Bişey sormak istiyorum ;
Oyun içerisinde /kaba yaptığımızda ceza veya yaptırımı nedir ?
1 Nisan Sürprizi!
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Re: 1 Nisan Sürprizi!
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Yönetim Oyunda Şu AN Feciii Bir Hata var sanırım...
Ben Büyücüme Geçtim meranda 44 lewel Yılanlardan 230 Ex gelio Yane bugün aktif Olmuş
Sölemicektim de Yazık
Ben Büyücüme Geçtim meranda 44 lewel Yılanlardan 230 Ex gelio Yane bugün aktif Olmuş
Sölemicektim de Yazık
- Therockboy
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bu kangallar filan her zaman dükkanda olcak dimi??
Düşmanlarımı her zaman daha samimi bulmuşumdur. Hiç değilse ellerine bıçak aldıklarında arkamda değil tam karşımda dururlar.!!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Loncusız
Tatmin edici değil. GB lerden 1 hafta boyunca şaheser düşürme oranını %100 arttırmıştınız bir ara, o bile bundan daha harika bir sürprizdi.
Daha büyük bir sürpriz bekliyorduk açıkcası ben hayal kırıklığına uğradım
keşke günler öncesinden bildirmeseydiniz bu sayede beklentilerimiz yükselmişti.
Daha büyük bir sürpriz bekliyorduk açıkcası ben hayal kırıklığına uğradım

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- CapeLxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
-
- Kadim 999
Merhaba ,
Öncelikle oyunuzun 4. yılını kutlamak istiyorum. 4. yıl adına sizlere bazı güzellikler sunarak bu sene 1 nisanın biraz daha hareketli geçmesini hedefledik. Özellikle sığnak migrat arttırıcı alan oyuncularımız yarın bu özelliğin etkilerini daha fazla görebilecek. Yıldönümünde bir çok oyuncumuz merakla "Çemberlitaş" bölgesini bekliyordu. Çemberlitaş bölgesine ait çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Nice güzel haberlerde görüşmek üzere....
Öncelikle oyunuzun 4. yılını kutlamak istiyorum. 4. yıl adına sizlere bazı güzellikler sunarak bu sene 1 nisanın biraz daha hareketli geçmesini hedefledik. Özellikle sığnak migrat arttırıcı alan oyuncularımız yarın bu özelliğin etkilerini daha fazla görebilecek. Yıldönümünde bir çok oyuncumuz merakla "Çemberlitaş" bölgesini bekliyordu. Çemberlitaş bölgesine ait çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Nice güzel haberlerde görüşmek üzere....
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
1 Nisan Cuma Günü işte olacağım açısından etkinlikleri üzüntüyle internet üzerinden takip edebileceğim. Etkinliklerde yaşanılacak sevinç dolu dakikalar olması temennisiyle
Selamlar
Selamlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
CaptainATX yazdı:Merhaba ,
Yaw Ahmet abi Şakamı ediyorsun.Yaptığınız tüm yenilikler ikv sevenlerin sonu oldu.
800 bin kişi aşkın dediğiniz oyunda her konuda Bir veda daha konularını görmekten bıktık.
Sizbuna çözüm bulun.Artık sunucuda tek başıma gezeceğimi düşünür düşünür korkarım
Dzeko