Para tuzağıymış !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Para tuzağıymış !

Mesaj gönderen eLeaNoR »

İmkân meselesi.İlla aynı fikirde olacak halimiz yok.Ben ne "yönetimin arkasında değilim" nede "Akçe almıyorum" dedim.

Sagopakajmeran;
İlla yönetim kazansın diyorsan başkalarına akçe al.Nede olsa "Yönetim kazansın."
YalnızYolcu
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

bir insan işini düzgün yapıyorsa hakkıdır. Bir insan işini düzgün yapmıyorsa hakkı değildir. Bir insan işini düzgün yapıp hakkından azını istiyorsa hakkından fazlasını hak eder.

fakat bir insan işini düzgün yapmayıp hakkından fazlasını istiyorsa bu ona hak değildir bizim savunduğumuz bu dükkana malzemeleri koysunlar ama diğer oyunları örnek göstererek abartılı fiyat koymasınlar amaç bu diğer bir konu isteklerimizden verilenelr doğrultusunda yapıldı fakat bizim verilmeyen isteklerimiz ne olacak ? verilenler doğrultusunda olan isteklerimizi dahi kullanacak kadar uygun görmüyoruz benim karşı olduğum görüş bu konuda tabikide onlar para kazanmalı ama hak ettikleri kadar

viewtopic.php?f=46&t=57606&sid=9ac1ffc1 ... 6b308c8a1e
bu konuma düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim sonucu merak ediyorum
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Hayatta her istediğiniz oluyorsa,ne olur o hayata devam edin.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
bilgeisik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bilgeisik »

Remus yazdı:Babanızın hayrına bu oyun için çalışıp geliştiriyorlar demi? Beğenmeyene kapı açık... İlk günden beri yönetimi destekliyoruz desteklemeye devam edeceğiz
nesini destekliyorsun ki bu ekibin anlamis degilim seni saatlerce maden basinda bekletmelerini mi yoksa etkinlikte kazanan herkese isim degistirme hakki verecegiz diyerek 360 derece donus yapan tutarsiz davranislarinami?yada siginaklarda gunlerce item dusurmek icin caba sarfetmeni sagladiklari icin mi her gun oyunu bezginlik haline getirdikleri icin mi? ya da seni yolunacak kaz gibi gordukleri icin mi? bu zihniyete ben artik bir sey soyleyemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

bilgeisik yazdı:
Remus yazdı:Babanızın hayrına bu oyun için çalışıp geliştiriyorlar demi? Beğenmeyene kapı açık... İlk günden beri yönetimi destekliyoruz desteklemeye devam edeceğiz
nesini destekliyorsun ki bu ekibin anlamis degilim seni saatlerce maden basinda bekletmelerini mi yoksa etkinlikte kazanan herkese isim degistirme hakki verecegiz diyerek 360 derece donus yapan tutarsiz davranislarinami?yada siginaklarda gunlerce item dusurmek icin caba sarfetmeni sagladiklari icin mi her gun oyunu bezginlik haline getirdikleri icin mi? ya da seni yolunacak kaz gibi gordukleri icin mi? bu zihniyete ben artik bir sey soyleyemiyorum.
Not:360 derece dönersen aynı yere gelirsin :D
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

son lafı ben koyuyorum ve buna düzgün, mantıklıca cevap veren bir ikv savunucusu çıkabilecekmi bakalım ne kadar zeki bu arkadaşlar

söylüyorum oyunda herkes hemen item düşürürse emeğin ve zevkin ne anlamı kalır bu bir gerçek bir şey istiyorsan çabalayacaksın amaaaa benimle birlikte 5 kez gb ye giripte tüm zırhları 1 kişi topluyorsa başkaları benden az girip daha iyi itemler düşürüyorsa buna adalet değil haksızlık denir oyunda eşitlik var ben ondan çok giriyorsam çok emek veriyorum demektir o zaman bana düşmek zorunda

bu durumda bana kalkıpda şans işi diyerek geçiştiren yönetime söylüyorun oyundaki şu rolu yapıyorum size sonuçta buda oyunun forumu /kaba bu rolümü cevap olarak alırsınız 5 defa ard arda 1 kişiye item düşüyorsa bu şans değil adaletsizliktir 360 defa gb ye girip sadece alternator yüzük düşüyorsa bu bir adalet değildir

çıksın biri bunu mantıklıca cevaplasın bakalım buda nokta.
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Aedan yazdı:
bilgeisik yazdı:
hahaha :D
kozaS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kozaS »

Sagopakajmeran yazdı:
Aedan yazdı:
bilgeisik yazdı:
hahaha :D
360 derece onlarin icinden cikamiycaklari durumda kivirma dereceleridir canim.
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

siz bi oyun yapsaydınız ömür boyu bedava oynatırmısnz?
/nah :lol:
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön