OYUNDAN ANLIYAN BİRİ
OYUNDAN ANLIYAN BİRİ
Az önce oyundaydım ve oyun attı.Daha sonra tekrar gırmeye denedım.Kullanıcı adı ve sıfreyı yazdıktan sonra oyuna gırıp beklio acılmıo NEDİR,NEYİN NESİDİR,BİLEN VARSA YRDMCI OLABİLİRMİ :?: :?:
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: OYUNDAN ANLIYAN BİRİ
Kardeşim geçici birşey bu arada banada oluyor bi süre sonra kendiliğinden düzeliyor beklemekten başka yapacağın birşey yok 
Pofs:D
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Azrailxbüyücü
Azrailxbüyücü
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
şimdi kadim kesiyoduk düştüm ve giremiyorum..
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Bende giremiyorum sorun nedir anlayamadım azcık doluo sonra donuo alt f4 cekiorm sonra , 183 bağlantı kesildi hatası gelio. paramızla rezil oluyoruz.
herkes de oluyo bu sorun arada sırada , merak etme geçer:D