Cumo yazdı:Sivas Kangalı/Tesla Gözleri Bile Akçe İle Yaptınız Helal olsun.. Eskiden, Para Olarak Bir Şey Yapmıyordunuz. Ama Biraz Para GÖrdünüz. Ne oldusa Oldu. İyi Akşamlar. YAZIKLAR OLSUN
Uygunsuz mesajınız nedeni ile forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
saçmalamayın ya tabiki ücrretli olacak helalal olsun yönetim benden tam destek eskiden ücretsi di de ne oldu oyun ne derece gelişti aç ayı oynamaz arkadaş adamlar gelir buldukça alt yapıyıda hallediyor yenilikte yapıyor işine gelen alır gelmiyosa bul yenisini kaldı ki tüm oyunlarda bu var zaten heleki gelişmekte olanlarda benzinin 4 tl olduğu ülkede bana item muhabbeti yapmıyacaksın
Oanxtafra =43 lvl
Oooxooo=44 lvl
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze oluyu mezar
Nede şeytan gunahı
Benim ikv kastıgım kadar
Google gelirinin yüzde 66’sını öz kaynaklarından, yüzde 30’u ise Google reklam şirketi olan Adense’den geliyor. Google’ın 26,5 milyar dalır nakit parası ve 20.621 çalışanı bulunuyor.
ve ben
Google Akademik
Google Blog Araması
Google Chrome
Google Desktop
Google Dizin
Google Görseller
Google Haberler
Google iGoogle
Google Kitaplar
Google Web Arama
Google Özel Arama Motoru
Google Blogger
Google Dokümanlar
Google Gmail
Google Gruplar
Google Picasa
Google Reader
Google SketchUp
Google Talk
Google Mobil
Google Earth
kullanırken para vermiyorum
sobee'yle google'i kıyaslamıyorum hizmet anlayışına açıklık getiriyorum. ikv artık bir üründür hizmet değil.
PROFPROFxPROFpTopsakallıdede PROFıPROFiPROFöProfşPROFusta
Gölge Haramileri Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
Arkadaşlar bu devlet değil ki vergi veresin sana yol su olarak geri dönsün. Bu oyun internet üzerinden oynanan ve gelişmesi için para vermeyi gerektirmeyen bi oyun. Kullanıcı sayısı fazla olması önemli bu oyunların. Facebook'u ele alalım kaç milyon kullanıcısı var. Sizden ek bi ücret talep ediyorlar mı ? Adamlar sizin sosyal alanınızı genişletiyor eğlenmenizi sağlıyor ama sizden 5 kuruş istemiyorlar..! İyi düşünün bilgi sahibi olun sonra yorum yapın.. Saygılarımla