Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor
- Crazyronaldo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor
Oyuncularınızı para kaynagı olarak görmeye devam...

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Bundan sonra karakterlerin yetenekleri içinde para vereceksek eğer.
Söylenecek pek bişey kalmamıştır. Böyle devam edin bakalım nereye kadar gidecek.
Söylenecek pek bişey kalmamıştır. Böyle devam edin bakalım nereye kadar gidecek.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Ben Almıyacağım Bi Şekil Değişikliği İçin Gerek Yok . Olmasad Zaten Tesla Yetiyor... Parası Olanlar Alır Zaten Her Şeyi Aldığı Gibi..
Arkadaşında Dediği Gibi Yetenekler de Akçe mi vericez ? Hiç Gerek Yok... Bunun Yerine Önerilen Başka Fikirleri Değerlendirilseydi Keşke.
İyi Forumlar.
Arkadaşında Dediği Gibi Yetenekler de Akçe mi vericez ? Hiç Gerek Yok... Bunun Yerine Önerilen Başka Fikirleri Değerlendirilseydi Keşke.
İyi Forumlar.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Burada kişilerin kendi zevklerine kalmış.En azından silah yükseltme gibi önemli birşey değil.
YalnızYolcu
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Sivas Kangalı ve Tesla Gözcüyü alacak sivri zekalılar var mıdır bilemiyorum.
Yine saçma bir güncelleme. Arkasındaki zihniyet aynı ona alıştık zaten. Oyuncuların parasını nasıl alırız görüşü son sürat ilerlemekte.
Gözlük güncellemesi istenilen rağbeti yaratmadı sanırım hemen bir güncelleme daha geldi.
Bundan sonraki "Güncellemeleri" (Para tuzaklarını) sabırsızlıkla bekliyorum.
Yine saçma bir güncelleme. Arkasındaki zihniyet aynı ona alıştık zaten. Oyuncuların parasını nasıl alırız görüşü son sürat ilerlemekte.
Gözlük güncellemesi istenilen rağbeti yaratmadı sanırım hemen bir güncelleme daha geldi.
Bundan sonraki "Güncellemeleri" (Para tuzaklarını) sabırsızlıkla bekliyorum.
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Çar Açamkta Akçeyle Olmasın
Nolur Nolmaz Sız Yaparsınız yıne
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
Kangal Yerine PitbuLL istiyoruz. Kaç akçeyse verelim 
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
Lathander yazdı:Çetin savaşlarda yalnız kalmamak mı istiyorsun?
Arkanı kollayan bir yoldaş mı arzuluyorsun?
Senden şifreni istemeden, karşılık beklemeden sana hizmet edecek bir dost mu arıyorsun?
Yeniliğe doymayan İKV'ye bir yenilik daha!
Sivas Kangal ve Tesla Gözcü Dükkan'da yerini aldı ve kıyametteki yol arkadaşın olmak için seni bekliyor. Üstelik onları daha güçlü ve cesur kılacak, güçlendiricileri de var!
[imgleft]http://212.175.12.102/sobee.com.tr/ikvf ... pla250.png[/imgleft]Sivas Kangal nedir?
Sivas Kangal, Şifacı sınıfının Çağrı yeteneği ile çağırmış olduğu evcil hayvanlara eklenmektedir. Dükkan'dan alacağın Sivas Kangal ürünü ile tüm sunuculardaki tüm Şifacı karakterlerinin Çağrı yeteneğine eklenir ve süresiz kullanım hakkı ile birlikte gelir. Bu ürüne sahip olan üyelikte yer alan Şifacı karakter bundan sonra Çağrı yeteneğini kullandığında Sivas Kangalı'nı çağıracaktır.
Sivas Kangalı diğer evcil hayvanlar gibi yetenek tuşu ile yanına çağırabilecek yada dilediğin bir hedefe yönlendirebileceksin.
NOT: Sivas Kangalı ürünü SÜRESİZ kullanım hakkı ile gelir. Bir defa aldığınızda, Çağrı yeteneğine her kullanışınızda Sivas Kangalı çağırırsınız.
Sivas Kangal Güçlendirici nedir?
Tüm sunuculardaki tüm Şifacı karakterlerinizin Sivas Kangalları'nın enerjisini ve hasarını %25, kalma süresini %50 artırır. Kudret gereksinimini de %25 azaltır. İsteğe göre tercih edilebilecek 1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık seçenekleri mevcuttur.
Tesla Gözcü nedir?[imgright]http://212.175.12.102/sobee.com.tr/ikvf ... teslaK.png[/imgright]
Tesla Gözcü Büyücü sınıfının, Tesla Küresi yeteneği ile yarattığı Tesla Küresi yerine geçer. Dükkan'dan alacağın Tesla Gözcü tüm sunuculardaki tüm Büyücü karakterlerinin Tesla Küresi yeteneğine eklenir ve süresiz kullanım hakkı ile gelir.
Bu ürüne sahip üyelikte yer alan Büyücü karakter bundan sonra Tesla Küresi yeteneğini kullandığında Tesla Gözcü yaratacaktır. Üstelik yaratılan Tesla Gözcü, Tesla Küresi gibi sabit olmayıp, bölgesini koruyacak, hedefini takip edecek şekilde hareketli olacaktır.
NOT: Tesla Gözücüsü ürünü SÜRESİZ kullanım hakkı ile gelir. Bir defa aldığınızda, Tesla Küresi yeteneğini her kullanışınızda Tesla Gözcü'yü çağırırsınız.
Tesla Gözcü Güçlendirici nedir?
Tüm sunuculardaki tüm büyücü karakterlerinizin Tesla Gözcü enerjisini ve hasarını %25, kalma süresini %50 artırır. Kudret gereksinimini de %25 azaltır. İsteğe göre tercih edilebilecek 1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık seçenekleri mevcuttur.
Savaşçı için bir yenilik olursa daha iyi olabilir. Büyücü ve şifacılar için yeterince yenilik yapıldı. 1 tane savaşçı için yapılsa kafi olabilir...
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
berkan587 yazdı:Savaşcılara yeni bir şey gelirse , Büyük ihtimal yeni bir yetenek lazım değil mi ?