Ben yaklaşık 3-4 aydır bu oyunu oynamıuorum bırakmıştım.Başlamayı düşnüyorum madenler'in fiyatları değişmiş eğer az-çok bilgi yardımında bulunursanız çok sevinirim ecel mal. ejder mal asab mal. madenler vs.
TEŞEKKÜLER:..
Madenler vs.
Madenler vs.
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Madenler vs.
Mavi Topaz tane 9 - 10m
Menekşe Elmas 40 - 45m
Akik 8 - 10m
Kadim 20m bunlara göre ejderi hesaplarsın artık
Menekşe Elmas 40 - 45m
Akik 8 - 10m
Kadim 20m bunlara göre ejderi hesaplarsın artık
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
of menekşe uçmuş ya 
TEŞeKKÜRLER..
TEŞeKKÜRLER..
- GizemliCocuk
- İri Fare Avcısı

Kardeş Tavsiyem AL Sarraf attırıcı ÇEK 10 TANE MENEKŞE 5 Nİ KULLAN 5 Nİ SAT mavi topaz al 1 HAFTA FUL MENEKŞEYE YAT HEM EJDERİ ÜRETCEK PARAYI YAPARSIN HEMDE 200-300 M KDR PARA KALIR ÇARINDA
onlar SOsyeteNİN CoCukLArı Biz WAroŞLaRın PİSkoPaTlaRı onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bİİz taKArıZ BeLimiZE 30'Luk DÖnER...!!!
Tavsiyen için teşekkürler değerlendiricem.. (yaz tatilinde başlamayı düşünüyorum, okullar kapanmadan 1 ay önce fln de olabilir )..
yaklaşık 5 ay evvel forumu Ejder cok pahalı vs. diye konularla acıyodum
madenler çok pahalı diye baksana dükkan çıktı parayı bulduk desene :=) inşallah alıırm snn dedin gibi sarraf arttırıcı şaheser üretiyimde yeter şimdilik .. sagolasın.
Ama birde bu var herkeste öyle yapmıyormudur yani niye 45 m versinlerki al sarraf arttırıcı ??
yaklaşık 5 ay evvel forumu Ejder cok pahalı vs. diye konularla acıyodum
Ama birde bu var herkeste öyle yapmıyormudur yani niye 45 m versinlerki al sarraf arttırıcı ??
- GizemliCocuk
- İri Fare Avcısı

Kardeş O ZAMAN FİYATLAR DÜŞER AMA HER ZMN EN PAHALI MADEN OLANIN ARTIRICISINI AL Kİ DİERLERİ ELİNDEYMİŞ GİBİ DÜŞÜN ama SON KARAR SENİN
onlar SOsyeteNİN CoCukLArı Biz WAroŞLaRın PİSkoPaTlaRı onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bİİz taKArıZ BeLimiZE 30'Luk DÖnER...!!!
- ankarali796
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Lodos
ben olsam sadece para kasarım sonra cemberlitas gelince pişman olmayın arkadaslar cünkü cemberlitastaki canavarlar cok güçlü cok güçlü bir şeyi cok güçlü silahlar kesebilir ejder asadan daha iyi silahlar gelebilir ayrıca şans arttırıcı kesin olan bir şey değil herkeste işe yaramıyor siz menekse madenlerini bos mu sanıyorsunuz basında kac kişi var