Bölgeler geldiğinde charların kullanılma durumları tümden değişti.Savaşçıdan çıkmayan oyuncular artık tercihini büyüden yana kulanır oldu.Bölgelere hep büyü charımla girdim fırsat bulduğumda çok azda şifayla.Bu birazda sebeb sonuç ilişkisi gibi bişey.Bölgeler büyü charına muazzam bir ivme kazandırdı.Herkes büyü charıyla oyun oynamanın zevkine vardı.Hem uzak saldırı,hemde yüksek hasar şuan büyü charını çok kullanılır kılıyor.
Bana itici gelense savaşçı charlara bölgeden çıkan zırhların charlardaki görünümü.Zırhı giyiyorsun sanki tek tip kıyafet içindesin.Etraf ninja kaplumbağa dolmaya başladı, sadece kafalarının üstündeki tabeladaki harfler farklı.Charı kelmiş,düz saçlıymış, kaytan bıyıklıymış,sakallıymış farketmiyor.Yüz kısmı kapatılmayabilirdi.Kapattılar.Savaşçıya tip yapmaylada uğraşmamak lazım demekki.
Ocipres
RAPH,LEO,DONA,MİCHEL!
RAPH,LEO,DONA,MİCHEL!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: RAPH,LEO,DONA,MİCHEL!
savaşçı savaşçıdır, savaşçının genel özelliği kahramanlıktır.
kahramanların özelliği ve amacı ise alçak gönüllülük, gizlenerek yaşamaktır, yani diyer bir deyişle soyutlanmak
büyücü ile olan farkından yola çıkacak olursak;
büyücü kaçarak ve tilkice savaşır, yani bir savaşçının tam tersine. bir savaşçı ise asla kaçmaz, öleceğini bilse bile ölür
ama onun için önemli olan, onurunu ve soyutluluğunu korumaktır, yaşamak ve ya ölmek değil
bu yüzdendir ki savaşçılar dikkat çeken ve tanınmayan kişilerdir, zırhlarının da yüzlerini ve bütün vücutlarını kapatması bu sepeptendir.
örneğin zorro
spiderman
vs
vs
.
kahramanların özelliği ve amacı ise alçak gönüllülük, gizlenerek yaşamaktır, yani diyer bir deyişle soyutlanmak
büyücü kaçarak ve tilkice savaşır, yani bir savaşçının tam tersine. bir savaşçı ise asla kaçmaz, öleceğini bilse bile ölür
ama onun için önemli olan, onurunu ve soyutluluğunu korumaktır, yaşamak ve ya ölmek değil
bu yüzdendir ki savaşçılar dikkat çeken ve tanınmayan kişilerdir, zırhlarının da yüzlerini ve bütün vücutlarını kapatması bu sepeptendir.
örneğin zorro
spiderman
vs
vs
.
Bazıları görünüşüne bakmıyor..
CIZIK yazdı:![]()
eksik kalmış tmmlayım dedim :mrgreen:
Bildiğin fare ama kung-fu hocası diyorsun
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Ben Kötü Veya İyi Demek İstemiyorum Ama Ben Şahsi Görüşüm Tek Olumsuz Tarafı M2.5 Gözlükler Gece Zırhlı Bir Savaşçıda İyi Gözukmuyor Daha DoqRusu Pek Dikkat Çekmiyor.
Siz Kismis Pi ?
- starMad
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Usta SplinterCIZIK yazdı:![]()
eksik kalmış tmmlayım dedim :mrgreen:
Altefdört
- QuLTrAsLaNQ
- İskele Babası
sagoakamer (SagopaKajmer) yahu sen çocukmusun verdiğin örneklere bak yok efendim ZİPİDERMAN yok GAZMAN bu ne yahu
D oyunu mahvettiler gözlerindeki para aşkı ve açlık oyunu tamamen mahvetti. İlk önce bölgeleri çıkarttılar büyücünün önem kazanmasını sağladılar,(BAKIN AŞAMA AŞAMA SİZCE BU BİR RASTLANTIMI ? )sonra silah yükseltme ve büyücü aman yarrrabbim büyücü mükemmel oldu
savaşçı bundan aşağı kalmasın diye onada yükseltme verdiler
ona bakarsan savaşçıya neden bi yardımcı yok
savaşçııda bir karakter sonuçta..Bunları geçelim Büyücü çok sevildi.Sonra herkes ejder yapmak için sarraf şans çekti ve 15dk olan madenden yine hiç kalkmamaya başladılar....BÖYLE YAPACAĞINIZA BARİ MADENLERİ PARAYLA SATINDA NİYETİNİZ BELLİ OLSUN DAHA NE UZATIORSUNUZ YOK ŞANS ARTTIRICIYMIŞ YOK SİVAS KANGALI KARŞINIZDA KÜÇÜK ÇOCUK YOK
ama bi bakımdan iyi olabilir oyunda veled kalmaz
:D YÖNETİM İSTİFAAAA YÖNETİM İSTİFAA YÖNETİM İSTİFAAA
Git Bi Elini Yüzünü Yıka Kendine Gel :roll:saopakamer yazdı:savaşçı savaşçıdır, savaşçının genel özelliği kahramanlıktır.
örneğin zorro
spiderman
vs
vs
.