Merhaba arkadaşlar küçük bi matematiksel hesapla aşağı yukarı kazanılan parayı en küçük değerlerde göreceksiniz.
İkv nin sözde 700.000 bin kullanıcısı var değil mi ? Bu 700 binin en az diyorum bakın en az %5'ini alırsak 7*5=35 yani 700 binin %5 35 bin yapar. 35 bin kullanıcı en az 20 YTL'lik alışveriş yapsa akçe plus filan.
5 kişi - 100 TL
10 kişi -200 TL
100 kişi - 2 Bin TL
1000 kişi - 20 Bin TL
5000 kişi - 100 Bin TL
35000 kişi - 650 Bin TL
Bu yapılan hesap en az değerlerle hesaplanmıştır. Akçe sistemi ile İkv en az 650 Bin TL (Milyar) kısacası yarım trilyondan fazla para kazanmıştır. Halada bazı şeyleri yapmak için imkanımız yok kısıtlı falan filan derlerse diyecek hiç bir sözüm yoktur..
Saygılarımla..
İKV para basıyor..!!
- xPROFx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV para basıyor..!!
[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
Hellriders
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
Hellriders
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta
Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta
Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
xPROFx yazdı:[İçerik Silinmiştir.]
Hellriders
Helldiress
ne yaptığını şaşırdı. bu konuda ben bi küfür argo filan görmemiştim 
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Sobenin ttnet ile anlaşmasından beri ikv para basmaya başladı. Akçe sistemiyle de zirveye ulaştı. Gel gelelim zihniyet yapısı hala aynı.Gelişmeler çok nadir olur ve hala oyuncudan yönetim kademesinde bir şeyler beklenir. Yapılan hatalar daima oyunculara kesilir.Müşterisine velinimet gözüyle bakmayan yegane yer burası sanırım. Ara tatilde yapılan sancak savaşlarındaki hata tarif edilemez.Ama yinede sayın halkım bu oyuna bu kadar para yatırıyor.Tek kelime ile iflah olmayız..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=57593
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!