1 Nisan Sürprizi!
- GizemliCocuk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: 1 Nisan Sürprizi!
İnş ÇALIŞANLARI DÜŞÜNÜP 8 gibi BAŞLAR eqlence CUMA GÜNÜ çünkü ..!
onlar SOsyeteNİN CoCukLArı Biz WAroŞLaRın PİSkoPaTlaRı onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bİİz taKArıZ BeLimiZE 30'Luk DÖnER...!!!
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Selam,
Genellikle İstanbul Kıyamet Vakti, 2 yılda bir çok büyük paketlerle karşımıza geldi. 'Nisan~Mayıs' ayları içerisinde. Bu sefer ki ise tamamen basit bir şey olucağından eminim. Çemberlitaş olsa keşke diyorum içimden ama.. Yaza kadar gelmiyceği de belli. Her şeyin hazır olduğundan da adım gibi eminim. Ama sizin elinizde bizlerin parasını sömürmek için bir fırsat var ya, soyun gitsin. Her geçen gün yeni şeyler ekleyin dükkana. Önceden oyun maddiyatla değil, eğlence ile yürüyordu. Sadece 12 tL plus paket parası ile dönüyordu sektör. Ne değişti ? Yeni gelen yöneticiler de oldu. Önceden 'Game Master' ekibi 6 kişilik iken, şuan da 10 kişilik bir kadro. Bu da yetmezmiş gibi, Ticket okuması başka insanların elinde. Sadece şunu merak ediyorum ;
Eskiden olan 'İkv' ile şuan ki olan İkv arasında dağlar kadar fark var. Bunun sebebi nedir? Maddiyata bağlayan nedir? Çok iyi hatırlarım ki, 'Orti' ya da başka bir üst düzey yönetici röpörtajında 'Game Master'lar maddiyatla ilgilenmezler. Maddi kazançları yoktur.' O halde...önceden parasız yürüyen sektörü şimdi ne değiştirdi..
Verdiğimiz paralar Game Master'lara değilse, kime gidiyor ? (:
Genellikle İstanbul Kıyamet Vakti, 2 yılda bir çok büyük paketlerle karşımıza geldi. 'Nisan~Mayıs' ayları içerisinde. Bu sefer ki ise tamamen basit bir şey olucağından eminim. Çemberlitaş olsa keşke diyorum içimden ama.. Yaza kadar gelmiyceği de belli. Her şeyin hazır olduğundan da adım gibi eminim. Ama sizin elinizde bizlerin parasını sömürmek için bir fırsat var ya, soyun gitsin. Her geçen gün yeni şeyler ekleyin dükkana. Önceden oyun maddiyatla değil, eğlence ile yürüyordu. Sadece 12 tL plus paket parası ile dönüyordu sektör. Ne değişti ? Yeni gelen yöneticiler de oldu. Önceden 'Game Master' ekibi 6 kişilik iken, şuan da 10 kişilik bir kadro. Bu da yetmezmiş gibi, Ticket okuması başka insanların elinde. Sadece şunu merak ediyorum ;
Eskiden olan 'İkv' ile şuan ki olan İkv arasında dağlar kadar fark var. Bunun sebebi nedir? Maddiyata bağlayan nedir? Çok iyi hatırlarım ki, 'Orti' ya da başka bir üst düzey yönetici röpörtajında 'Game Master'lar maddiyatla ilgilenmezler. Maddi kazançları yoktur.' O halde...önceden parasız yürüyen sektörü şimdi ne değiştirdi..
Verdiğimiz paralar Game Master'lara değilse, kime gidiyor ? (:
Sancak !

utku yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:utku yazdı:Asıl savaşçılara 1 Nisan oldu şaka gibi büyücü şifacıya ver sivas kangalını ver tesla gözcüyü savaşçı baksın
Büyücülere de haksızlık telsa küresi yürümüyo
Artık yürüyecek
Biliyorum ama şifacıların her türlü yürüyo büyücüde akçeyle
Büyücü uzaktan vurabiliyor şifacı vuramıyor..asit ve zehir hariç
Yeni mekan UŞAK...
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
1 Nisan Sürprizi 
İçerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
DigitalKumSaati
Yöneticiler bu işaret oyunda /nah olarak mevcut kızmanınza gerek yok
DigitalKumSaati
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
bayıldım bu harekete hahahahahhaha şimdi 7 gün sustururlar bunun için seniMeLankoLkBanyemS yazdı:1 Nisan Sürprizi
DigitalKumSaati
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
MeLankoLkBanyemS yazdı:1 Nisan Sürprizi
DigitalKumSaati
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
kesin o yapilacak suprizde parayla olur.
ISTANBULFATIHI yazdı::arrow: :arrow:atabey yazdı:Berber & Lonca Kanalı gibi önemli yenilikleri bekliyoruz...![]()
BerberGünün Esprisi
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
akçe gerekebilir en iyisi kontör yükletmek 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Haline şükret savaşçılara hiç bir şey yokutku yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:utku yazdı:Asıl savaşçılara 1 Nisan oldu şaka gibi büyücü şifacıya ver sivas kangalını ver tesla gözcüyü savaşçı baksın
Büyücülere de haksızlık telsa küresi yürümüyo
Artık yürüyecek
Biliyorum ama şifacıların her türlü yürüyo büyücüde akçeyle