selamlar ;
Yeni gelen herşeyin Akçeleştirildiği bir Türk yapımı oyun düşünemiyorum.
Hizmetten ziyade resmen hırsızlığa dönüşmüş bu oyun
İkv sadece karaktere kp kasabilen , oyun içersinde parası olan , oyun dışında parası olan kişilere değer veriyor.
Başka oyunlar 4.milyonu bulmuşken biz 700 bin diyordukya şimdi ise 70.bin sanıyorum.
Ardarda ikv bırakanlar var ve hala engel olunamıyor.Ve hala yok yoldaş akçeyle al bunu akçeyle al deniliyor.
Nasıl olsa I can football destek veriyorlar.İkv ne kopardıksa
Uyan Ey yönetim online sayısı gittikçe azalmakta birgün gelicek sadece yöneticiler tek oynıyacak
:lol:
İKV % 70 bir kesimi Unuttu
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV % 70 bir kesimi Unuttu
FaunTLeRoy yazdı:öyle olsa daha iyi yöneticilerle ws atardık :lol:
Sen bile kalmıcaksın onun korkusu ve endişesindeyim
Dzeko
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV % 70 bir kesimi Unuttu
aynensubhan yazdı:selamlar ;
Yeni gelen herşeyin Akçeleştirildiği bir Türk yapımı oyun düşünemiyorum.
Hizmetten ziyade resmen hırsızlığa dönüşmüş bu oyun
İkv sadece karaktere kp kasabilen , oyun içersinde parası olan , oyun dışında parası olan kişilere değer veriyor.
Başka oyunlar 4.milyonu bulmuşken biz 700 bin diyordukya şimdi ise 70.bin sanıyorum.
Ardarda ikv bırakanlar var ve hala engel olunamıyor.Ve hala yok yoldaş akçeyle al bunu akçeyle al deniliyor.
Nasıl olsa I can football destek veriyorlar.İkv ne kopardıksa
Uyan Ey yönetim online sayısı gittikçe azalmakta birgün gelicek sadece yöneticiler tek oynıyacak
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain