ver 10M yapakCanceazi yazdı:uğur bana imza yapar mısın ?Tokerx yazdı:serkan şu yazı rengini değiştir okuyamıyorumSekox yazdı:Biz Her Zaman vardık amaa sadece Çok kişi yoktu Bilmem zırh düşmüodu Loncaya sanırım artık şansımızı açıldı İlk burhan zırh aldı snr büyüde ben İlk zırh savaşçı aldım snr Zamanxkötü İnşlh dahada olucak şansımız yok ama son derece sağlamız burhan serkan ve emre gerçekten güzel lonca kurdular ben loncamdan gayet memnunum Kimse başkanıyla benim gibi samimi olacagını sanmıyorum bu lonca gerçekten süper yani akıl alamaz serkan hele kardeşim tatlısı acısı emre burhan ayrımıcılık olan lonca çok ama Zamanxteam her zaman olucak oyunda ya sonuna kadar ZAMANXT€AM yada Kıyamet kopana kadar ...**** MegaxT€#@!? yeri ayrıdır ....
·.·´¯`·)» Zaman Loncası «(·´¯`·.·
Re: Zaman Loncası Güncel Kadro Ve Lonca Alımları

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
uğur bende isterim amaTokerx yazdı:ver 10M yapakCanceazi yazdı:uğur bana imza yapar mısın ?Tokerx yazdı:serkan şu yazı rengini değiştir okuyamıyorumSekox yazdı:Biz Her Zaman vardık amaa sadece Çok kişi yoktu Bilmem zırh düşmüodu Loncaya sanırım artık şansımızı açıldı İlk burhan zırh aldı snr büyüde ben İlk zırh savaşçı aldım snr Zamanxkötü İnşlh dahada olucak şansımız yok ama son derece sağlamız burhan serkan ve emre gerçekten güzel lonca kurdular ben loncamdan gayet memnunum Kimse başkanıyla benim gibi samimi olacagını sanmıyorum bu lonca gerçekten süper yani akıl alamaz serkan hele kardeşim tatlısı acısı emre burhan ayrımıcılık olan lonca çok ama Zamanxteam her zaman olucak oyunda ya sonuna kadar ZAMANXT€AM yada Kıyamet kopana kadar ...**** MegaxT€#@!? yeri ayrıdır ....gir bi ara oyuna bul beni charının fotolarını çekelim sana pembiş bi şeyler yapalım
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ferhatbey yazdı:zamanXYİNGG ' e BU UYARI İLK VE SON UYARIMDIR !çünkü bu loncadan bir onu az çok tanırdım, o yüzden bu loncaya saygı ' DUYARDIM ' . . ZAMANXVAKTİ VE ZAMANXKÖTÜ ART NİYETLİ BİR ŞEKİLDE KARİZMAM OLMAMASINA RAĞMEN DALMAKTADIR (bunu geçtim).! VE BİR İKİ TARTIŞMADAN SONRA ATARLI GENCİMİZ ZAMANXVAKTİ ÖLEN ÇARIMIN Üstünde O tuşuna Sürekli Basmaktadır . . Bunun ANLAMINI BİLİYORSUNDUR ZAMANXYİNGG ! TAKDİR SENİN ! :roll:
vereceğin yanıtı özele ver istersen yada burdan yanıtla takdir yine senin ! ama vereceğin cevaba göre takdir ve teşekkür sunduğum belgeleri bilirsin KARDEŞİM. .
SAYGILAR sana ve Bu yorumu bu Xvakti gibi karakterin üstüne oturup kalkacak kişilerden vb. kişilerin yandaşı olmayacaklaradır..
:idea: :idea: :arrow: :roll:
Konuyu Çözdük yanlış anlaşılmalar sinsilesi :roll:serkann yazdı:acını anlıyorum kardeş kime tekme tokat dalınsa bu kadar acı verirkarızman yok dıe sana dalmıycz dıe bı kural yok madem kımsenın dalmasını istemiyorsun yaa klandan cık ya da oyunu bıraak ya da böle sacma konularla forumu kirletme...
kolay gelsin
meranın güzel bir loncası ZAMANX :roll:

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .
BAŞARILAR ARZ OLUN MUTLU OLUN
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....
KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa
Klan:Lodos
İsim:Kafkef
MEPODER
KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa
Klan:Lodos
İsim:Kafkef
MEPODER
- karizmamı o da ne biz karizma için kesmiorizki arzsın die kesioruz yediremiorsan çık klandan onu geç tabi dierimi dur onuda söleyem bizim Zamanxvakti tuşu takılı kalmış tam nerde bil bakalım :lol:
Bu arada ugur mahire 10 m adan ecel üretticana 40 m onda para bol haydin görem burhandada para almadın umarım adam başkan hacı sen almışsındır dogru ya :lol:
Seviorum ya çarlarımı
belki Önceden [JZJZJZ]ydim ama Zamanxteamda yükseldim Zamanxmyhate ZamanxSEKOOO katıldım ve loncayla kopuoruz süper lonca harbiden Bi ara çöküş bakanlar şimdi ise gerçekten Pişmanlar özellikle arzlar vs bu böle devam eder yok olmayız biz sadece biraz ara vere bilirz oda Adamları çok kestigimiz için
))))))
ÖLÜMDEN KORKUN
ZAMANXKÖTÜ
ZAMANXSEKOOO
ZAMANXSAVAŞÇISI
YAKINDA LATİFİM ŞİFALARIN CANINI ALICAK CAN VEREN ELLER OLMAYACAK
ÖLÜMDEN KORKUN
ZAMANXKÖTÜ
ZAMANXSEKOOO
ZAMANXSAVAŞÇISI
pis pis sırıtma olmSekox yazdı:Bu arada ugur mahire 10 m adan ecel üretticana 40 m onda para bol haydin görem burhandada para almadın umarım adam başkan hacı sen almışsındır dogru ya :lol:
ha bu arada şu yazı rengini değiştir diyorum sana mon. renklerinden galiba okunmuo :|

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
serkan'ım şu yazıları lacivert ve bordo yapmanın nedeni okuyamayalım diyemi
Beyaz yap asil dir
bu arada imzayı kendim yapcam 
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
HükümdaR Ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz.