http://www.facebook.com/istanbulkiyamet ... l&filter=1 burdakargasa yazdı:okadar aradım sayfaları az sonra yazan bir yönetici göremedim.facebook ta falan mı yazdılar.
1 Nisan Sürprizi!
Re: 1 Nisan Sürprizi!
[table][td]Her yerde aktif bir İKV oyuncusu...[/td]
[tr][td]İKV Hayran Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]İKV Video Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]ikvonline'ın katkılarıyla...[/td][/tr][/table]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
pit10xx yazdı:Aga facebooku takip etseydin görürdün kimin dediğini :SAslanbambam yazdı:kim duyuru için bekleyn dedipit10xx yazdı:Bence birazdaha bekletip bişe yoktu nisannnn 1 dicekler -.-
tamam paşam gördüm facede istanbul sayfasını dürtmüom ki sürekli
arada buraya bakınıom
Yusuf
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
kargasa yazdı:okadar aradım sayfaları az sonra yazan bir yönetici göremedim.facebook ta falan mı yazdılar.
http://www.facebook.com/istanbulkiyamet ... 2171610285
-
- İri Fare Avcısı
Bu forumu görüntüleyenler: Aedan, Afrodisyak, atabey, AYAN, bbknow, berkan587, bilinmez, BLACKMAN, Cerfiss, Comader, dGxhawk, ed67ed, eLeaNoR, Evocati, evrybodycry, FaunTLeRoy, gurununir, HaLimizDumaN, Hammerx, Hellriders, kabusxpislickjj, kargasa, MaSSacHuSeTT, melihbey, MoziLLa, pit10xx, RoneeY, SaTuRNn, Schiller, talenss, TeaM09, Trkstylvodka, turkoxHAMSTER, xsercanx, xxcrazyxx, XxxChesTeRxxX, YorgunDemokrat ve 39 misafir
Forum Tarihi günlerinden birisini yaşıyor
Forum bu kadar kişiyi kaldıramayıp çökmesinTrkstylvodka yazdı:Bu forumu görüntüleyenler: Aedan, Afrodisyak, atabey, AYAN, bbknow, berkan587, bilinmez, BLACKMAN, Cerfiss, Comader, dGxhawk, ed67ed, eLeaNoR, Evocati, evrybodycry, FaunTLeRoy, gurununir, HaLimizDumaN, Hammerx, Hellriders, kabusxpislickjj, kargasa, MaSSacHuSeTT, melihbey, MoziLLa, pit10xx, RoneeY, SaTuRNn, Schiller, talenss, TeaM09, Trkstylvodka, turkoxHAMSTER, xsercanx, xxcrazyxx, XxxChesTeRxxX, YorgunDemokrat ve 39 misafir
[/td][/tr]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
Uçan Tekme Uçan Kafa ?? OsmanLı ToKaTı ?Lathander yazdı:Savaşçılarımızdan da önerilerini bekliyoruzbilinmez yazdı:Ne saçma birşey büyü ve şifaya yeni özellikler ama savaşçıya yok ):

[/td][/tr]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
Çevrimiçi GM veya DEV yok yalnızTrkstylvodka yazdı:Bu forumu görüntüleyenler: Aedan, Afrodisyak, atabey, AYAN, bbknow, berkan587, bilinmez, BLACKMAN, Cerfiss, Comader, dGxhawk, ed67ed, eLeaNoR, Evocati, evrybodycry, FaunTLeRoy, gurununir, HaLimizDumaN, Hammerx, Hellriders, kabusxpislickjj, kargasa, MaSSacHuSeTT, melihbey, MoziLLa, pit10xx, RoneeY, SaTuRNn, Schiller, talenss, TeaM09, Trkstylvodka, turkoxHAMSTER, xsercanx, xxcrazyxx, XxxChesTeRxxX, YorgunDemokrat ve 39 misafir
"Everything starts in the head"

- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Trkstylvodka yazdı:Bu forumu görüntüleyenler: Aedan, Afrodisyak, atabey, AYAN, bbknow, berkan587, bilinmez, BLACKMAN, Cerfiss, Comader, dGxhawk, ed67ed, eLeaNoR, Evocati, evrybodycry, FaunTLeRoy, gurununir, HaLimizDumaN, Hammerx, Hellriders, kabusxpislickjj, kargasa, MaSSacHuSeTT, melihbey, MoziLLa, pit10xx, RoneeY, SaTuRNn, Schiller, talenss, TeaM09, Trkstylvodka, turkoxHAMSTER, xsercanx, xxcrazyxx, XxxChesTeRxxX, YorgunDemokrat ve 39 misafir
ben de varım .D nie silion adımı
Yusuf
-
- İri Fare Avcısı
Aslanbambam yazdı:Trkstylvodka yazdı:Bu forumu görüntüleyenler: Aedan, Afrodisyak, atabey, AYAN, bbknow, berkan587, bilinmez, BLACKMAN, Cerfiss, Comader, dGxhawk, ed67ed, eLeaNoR, Evocati, evrybodycry, FaunTLeRoy, gurununir, HaLimizDumaN, Hammerx, Hellriders, kabusxpislickjj, kargasa, MaSSacHuSeTT, melihbey, MoziLLa, pit10xx, RoneeY, SaTuRNn, Schiller, talenss, TeaM09, Trkstylvodka, turkoxHAMSTER, xsercanx, xxcrazyxx, XxxChesTeRxxX, YorgunDemokrat ve 39 misafir
ben de varım .D nie silion adımı
valla silmedim kardeş geç girmişsindir o sıra yoksundur ondandır