Merhabalar,
İKV dükkana bildiğiniz gibi yeni şeyler geldi.Sivas Kangalı vs. Şan Klan parası artırıcı.Artık oyun iyice para tuzağına
dönüşmeye başladığını düşünüyorum.Şahaser yükseltmeler şans artırıcılar falan geldi.Bunlara bir sözüm yok.Sadece bu
kadarla kalsa.Şan klan parası artırıcı geldi.Sivas kangalı falan daha ne tam olarak bilmiyoruz fakat artık her şey para.
Bir çok kişi benim yazdığıma oyunun gelişmesi için gerekli diye mesaj atacak.Fakat oyun bence gerekli parayı zaten aldı
tek başına silah yükseltmeden bile.
Oyundan gittikçe soğumaya başladım.Eğer böyle giderse oyunu bırakacakmış gibi gözüküyorum.Benimle birlikte bir çok
kişinin böyle düşündüğünü sanıyorum.
Osmanbey.
Dükkan Hk.
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Dükkan Hk.
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
Re: Dükkan Hk.
yeniliklerin üst üste eklenmesi ve fiyatlarının çok olmasından dolayı hiç alınamıyacak gibi duruyor!
ama 1 yeteneği yükseltmek yani tesla gözcü aldığında ömür boyu kullanabileceksin bunu karakterini kullandığın süreye yayarsan çok cüzi bir miktar!
kp artırıcı ile binlerce hatta milyonlarca kp bile kasabilirsin buda oyun içinde rütbe ve para demektir bence parasıda iyi!
ama dediğim gibi birden almaya kalkınca bu paralar çok yüksek bence biraz indirim yapılmalı veya toptan alımlarda fırsat sağlanmalı!
ama 1 yeteneği yükseltmek yani tesla gözcü aldığında ömür boyu kullanabileceksin bunu karakterini kullandığın süreye yayarsan çok cüzi bir miktar!
kp artırıcı ile binlerce hatta milyonlarca kp bile kasabilirsin buda oyun içinde rütbe ve para demektir bence parasıda iyi!
ama dediğim gibi birden almaya kalkınca bu paralar çok yüksek bence biraz indirim yapılmalı veya toptan alımlarda fırsat sağlanmalı!
http://bit.ly/qM7njk
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Dükkan Hk.
Güncel.
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]