·.·´¯`·)» Zaman Loncası «(·´¯`·.·

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Zaman Loncası Güncel Kadro Ve Lonca Alımları

Mesaj gönderen Tokerx »

Canceazi yazdı:
Tokerx yazdı:
Sekox yazdı:Biz Her Zaman vardık amaa sadece Çok kişi yoktu Bilmem zırh düşmüodu Loncaya sanırım artık şansımızı açıldı İlk burhan zırh aldı snr büyüde ben İlk zırh savaşçı aldım snr Zamanxkötü İnşlh dahada olucak şansımız yok ama son derece sağlamız burhan serkan ve emre gerçekten güzel lonca kurdular ben loncamdan gayet memnunum Kimse başkanıyla benim gibi samimi olacagını sanmıyorum bu lonca gerçekten süper yani akıl alamaz serkan hele kardeşim tatlısı acısı emre burhan ayrımıcılık olan lonca çok ama Zamanxteam her zaman olucak oyunda ya sonuna kadar ZAMANXT€AM yada Kıyamet kopana kadar ...**** MegaxT€#@!? yeri ayrıdır ....
serkan şu yazı rengini değiştir okuyamıyorum :D
uğur bana imza yapar mısın ? :D
ver 10M yapak :P gir bi ara oyuna bul beni charının fotolarını çekelim sana pembiş bi şeyler yapalım :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Tokerx yazdı:
Canceazi yazdı:
Tokerx yazdı:
Sekox yazdı:Biz Her Zaman vardık amaa sadece Çok kişi yoktu Bilmem zırh düşmüodu Loncaya sanırım artık şansımızı açıldı İlk burhan zırh aldı snr büyüde ben İlk zırh savaşçı aldım snr Zamanxkötü İnşlh dahada olucak şansımız yok ama son derece sağlamız burhan serkan ve emre gerçekten güzel lonca kurdular ben loncamdan gayet memnunum Kimse başkanıyla benim gibi samimi olacagını sanmıyorum bu lonca gerçekten süper yani akıl alamaz serkan hele kardeşim tatlısı acısı emre burhan ayrımıcılık olan lonca çok ama Zamanxteam her zaman olucak oyunda ya sonuna kadar ZAMANXT€AM yada Kıyamet kopana kadar ...**** MegaxT€#@!? yeri ayrıdır ....
serkan şu yazı rengini değiştir okuyamıyorum :D
uğur bana imza yapar mısın ? :D
ver 10M yapak :P gir bi ara oyuna bul beni charının fotolarını çekelim sana pembiş bi şeyler yapalım :D
uğur bende isterim ama :) char resmi serkanınkini alabilirsin :)
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
FerhaTReLaxAdanA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FerhaTReLaxAdanA »

Ferhatbey yazdı:zamanXYİNGG ' e BU UYARI İLK VE SON UYARIMDIR !çünkü bu loncadan bir onu az çok tanırdım, o yüzden bu loncaya saygı ' DUYARDIM ' . . ZAMANXVAKTİ VE ZAMANXKÖTÜ ART NİYETLİ BİR ŞEKİLDE KARİZMAM OLMAMASINA RAĞMEN DALMAKTADIR (bunu geçtim).! VE BİR İKİ TARTIŞMADAN SONRA ATARLI GENCİMİZ ZAMANXVAKTİ ÖLEN ÇARIMIN Üstünde O tuşuna Sürekli Basmaktadır . . Bunun ANLAMINI BİLİYORSUNDUR ZAMANXYİNGG ! TAKDİR SENİN ! :roll:
vereceğin yanıtı özele ver istersen yada burdan yanıtla takdir yine senin ! ama vereceğin cevaba göre takdir ve teşekkür sunduğum belgeleri bilirsin KARDEŞİM. .
SAYGILAR sana ve Bu yorumu bu Xvakti gibi karakterin üstüne oturup kalkacak kişilerden vb. kişilerin yandaşı olmayacaklaradır..

:idea: :idea: :arrow: :roll:
serkann yazdı:acını anlıyorum kardeş kime tekme tokat dalınsa bu kadar acı verir :D karızman yok dıe sana dalmıycz dıe bı kural yok madem kımsenın dalmasını istemiyorsun yaa klandan cık ya da oyunu bıraak ya da böle sacma konularla forumu kirletme...
Konuyu Çözdük yanlış anlaşılmalar sinsilesi :roll:
kolay gelsin
meranın güzel bir loncası ZAMANX :roll:
Resim

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır

FERHAT .
kafkef
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kafkef »

BAŞARILAR ARZ OLUN MUTLU OLUN
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....

KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa

Klan:Lodos
İsim:Kafkef

MEPODER
Kullanıcı avatarı
Sekox
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sekox »

• karizmamı o da ne biz karizma için kesmiorizki arzsın die kesioruz yediremiorsan çık klandan onu geç tabi dierimi dur onuda söleyem bizim Zamanxvakti tuşu takılı kalmış tam nerde bil bakalım :lol:
Kullanıcı avatarı
Sekox
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sekox »

Bu arada ugur mahire 10 m adan ecel üretti :D cana 40 m onda para bol haydin görem burhandada para almadın umarım adam başkan hacı sen almışsındır dogru ya :lol:
Kullanıcı avatarı
Sekox
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sekox »

Seviorum ya çarlarımı :D belki Önceden [JZJZJZ]ydim ama Zamanxteamda yükseldim Zamanxmyhate ZamanxSEKOOO katıldım ve loncayla kopuoruz süper lonca harbiden Bi ara çöküş bakanlar şimdi ise gerçekten Pişmanlar özellikle arzlar vs bu böle devam eder yok olmayız biz sadece biraz ara vere bilirz oda Adamları çok kestigimiz için =)))))))
YAKINDA LATİFİM ŞİFALARIN CANINI ALICAK CAN VEREN ELLER OLMAYACAK

ÖLÜMDEN KORKUN
ZAMANXKÖTÜ
ZAMANXSEKOOO
ZAMANXSAVAŞÇISI
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Sekox yazdı:
Bu arada ugur mahire 10 m adan ecel üretti :D cana 40 m onda para bol haydin görem burhandada para almadın umarım adam başkan hacı sen almışsındır dogru ya :lol:
pis pis sırıtma olm :D element 6 silindi zaten :( imza yapamıyorum ulennnn :D sonra inş. yaparım ejder malzemesi vericek elleriniz dert görmesse taBiiiiii :mrgreen:
ha bu arada şu yazı rengini değiştir diyorum sana mon. renklerinden galiba okunmuo :|
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

serkan'ım şu yazıları lacivert ve bordo yapmanın nedeni okuyamayalım diyemi :) Beyaz yap asil dir :) bu arada imzayı kendim yapcam :)
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen maxxperfect »

HükümdaR Ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz.

“Lonca İletişim” sayfasına dön