumu dikkate alınarak bu yönde bir güncellemeye gidilmiştir. İlgili sorular için, "Hızlı Destek" (bkz: viewforum.php?f=100) ve İletişim Destek Formu adreslerimiz mevcuttur. (bkz: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ) Tüm görüş ve önerilerinizi bu adreslerden yapabileceğiniz gibi, sabit konumuzdan da bizlere bildirebilirsiniz. Bu yöndeki fikirlerin düzenli takip edilebilmesi için, bildirimlerin toplu halde bulunmasına özen göstermekteyiz.
İyi Forumlar.
YA NEYİ BİLDİRECEN SAVAŞCIYI 2 YE BÖLDÜNÜZ GÜCÜ YARI YARIYA DÜŞTÜ KRİTİK VURUŞ LARINDAKİ HASARLAR DÜŞÜRÜLDÜ 39 DÖNEMİNE GÖRE BU HASARLARLA 50 BİNDEN AŞA VURMAMAMIZ LAZIM HE ONA TAMAM AMA ŞİFAYA VER BÜYÜCÜYE VER SAVAŞCI KİMDEN EVLATLIK FİLANMI YOKSA SEPET ÇOCUĞUMU SAVAŞCIYI CAMİ AVLUSUNDAN FİLANMI BULDUNUZ ÖLEDE OLSA BİR BAYRAMLIK BİŞE VERİLİR
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Iyorge yazdı:Selamlar
Bencede Bu Kadar Yeter Savaşcılar Hiç Bir Şekilde Ne Migrat Ve Sıgınakta Ön Planda Degil Son Güncelleme İlede Dahada Geri Plana Atıldı.
:arrow: Kınıyorum İKV yönetimini.
PIRASASAPI
+1ozaerdenn yazdı:Iyorge yazdı:Selamlar
Bencede Bu Kadar Yeter Savaşcılar Hiç Bir Şekilde Ne Migrat Ve Sıgınakta Ön Planda Degil Son Güncelleme İlede Dahada Geri Plana Atıldı.
:arrow: Kınıyorum İKV yönetimini.
Manyakk [49]
bence savaşçı sınıfını direk kaldırın. SAYIN İKV Yönetimi
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

- withoutlove
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
neyse bunu yazdık ayı verdiler savaşçı oldu ayı terbiyecisi

What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality