..::ARTIK BENDENDE VEDA::..
- IIxATAKANxII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
..::ARTIK BENDENDE VEDA::..
Oyun artık herşeyi paraya bağladı oyunun zevki kaçtı ...Parası olan Silahını yukseltiyor olmayan yukseltemiyor.Şahsen benimkisi Yükseltilmişti
Silahı yukselmiş olan ağalık taslıyor... Artık bendede VEDA olsun...

- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Re: ..::ARTIK BENDENDE VEDA::..
Oyunun Paraya Çevrilmesi ve Kullanıcıların İsteklerini Yine Paraya Çevirmeleri Sobee'ye ve İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa Yakışmadı.Daha Çok Kişinin Oyunu Bırakacağına Eminim.Sadece Bırakanlar Olmayacak Başlayanlarda Olacak.Ama Ne Olursa Olsun Sobee'ye ve Mevlüt Dinç'in Cebine Para Girecektir.
Uzatmadan Selametle Kal Allah Yolunu Açık Etsin.Reel Hayatında Başarılar Dilerim :roll:
Uzatmadan Selametle Kal Allah Yolunu Açık Etsin.Reel Hayatında Başarılar Dilerim :roll:
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
oyun gelıssın dıye hergun adamlarda ıı tamam madem gelıssın dıyorlar bunun bı malıyetı var o malıyetı karsılayınkı gelıstırelım
Seni tanımam , muhtemeldir ki sende beni tanımazsın , ama selametle , yolun açık olsun kardeşim.
Ama , benden önce mesaj yazan arkadaş , seni terbiye hudutlarına davet ediyorum.
Bu ne laubaliliktir anlamadım.
Sende bizler gibi selametle de geç , niye lafı başka yerlere çekiyorsun.
Senin terbiye yoksunu olduğunu herkeze gösterme gibi , bir amacınmı var ?
Ama , benden önce mesaj yazan arkadaş , seni terbiye hudutlarına davet ediyorum.
AlpAykan yazdı:Seni tanımam , muhtemeldir ki sende beni tanımazsın , ama selametle , yolun açık olsun kardeşim.
ben hayvan terbıyecısıyım bu tur konu yazan sahısları bu sekılde terbıyelerım senı terbıyeledıgım gıbı zoruna gıdıyor sanırım herseye maydanoz olmayıda kes terbıyesızlık bı durum yok olsaydı form yetkılılerı engellerdı burda sana yorum yazmak dusmez kafası
- IIxATAKANxII
- Salgın Koruyucusu
Amed haklı olabilirsin ama para biryere kadar alınır ... gucelemeler için adamların cebinden para cıkmıyor ... Guncelleme hazırlamak 1 gun.Ztn plus pkaetten para kazanıolar...

- IIxATAKANxII
- Salgın Koruyucusu
Amed biraz ağzını topla itlik yapma ...adam haklıamed yazdı:AlpAykan yazdı:Seni tanımam , muhtemeldir ki sende beni tanımazsın , ama selametle , yolun açık olsun kardeşim.
ben hayvan terbıyecısıyım bu tur konu yazan sahısları bu sekılde terbıyelerım senı terbıyeledıgım gıbı zoruna gıdıyor sanırım herseye maydanoz olmayıda kes terbıyesızlık bı durum yok olsaydı form yetkılılerı engellerdı burda sana yorum yazmak dusmez kafası

- IIxATAKANxII
- Salgın Koruyucusu
IIxATAKANxII yazdı:Herkeze Tşkkur Ederim sizede selametle
sevdım sneı o yuzden sana sesımı cıkarmıyorum o ılk konuma haklılık verdıgın ıcın
IIxATAKANxII yazdı:Amed haklı olabilirsin ama para biryere kadar alınır ... gucelemeler için adamların cebinden para cıkmıyor ... Guncelleme hazırlamak 1 gun.Ztn plus pkaetten para kazanıolar...
kazanıyor olabılırler ama sunuda unutma ınsan oğlu herzaman ac gozludur paranın kokusunu aldımı hemen oraya yanasır aklına daha farklı seyler gelırkı daha cok para kazanabılmek ıcın buda onlardan bırı ıste yenılık ıstendımı artık para karsılıgı yenılık olur