Oyunda yasal burda mı yasal değil ?
Oyunda yasal burda mı yasal değil ?
/nah ve daha sonra neden geldiğini anlamadığım bir şekilde /kaba olarak tabir ettiğimiz bir hareket var. Bu oyunda yasal olarak kullanılan bir şey. Peki neden forumda böyle bir şey paylaşınca 7 günlük hesap kapatılıyor ? Yönetim neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım.
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

Re: Oyunda yasal burda mı yasal değil ?
şiiit onlar king laf etme yoksa oyundada banlarlar sni bana yaptıkları gibi :lol: çokta tın sanki umurumdaydı 7 günde 1 giriyom zaten açılmış olacak
yetkileri varya yaparlar tabi eğlence anlayışı yok kardeş bunlarda takma görmemişin bir telefonu olmuş tutmuş antenini koparmış
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
______
MoZiLLa
______
______
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

hahaha obamanın sağ ve sol kolları
MaSSacHuSeTT yazdı:hahaha obamanın sağ ve sol kolları![]()

______
MoZiLLa
______
______
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

googledan obama yazmak 5 saniye görsellere geçmek 2 saniye resmi farklı kaydetmek 3 saniye sap tıklayıp paint açmak 2 saniye üstünde ki son derece prosofyonel çalışmam 10 saniye hızlı resimden yükleyip linkini almam 15 saniye toplasan 5 - 10 dk falan işte.MaSSacHuSeTT yazdı:hehe çokmu uğraştın
______
MoZiLLa
______
______
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

bunu yöneticilere göstermek paha biçilemezMoziLLa yazdı:googledan obama yazmak 5 saniye görsellere geçmek 2 saniye resmi farklı kaydetmek 3 saniye sap tıklayıp paint açmak 2 saniye üstünde ki son derece prosofyonel çalışmam 10 saniye hızlı resimden yükleyip linkini almam 15 saniye toplasan 5 - 10 dk falan işte.MaSSacHuSeTT yazdı:hehe çokmu uğraştın
Bugun benimde 2 tane forum uyeligimi 7 gun uzaklastirdilar dogrulari soyleyince boyle oluyor 7 gun susturdular saniyorlar bende oyunda hic bir zaman yapmadigim ama burada yapmak icin buyuk istek duydugum o hareteki yapiyorum onlara /nah susturamazsiniz beni dafne,eylulhira,bilgeisik
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Reis-i Cumhur oLm Onlar dağıLın
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain