Vakti zamanında binek hayvanı gelsin dedik oyun hikayesiyle iligisi olmadığından falan filan dediniz. Bu saçmalıkların ne ilgisi var oyun hikayesiyle?
Bu sivas kangalları nereden gelmiş "Korunmuş Bölge" olan Eminönüne. Yaşanan felaketten sonra türleri tükenmemiş mi ?
Gözcü Teslayı Genç Bilginler mi yapmış ? Eğer onlar yaptıysa ve doğru çalışıyosa Çemberlitaşta ki robotları neden tamir edemedi bu Bilginler ? Yoksa O bilginlerde İKV dükkana mı çalışıyo ?
Bütün bunları yap savaşçıyı don atlet gezdir ortalık yerde sonra oyunculardan öneri bekle savaşçı için. Olmaz öyle. savaşçıyı boş bırakacaktınız aklınıza bişey gelmedi bekletin sistemi bu acele nedir bu amatörlük nedir?
Savaşçı İçin Öneri mi bekliyosunuz yönetim !!
Re: Savaşçı İçin Öneri mi bekliyosunuz yönetim !!
alkışlıyorum... kesinlikle haklısın!!!
Merhabalar,
Bilindiği üzere İstanbul Kıyamet Vakti, sürekli gelişim ve değişime açık bir oyun platformudur. Detaylı bir test aşamasından sonra, karakter sınıflarının birbirleri ile olan senkronize durumu dikkate alınarak bu yönde bir güncellemeye gidilmiştir. İlgili sorular için, "Hızlı Destek" (bkz: viewforum.php?f=100) ve İletişim Destek Formu adreslerimiz mevcuttur. (bkz: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ) Tüm görüş ve önerilerinizi bu adreslerden yapabileceğiniz gibi, sabit konumuzdan da bizlere bildirebilirsiniz. Bu yöndeki fikirlerin düzenli takip edilebilmesi için, bildirimlerin toplu halde bulunmasına özen göstermekteyiz.
Sabit Konu: viewtopic.php?f=46&t=57425
Bunlara ek olarak; yeni sadık yardımcılar ile oluşan karakterler arası dengedende basitçe bahsetmek isterim.Yeni eklentileri test etmiş olarak konuşuyorum ki savaşçı sınıfı, kişisel görüşümce; OkO müsabakalarında en baskın sınıf olmaya devam edecektir. İlerleyen dönemlerde bunu net şekilde görebileceksiniz.
Bilgilerinize sunar, keyifli forumlar dileriz.
Bilindiği üzere İstanbul Kıyamet Vakti, sürekli gelişim ve değişime açık bir oyun platformudur. Detaylı bir test aşamasından sonra, karakter sınıflarının birbirleri ile olan senkronize durumu dikkate alınarak bu yönde bir güncellemeye gidilmiştir. İlgili sorular için, "Hızlı Destek" (bkz: viewforum.php?f=100) ve İletişim Destek Formu adreslerimiz mevcuttur. (bkz: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ) Tüm görüş ve önerilerinizi bu adreslerden yapabileceğiniz gibi, sabit konumuzdan da bizlere bildirebilirsiniz. Bu yöndeki fikirlerin düzenli takip edilebilmesi için, bildirimlerin toplu halde bulunmasına özen göstermekteyiz.
Bunlara ek olarak; yeni sadık yardımcılar ile oluşan karakterler arası dengedende basitçe bahsetmek isterim.Yeni eklentileri test etmiş olarak konuşuyorum ki savaşçı sınıfı, kişisel görüşümce; OkO müsabakalarında en baskın sınıf olmaya devam edecektir. İlerleyen dönemlerde bunu net şekilde görebileceksiniz.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sorunun cevabı bunlar değil bu yaratıklar nerden geldi kim yaptı ? kafanıza göre koymadınız umarımSirOnur yazdı:Merhabalar,
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Crack yazdı:Vakti zamanında binek hayvanı gelsin dedik oyun hikayesiyle iligisi olmadığından falan filan dediniz. Bu saçmalıkların ne ilgisi var oyun hikayesiyle?
Bu sivas kangalları nereden gelmiş "Korunmuş Bölge" olan Eminönüne. Yaşanan felaketten sonra türleri tükenmemiş mi ?
Gözcü Teslayı Genç Bilginler mi yapmış ? Eğer onlar yaptıysa ve doğru çalışıyosa Çemberlitaşta ki robotları neden tamir edemedi bu Bilginler ? Yoksa O bilginlerde İKV dükkana mı çalışıyo ?
Bütün bunları yap savaşçıyı don atlet gezdir ortalık yerde sonra oyunculardan öneri bekle savaşçı için. Olmaz öyle. savaşçıyı boş bırakacaktınız aklınıza bişey gelmedi bekletin sistemi bu acele nedir bu amatörlük nedir?
Valla kalktım ayakta alkışlıyorum Bukadar güzelmi anlatılır ....
Yok yani neden sorunun cevabı yerine saçma bi yanıt gönderiyorsun onu merak ettim ?SirOnur yazdı:Merhabalar,
<span>Bilindiği üzere İstanbul Kıyamet Vakti, sürekli gelişim ve değişime açık bir oyun platformudur. Detaylı bir test aşamasından sonra, karakter sınıflarının birbirleri ile olan senkronize durumu dikkate alınarak bu yönde bir güncellemeye gidilmiştir. İlgili sorular için, "Hızlı Destek" (bkz: <a class="smarterwiki-linkify" href="viewforum.php?f=100)">viewforum.php?f=100)[/color]</a> ve İletişim Destek Formu adreslerimiz mevcuttur. (bkz: <a class="smarterwiki-linkify" href="http://www.istanbuloyun.com/support.asp ... rt.aspx</a> ) Tüm görüş ve önerilerinizi bu adreslerden yapabileceğiniz gibi, sabit konumuzdan da bizlere bildirebilirsiniz. Bu yöndeki fikirlerin düzenli takip edilebilmesi için, bildirimlerin toplu halde bulunmasına özen göstermekteyiz.</span>
<span>Sabit Konu: <a class="smarterwiki-linkify" href="viewtopic.php?f=46&t=57425">viewtopic.php?f=46&t=57425[/color]</a></span>
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Tekrardan Merhaba,
Sürekli gelişim gösteren oyunumuz yeni eklentiler ile birlikte değişimler gösterebilir. Bunları negatif şekilde karşılamanız yeniliğe kapalı olduğunuzun göstergesidir. Üst kısımda belirttiğim cevap aslında sorulan sorunun ana amacına verilen bir cevaptır.Yine de sizlerin istediği şekilde uygun cevabı yenileyebilirim.
Derindeki Sır eklentisiyle birlikte gelen Çağrı ve Tesla Küresi yeteneklerine neden hiç kimse "bunlar nereden geldi?" diye bir cümle kullanmadı. Şimdi bu yeteneklerin gelişmiş hallerine farklı tutumlar sergileniyor inanın anlamıyorum.
Güncel hayattanda basit bir örnek verelim. Kişinin kendine özel, basit donanınımlı arabası olsun. Kişi isterse bu arabasını ek donanım parçalarıyla değiştirebilir. Teknoloji ve yaşadığı dönem ilerledikçe arabasında değiştirdiği donanım parçaları çağına uygun şekilde ilerlemeye ve göz zevkine daha hoş şekilde görünmeye devam edecektir.
Sürekli gelişim gösteren oyunumuz yeni eklentiler ile birlikte değişimler gösterebilir. Bunları negatif şekilde karşılamanız yeniliğe kapalı olduğunuzun göstergesidir. Üst kısımda belirttiğim cevap aslında sorulan sorunun ana amacına verilen bir cevaptır.Yine de sizlerin istediği şekilde uygun cevabı yenileyebilirim.
Derindeki Sır eklentisiyle birlikte gelen Çağrı ve Tesla Küresi yeteneklerine neden hiç kimse "bunlar nereden geldi?" diye bir cümle kullanmadı. Şimdi bu yeteneklerin gelişmiş hallerine farklı tutumlar sergileniyor inanın anlamıyorum.
Güncel hayattanda basit bir örnek verelim. Kişinin kendine özel, basit donanınımlı arabası olsun. Kişi isterse bu arabasını ek donanım parçalarıyla değiştirebilir. Teknoloji ve yaşadığı dönem ilerledikçe arabasında değiştirdiği donanım parçaları çağına uygun şekilde ilerlemeye ve göz zevkine daha hoş şekilde görünmeye devam edecektir.
"Derindeki Sır" eklentisindeki oyun dünyası ; oyuncuyu "Tesla Küresi" ve "Çağrı" skillerine muhtaç eden bir yapıya sahipti. Bu skilleri kullanmayan oyuncuya hiç rastlamadım şimdiye kadar. Ancak bunların geliştirilmesine neden olan bir ortama şahit olmadım. Gereksiz ve ticari buluyorum güncellemeyi. Bu kısmını normal karşılarım.SirOnur yazdı:Derindeki Sır eklentisiyle birlikte gelen Çağrı ve Tesla Küresi yeteneklerine neden hiç kimse "bunlar nereden geldi?" diye bir cümle kullanmadı. Şimdi bu yeteneklerin gelişmiş hallerine farklı tutumlar sergileniyor inanın anlamıyorum.
Ancak ;
Level sınırı HENÜZ 49 olan bir oyunun içine "Dükkan/Store" tarzı bir eklenti koyarsanız ve bu "Dükkan/Store" , oyunun özgünlüğünü bozarsa,hikayeye müdahale edecek şekilde ürünler sunarsa , benim gibi bütün online oyunları yeteri kadar oynamış deneyimli oyuncuları tavlayamazsınız.
İyi Forumlar.

Crack yazdı:"Derindeki Sır" eklentisindeki oyun dünyası ; oyuncuyu "Tesla Küresi" ve "Çağrı" skillerine muhtaç eden bir yapıya sahipti. Bu skilleri kullanmayan oyuncuya hiç rastlamadım şimdiye kadar. Ancak bunların geliştirilmesine neden olan bir ortama şahit olmadım. Gereksiz ve ticari buluyorum güncellemeyi. Bu kısmını normal karşılarım.SirOnur yazdı:Derindeki Sır eklentisiyle birlikte gelen Çağrı ve Tesla Küresi yeteneklerine neden hiç kimse "bunlar nereden geldi?" diye bir cümle kullanmadı. Şimdi bu yeteneklerin gelişmiş hallerine farklı tutumlar sergileniyor inanın anlamıyorum.
Ancak ;
Level sınırı HENÜZ 49 olan bir oyunun içine "Dükkan/Store" tarzı bir eklenti koyarsanız ve bu "Dükkan/Store" , oyunun özgünlüğünü bozarsa,hikayeye müdahale edecek şekilde ürünler sunarsa , benim gibi bütün online oyunları yeteri kadar oynamış deneyimli oyuncuları tavlayamazsınız.
İyi Forumlar.
Waffle
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Peki sen cidden bu Geliştirmelerin çok çok gerekli olduğunu düşünüyormusun. Teşla küresi gerekiyor . çağrı yeteneği gerekiyorda Bu güncelleştirmelerin yeri ve amacını anlıyamadım ?SirOnur yazdı:Tekrardan Merhaba,
Güncel hayattandan basit bir örnek verelim. Kişinin kendine özel, basit donanınımlı arabası olsun. Kişi isterse bu arabasını ek donanım parçalarıyla değiştirebilir. Teknoloji ve yaşadığı dönem ilerledikçe arabasında değiştirdiği donanım parçaları çağına uygun şekilde ilerlemeye ve göz zevkine daha hoş şekilde görünmeye devam edecektir.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Bu arada forumun 1. sayfasını hiç böyle görmemiştim.