YasinKocamanca yazdı:hayvanlar süresiz kalsa ne güzel olurdu dimi
Zaten süresiz kalıcak Yasin
hayır süresiz kalmayacak öyle olsa geliştirme paketinde kalma süresi %50 artar yazmazdı zaten.Sadece bu durum süresiz ama çıkardığın köpek yada tesla gözcüsü yeteneğin süresine bağlı sanırım.
turkoxHAMSTER yazdı:hayır süresiz kalmayacak öyle olsa geliştirme paketinde kalma süresi %50 artar yazmazdı zaten.Sadece bu durum süresiz ama çıkardığın köpek yada tesla gözcüsü yeteneğin süresine bağlı sanırım.
Lathander yazdı:Sivas Kangal, Şifacı sınıfının Çağrı yeteneği ile çağırmış olduğu evcil hayvanlara eklenmektedir. Dükkan'dan alacağın Sivas Kangal ürünü iletüm sunuculardaki tüm Şifacı karakterlerininÇağrı yeteneğine eklenir vesüresizkullanım hakkı ile birlikte gelir. Bu ürüne sahip olan üyelikte yer alan Şifacı karakter bundan sonra Çağrı yeteneğini kullandığında Sivas Kangalı'nı çağıracaktır.
Senden şifreni istemeden, karşılık beklemeden sana hizmet edecek bir dost mu arıyorsun?
Yeniliğe doymayan İKV'ye bir yenilik daha!
Sivas KangalveTesla GözcüDükkan'da yerini aldı ve kıyametteki yol arkadaşın olmak için seni bekliyor. Üstelik onları daha güçlü ve cesur kılacak, güçlendiricileri de var!
Sivas Kangal, Şifacı sınıfının Çağrı yeteneği ile çağırmış olduğu evcil hayvanlara eklenmektedir. Dükkan'dan alacağın Sivas Kangal ürünü iletüm sunuculardaki tüm Şifacı karakterlerininÇağrı yeteneğine eklenir vesüresizkullanım hakkı ile birlikte gelir. Bu ürüne sahip olan üyelikte yer alan Şifacı karakter bundan sonra Çağrı yeteneğini kullandığında Sivas Kangalı'nı çağıracaktır.
Sivas Kangalı diğer evcil hayvanlar gibi yetenek tuşu ile yanına çağırabilecek yada dilediğin bir hedefe yönlendirebileceksin.
Sivas Kangal Güçlendirici nedir?
Tüm sunuculardaki tüm Şifacı karakterlerinizinSivas Kangalları'nın enerjisini ve hasarını %25, kalma süresini %50 artırır. Kudret gereksinimini de %25 azaltır. İsteğe göre tercih edilebilecek 1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık seçenekleri mevcuttur.
Tesla Gözcü Büyücü sınıfının, Tesla Küresi yeteneği ile yarattığı Tesla Küresi yerine geçer. Dükkan'dan alacağın Tesla Gözcütüm sunuculardaki tüm Büyücü karakterlerinin Tesla Küresi yeteneğine eklenir ve süresiz kullanım hakkı ile gelir.
Bu ürüne sahip üyelikte yer alan Büyücü karakter bundan sonra Tesla Küresi yeteneğini kullandığında Tesla Gözcü yaratacaktır. Üstelik yaratılan Tesla Gözcü, Tesla Küresi gibi sabit olmayıp,bölgesini koruyacak, hedefini takip edecek şekilde hareketli olacaktır.
Tesla Gözcü Güçlendirici nedir?
Tüm sunuculardaki tüm büyücü karakterlerinizin Tesla Gözcü enerjisini ve hasarını %25, kalma süresini %50 artırır. Kudret gereksinimini de %25 azaltır. İsteğe göre tercih edilebilecek 1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık seçenekleri mevcuttur.
Yenilik istiyorum oyun hatasından dolayı kaybolan karaktermin saçını geri vermelisin bu hatayı çözmelisin Sayın Lathander..
Valla bu tarz İKV ye tamamen aykırı bir güncellemeyi bile İKV nin doğasını bozmadan yapabilmek büyük başarı bunun için kafa patlatan İKV ekibini tebrik ediyorum
Hareket hızı,saldırı hızı,saldırı,kritik,hasar hangisini seçilir size kalmış.Bunları oyun içi bir efekt,ya da model olmaksızın akçe ile alabilelim savaşçı olarak.Modelleme olarak ta örneğin hareket hızı ise gece zırhı sol ayağı kapladığı için sağ ayağa değişik bir alet eklenebilir abartılmadan.Yeni kangalın ne tür özellikleri arttırıyorsa bize de o yönde etki verin.Örneğin; hasar veriyorsa bize de hasar şart.Yok sersemletme gibi etkileri varsa bize de hareket hızıvs..
Arif ağabey 1 Nisan sürprizi bu yaratıklar mı yoksa farklı bir sürpriz mi bekliyor bizi?
turkoxHAMSTER yazdı:hayır süresiz kalmayacak öyle olsa geliştirme paketinde kalma süresi %50 artar yazmazdı zaten.Sadece bu durum süresiz ama çıkardığın köpek yada tesla gözcüsü yeteneğin süresine bağlı sanırım.
Lathander yazdı:Sivas Kangal, Şifacı sınıfının Çağrı yeteneği ile çağırmış olduğu evcil hayvanlara eklenmektedir. Dükkan'dan alacağın Sivas Kangal ürünü iletüm sunuculardaki tüm Şifacı karakterlerininÇağrı yeteneğine eklenir vesüresizkullanım hakkı ile birlikte gelir. Bu ürüne sahip olan üyelikte yer alan Şifacı karakter bundan sonra Çağrı yeteneğini kullandığında Sivas Kangalı'nı çağıracaktır.
tamam işte yani bir kere akçe verip aldığında sınırsız kullanabiliyorsun ama oyunda sadece yeteneği kullandığında çıkıyor.Geliştirme paketine bakarsan kullanım süresinde %50 artış diyor yani sınırsız değil.Kullanım olarak 1 hafta değil 1 ay değil sınırsız ama oyunda bu yaratık mı diyim alet mi diyim çıkınca yetenek süresi kadar kalıyor.Benim anladığım bu.
tamam işte yani bir kere akçe verip aldığında sınırsız kullanabiliyorsun ama oyunda sadece yeteneği kullandığında çıkıyor.Geliştirme paketine bakarsan kullanım süresinde %50 artış diyor yani sınırsız değil.Kullanım olarak 1 hafta değil 1 ay değil sınırsız ama oyunda bu yaratık mı diyim alet mi diyim çıkınca yetenek süresi kadar kalıyor.Benim anladığım bu.
Evet tam anladığın gibi tazı akpre komodo nasıl kalıyorsa buda aynı anca yükseltmek gerek farkının olması için boşuna para tuzağı sanki
Evet tam anladığın gibi tazı akpre komodo nasıl kalıyorsa buda aynı özelliği yükseltilince oluyo boşuna para tuzağı sanki
Örneğin, tesla küresi 15 sn sürüyor. Eğer tesla gözcüsü de 15 sn kalıyorsa kötü olur, boşa para dediğin gibi..
gereksiz bişi 2000 akçe çok fazla zaten kim kuçu kuçu kullanıoki sürekli
49 şifa olmuşn hayvana ne gerek var .)
diğeri de teslanın yerini alıo tesla ile aynı özellklere sahip sadece harket ediyor yani şifacıların çağrı yeteneği gibi