Zentiusx Loncası
- iygi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Zentiusx Loncası
Salihim yolun acık olsun yiğidim.. Meran ahalisi bir mühendisini daha kaybetti
... oyun dışında gorusces daha bolbol 
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....
Allaha emanet ol abim seninle kısa süredir tanışıyoruz bana ve arkdaşlara çok emeğin oldu sağlıcakla kal inşallah bir gün dönersin dönmezsende inaşllah reelde görüşürüz bir gün arada sırada ziyaret etmeyi unutma bizi en azından sağlıcakla kal.xjeox yazdı:VEDA VE UFAK BİR ANIM.
Aklıma gelmişken bir anımı anlatayım size.
Yıl 2009 ozamanlar loncamızda emrah ve can abimiz vardı. Şuan her ikiside oyunu bıraktı. Oyunda bir hafta sonu sabahlıyoruz ben can ve emrah. Buluşma kararı aldık saat gecenin dördünde. Ben ve emrah istanbulda can abi ise silivride oturuyor ozamanlar. Silivriye can abinin evine gidicez hanımlarla birlikte. Saat sabahın 6 sında emrah arabasıyla evin önüne geldi ve beni aradı. Ben tereddütteydim aslında, uzun süredir birbirimizi oyundan tanıyoruz, telefonlada görüşüyoruz ama insan yinede çekiniyor. Baktım arabada eşi de var eşim ve bende bindik arabaya, silivride can abi karşiladı bizi. Sabah kahvaltısından sonra hanımlara siz salatayı mezeyi hazırlayın biz balık tutmaya gidiyoruz ızgara yaparız dedik:)
yaklaşık 5 saat denizde balık avladık (işin doğrusu balıkları besledik). Hiçmi bişi tutamaz insan, 3 kişiden biri bile, olmaz böyle bişey. Karizmalar çizilmesin diye eve gitmeden önce balıkçıya yanaştıkkk.
Can abi dediki "levrek taze ise ordan 3 kilo ver"
ben "aman abi napıyorsun öyle olurmu balıkçı kardeş sen ordan bize 3 kilo levrek değil 3 kilo irili ufaklı çeşit çeşit balık ver ortaya karışık bişey:)"
Balığı tam aldık arkamızı döndükki arkadaki çay bahçesinde hanımlar bizi seyreiyormuş. rezil olduk anlayacağınız.
Uzun lafın kısası oyunda güzel anlarımız ve anılarımız yaşandı. Ama her başlangıcın bir sonu var buda benim için gameower. Birdağa oyuna dönmemek için charlarımın hepsini sildim. Birtek Zentiusxjeo var onuda arkadaşlar kendilerine transver edip adını değiştirecekler. Hepiniz sağlıcakla kalın...
RECORD NİZAM-I ZEN
ATATÜRK DİYOR Kİ;● Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar.
SinCe 2008
ATATÜRK DİYOR Kİ;● Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar.
SinCe 2008
- NuMBeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Salih abim ne vardi su yemini etmeseydin.neyse olan oldu sanmaki bizim dostlugumuz, kardesligimiz sanaldi simdi beni unutmuslardir sen unutulcak birisi degilsin bizim dostlugumuz ancak MEZAR da biter.Zentiusxjeo ya gelince karakterin bana emanet abim.meran bundan sonra görsün büyücü nasil KULLANILIR..
Berk.
ZentiusxMaReSaL
Berk.
ZentiusxMaReSaL
- iygi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
iygi yazdı:Burak (Zentiusxdeck), Muhittin (Zentiusxbottom) ve Salih (Zentiusxjeo) nun katılımıyla kurulan loncamız uzun süredir meranda kendini göstermektedir. Loncanın genel kadrosu aşağıdaki gibidir.
İHTİYAR HEYETİ
Zentıusxplatini, ZentıusxPLATINI
Zentiusxjeo, Zentiusxjeox, Zentiusxjeoxx, Zentiusxdeck, Jeologxx
Zentiusxmerlin, Zentiusxalperen
ZentiusxxREİSxx, Zentiusxmareşal, BReVeHeaRT, Polatalemdarrr
Zentiusxkolektif, Zentiusxkolektıf, Zentıusxkolektif, Zentiusxizdivac, Zentiusxmatrix, Kollektifizdivac, Kollektifizdivax, Kollektif, Alayınaxkolektif
Zentiusxbtumon, Btumon
Zentiusxaslan, Aslanturk, Adıyok, Aslanturkxşifa
KARDEŞLERİMİZ
ZentiusxEzeLLL
ZentiusxNİqotİN, Zentiusxfirari, Soulofxkosemnett, Kosemnett
Zentiusxvoltaren, Holywarxtoxinn, Princeofwar, VoLTaReN
ZentiusxHeKiM, ZentiusxHeKıMx, ZentiusxSheaKeLL
ZentiusxKeZzAp
ZentiusxDr, Zentiusxprof, ZentiusxBERTA
ZentiusxRECORD, ZentiusxReeCoRD, Record, Tılsımxonlydie
ZentiusxCİXsS, Djxortada
O ŞİMDİ ASKER
Zentiusxvuslat, Falcataa, Falcata
Not: Loncaya üye alımı bir süre durdurulmustur.
Arkadaşlar ZEnTiUsxsHerlOcK isimli arkadasımız loncamızda diildir. 08.03.2011 tarihinde Kendi rızasıyla loncamızdan ayrılmısdır. Zentiusx Loncası bu arkadasımızla ilgili herhangi bir konudan sorumlu veya mesul değildir.
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şan I Hükümdar
HükümdaR Ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz.
- BeoWulfxDeWiL
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Hanedan
Başarılanızın Dewamını Dilerim...
BLacKDewiL
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
Başlangıç:2007
Bitiş:2013
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
Başlangıç:2007
Bitiş:2013
- zentiusxteamx
- Salgın Koruyucusu
Güncel...
ZentiusxVoltaren
ZentiusxVoltaren
IıIxVOLTARENxIıI [(^)Ashab-ı Kehf]
Zentiusxvoltaren [(^)Ejder Asa]
VoLTaReN [Ecel Getiren]
Zentiusxvoltaren [(^)Ejder Asa]
VoLTaReN [Ecel Getiren]
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
komikmiş.xjeox yazdı:VEDA VE UFAK BİR ANIM.
Aklıma gelmişken bir anımı anlatayım size.
Yıl 2009 ozamanlar loncamızda emrah ve can abimiz vardı. Şuan her ikiside oyunu bıraktı. Oyunda bir hafta sonu sabahlıyoruz ben can ve emrah. Buluşma kararı aldık saat gecenin dördünde. Ben ve emrah istanbulda can abi ise silivride oturuyor ozamanlar. Silivriye can abinin evine gidicez hanımlarla birlikte. Saat sabahın 6 sında emrah arabasıyla evin önüne geldi ve beni aradı. Ben tereddütteydim aslında, uzun süredir birbirimizi oyundan tanıyoruz, telefonlada görüşüyoruz ama insan yinede çekiniyor. Baktım arabada eşi de var eşim ve bende bindik arabaya, silivride can abi karşiladı bizi. Sabah kahvaltısından sonra hanımlara siz salatayı mezeyi hazırlayın biz balık tutmaya gidiyoruz ızgara yaparız dedik:)
yaklaşık 5 saat denizde balık avladık (işin doğrusu balıkları besledik). Hiçmi bişi tutamaz insan, 3 kişiden biri bile, olmaz böyle bişey. Karizmalar çizilmesin diye eve gitmeden önce balıkçıya yanaştıkkk.
Can abi dediki "levrek taze ise ordan 3 kilo ver"
ben "aman abi napıyorsun öyle olurmu balıkçı kardeş sen ordan bize 3 kilo levrek değil 3 kilo irili ufaklı çeşit çeşit balık ver ortaya karışık bişey:)"
Balığı tam aldık arkamızı döndükki arkadaki çay bahçesinde hanımlar bizi seyreiyormuş. rezil olduk anlayacağınız.
Uzun lafın kısası oyunda güzel anlarımız ve anılarımız yaşandı. Ama her başlangıcın bir sonu var buda benim için gameower. Birdağa oyuna dönmemek için charlarımın hepsini sildim. Birtek Zentiusxjeo var onuda arkadaşlar kendilerine transver edip adını değiştirecekler. Hepiniz sağlıcakla kalın...
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
SoNx Ailesi TBBM'nin Açılışının 91. Yılında, Zentiusx Loncası'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutlar.

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Bizlere Bıraktığı Mirası Milletçe İlelebet Yaşamak ve Yaşatmak Dileğimle... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...