Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor
Re: Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor
savaşcıya 3 ÜN birini verirler
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Lathander yazdı:Evet. Takip edecek.ayrıca dilediğinde yanına çağırabileceksin.BLaDeII yazdı:Arrif Abi Tesla Gözcü Düşmanın Peşini Takip Edicekmi?
Bu Arada Tasarımlar Çok Güzel Emeklerinize Sağlık![]()
Ehehehe ben sevdim bunu takalım peşinde dolaşsın alıyorum hemen
seLamlar ;
Çok güzel,büyük emekler sonucu yapılan ve sadece ikv severlere daha fazla heyecan ve eğlence ortamı oluşturmak için hazırlanan bu devasa görsel tasarımlar sanırım bir tebrik ve teşekkürü hakediyor .
Teşekkürler Sobee yönetimi Teşekkürler İKV
Ayrıca büyük bir savaşçı olarak acaba KADİM HİDRA mı eklenseydi ? :lol: İstediğinde Deprem etkisi

Çok güzel,büyük emekler sonucu yapılan ve sadece ikv severlere daha fazla heyecan ve eğlence ortamı oluşturmak için hazırlanan bu devasa görsel tasarımlar sanırım bir tebrik ve teşekkürü hakediyor .
Teşekkürler Sobee yönetimi Teşekkürler İKV
Ayrıca büyük bir savaşçı olarak acaba KADİM HİDRA mı eklenseydi ? :lol: İstediğinde Deprem etkisi
Yaptığınız öneriler bizim için önemlidir,fakat böyle bir önerinin gerçekleşme oranı kesinlikle mümkün değildirTAKVA yazdı:Ayrıca büyük bir savaşçı olarak acaba KADİM HİDRA mı eklenseydi ? :lol: İstediğinde Deprem etkisi
Hani diyorsun ya teşekkürler sobee.. Teşekkürler İKV
Bende edeyim bari ;
Oyun için bu kadar önemli bi tarihte sıradan bi yenilik yaptığınız için,
Eskiden eğlenceye bağlı bir oyunken bunu paraya dönüştürdüğünüz için,
İsteğe bağlı dediğiniz halde dükkana gelen yenilikler oyun içinde olmazsa olmaz olduğu için...
Teşekkürler sobee.. Teşekkürler İKV
Bende edeyim bari ;
Oyun için bu kadar önemli bi tarihte sıradan bi yenilik yaptığınız için,
Eskiden eğlenceye bağlı bir oyunken bunu paraya dönüştürdüğünüz için,
İsteğe bağlı dediğiniz halde dükkana gelen yenilikler oyun içinde olmazsa olmaz olduğu için...
Teşekkürler sobee.. Teşekkürler İKV
YalnızYolcu
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
tamam büyücü şifacıya iyide savaşcıyı niye işin içine katıyorsunuz adamlar zaten 2 vuruşta işi bitiriyor bide bunlardan olursa vaye şifayla büyüynün haline...zaten mağdur durumdalar dahada mağdur olurlar...kangalı acayip beğendim
D havlarsa manyak olur :d
şuan fiyatlara baktımda yuh dedim :evil: silah yükseltici kadar akçe götürüyor ejdere 248 ekleniyor bunların hasarı kaç olacak bi o kadar daha olmalı o parayı vereceksek...ben şahseh vermem
ü
büyünün tesla yerine kuş türünden bi yoldaşı olabilirdi...eö sokaklarına bakınca arkamda bu tür bişey olursa tuhaf durur diye düşünüyorum..mesela kartal olabilirdi
havada değil gelip omzuna konardı büyücünün....örn : radagast ta öyle bi kuş var.
şuan fiyatlara baktımda yuh dedim :evil: silah yükseltici kadar akçe götürüyor ejdere 248 ekleniyor bunların hasarı kaç olacak bi o kadar daha olmalı o parayı vereceksek...ben şahseh vermem
büyünün tesla yerine kuş türünden bi yoldaşı olabilirdi...eö sokaklarına bakınca arkamda bu tür bişey olursa tuhaf durur diye düşünüyorum..mesela kartal olabilirdi
En son kalearkasi tarafından 30 Mar 2011 20:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
İkv Camiasına hayırlı olsun özellikleri okurken gerçekten heyecanlandım.Tasarım ve işlevsel olarakta gerçekten çok güzel
Teşekkürler Sobee

LEPRECHAUN
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
savaşcılar içinde bombacı gelebilir ama onun kadar hasar veremez hedefe yönelttiğimizde yanına gidip patlayacak 1000 hasar verse yeterli yani
) yada el bombası tarzında bişeyler gelebilir

savasciyada kafkas çoban köpegi veya pitbull gelsin 
...
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
selamlar. savaşçılarda böle bir şey gelmesi imkansız gözüyle bakıorum. ama yeni bir silah gelebilir. bunlara baktımda lazer silahı gibiLathander yazdı:Savaşçı arkadaşlarımızında önerileri alınacaktırTertip yazdı:savaşcılara extra avuç yalama hakkı gelecekher neyse hayırlı olsun şifacı ve büyücü arkadaşlarımıza
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Tertip yazdı:savaşcılara extra avuç yalama hakkı gelecekher neyse hayırlı olsun şifacı ve büyücü arkadaşlarımıza
Bu yoruma gülerim işte