Büyüye Direndi!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dGxhawk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Büyüye Direndi!

Mesaj gönderen dGxhawk »

Oyunda,özellikle büyücüler için büyük bir sorun hedefin büyüye direnmesi.Seviyemizin üstündeki yaratıkların büyüye direnmesi kadar normal bir durum yok,buna bir şey diyemeyiz zaten fakat seviyesi bizden düşük yaratıklarında attığımız büyülere direnmesi de bir o kadar bana mantıksız geliyor.Bazen bir level fareler bile direnebiliyor.Az öncede bombacı cine büyü atarken büyüye direndi ve öldüm.
+
Farelerin bile 49 level bir karakteri tazılar gibi sersemletebiliyor.
(Kafasında yeşil yıldızlar çıkıp yürüme durumu.)

Bu durumun giderilmesi gerektiğini düşünüyor ve sizlerden de destek bekliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Büyüye Direndi!

Mesaj gönderen halilumit »

bence gayet normal sen senden büyük bir yaratığa büyü attığında 100 büyüden 30 sine direniyorsa
1 lwl farede 100 büyüden 1 tanesine direnir arada lwl farkı arttıkça bu oran azalır veya artar
eğer sen yaratıktan çok daha küçüksen bu oran 100 tanede 90 taneye bile çıkabilirken
senden çok küçük yaratıklarında senin büyüne direnme oranı azalır
aksi halde 1 lwl fare sana direnemezse sende senden büyük bir yaratığa hiç büyü atmazsın
her şey adil olmalı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Büyüye Direndi!

Mesaj gönderen Designer »

dGxhawk yazdı:Oyunda,özellikle büyücüler için büyük bir sorun hedefin büyüye direnmesi.Seviyemizin üstündeki yaratıkların büyüye direnmesi kadar normal bir durum yok,buna bir şey diyemeyiz zaten fakat seviyesi bizden düşük yaratıklarında attığımız büyülere direnmesi de bir o kadar bana mantıksız geliyor.Bazen bir level fareler bile direnebiliyor.Az öncede bombacı cine büyü atarken büyüye direndi ve öldüm.
+
Farelerin bile 49 level bir karakteri tazılar gibi sersemletebiliyor.
(Kafasında yeşil yıldızlar çıkıp yürüme durumu.)

Bu durumun giderilmesi gerektiğini düşünüyor ve sizlerden de destek bekliyorum.

Büyücülerdeki bu durumun aynısı olarak savaşçılardaki silahların ıska geçmesini örnek verebiliriz...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV

“Genel Etkileşim” sayfasına dön