Etkinlikler Arasında Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Etkinlikler Arasında Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)

Mesaj gönderen GHQSEN »

Sagopakajmeran yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:biraz anımsatmış ama yinede güzel olmuş. ama gelmesi imkansız. oyunu kökten değiştirmeleri lazım
Alakası yok oyunun hikayesine belli bir müdahale yok etkinlikte normal yaratıklar erg enerjisine marız kaldığı için sadece değişim geçiriyolar

%100 DESTEK BENDEN SANA ;)
yok ondan bahsetmiorum, şu şişe falan . piyasayı alt üst eder.

Çıkan Materyaller Aynı Nadideler Gibi Alışverişe Konulmayacak Özür Dilerim Eklememişim.

Şudur Yani...

İstersen Çantanda 100 Tane Şişe Olsun...Aktar Şevket'te yada Elif'te Onları Ayırmadan İnsanlara İksir Olarak Sunamıyorsun.
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

MaSSacHuSeTT yazdı:iğrenç bir fikir hiç beğenmedim nerden gelio böyle şeyler aklınıza

deeeeermişim :lol: şaka bir yana güzel fikir maden işi falan alt üst eder piyasayı demiştinizde arkadaşlar zaten faceden falan veriliyor maden öyle bir şey olsa çoktan piyasa karışmaya başlamıştı sonuçta etkinliktede menekşe gibi nadide olan materyali zor verecektir etkinliğimiz ;) ayda 1 kez olmasıda hiç sorun çıkartacağını sanmıyorum
Etkinlik Hergün Yada Her Hafta Günde 2 Defa Olmak Üzere Yapılacak.

Nedeni Şu;

Akşam İşi Olanlar Sabah Erken Girebilir, Sabah İşi Olanlar Akşam Girebilir.

ve Konu Şu Maden Piyasası ise Piyasanın Karışmasından Çok Rahatlayacağına Emin Olabilirsiniz.

ÖRN: Sancak'ta 60 m Olan Menekşe'nin Fiyatını 30-40 m'e Kadar Düşürebilecek Bir Etkinlik...Sadece Piyasa mı ?

HEM EĞLENECEKSİNİZ, HEM TAKTİK YETENEĞİNİZ KUVVETLENECEK HEM DE PARANIZ ARTACAK-İTEMLERİNİZ ARTACAK DAHA FAZLA ZEVK ALACAKSINIZ PİYASA RAHATLADIĞI İÇİN BAŞKALARI DA RAHATLAYACAK...
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

ikv de rahata yer yok kardeş oyuncular ne kadar çok girerse yönetim o kadar çok kazanır unutma materyal çoğalırsa oyuncular az girer o yüzden olmaz bu dediğini yapmazlar
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Tebrikler kardeş güzel düşünülmüş bir etkinlik olabilir. Ki Arayan Bulur gibi saçma bir etkinlik var olduktan sonra bu yanında süper kalıyor. Umarım senin konunun üzerine birazda yönetim kafa yorarsa güzel birşey ortaya çıkacağına gönülden inanıyorum..
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Evet hayatımda gördüğüm en saçma etkinlik şu gm yi bulma etkinliği resmen değmez saçma olan haksızlık olması herkeze eşit değil mesela meranda kasan bir karakter gm eminönünde olunca ne yapsın haksızlık burda işte herkez eşit değil etkinlikte niye gm seçilen 30-40 kişiyi bir mekana toplamıyor onlardan gm bulmasını istemiyor böyle daha mantıklı ve akla yatkın değilmi

2. Konu gm lerin adeta bir robot gibi olması giriyo şuraya toplanın diyo kazanana ödül veriyo hade selametle gm ler oyunda en azından 2 saat aktif olmalılar oyuncularla sohbet etmeli onların dertlerine bir nebzede olsa ortak olmalılar işte böyle gerçek GM(Game master) olunur bana gm ler hikayeden gibi geliyor
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Selam..
Harika bir düşünce olmuş Emre ! Etkinliğin açıklamasındaki hikaye örgüsünü çok beğendim. Böyle bir etkinlik oyunumuza gelir mi, gelmez mi bilemiyorum.. Gelirse eğlenceli olabilir.

..Emeğine Sağlık..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
arrlar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen arrlar »

Çok uğraşmıssın eline sağlık fakat olacak birşey değil :cry: çünkü bukadar büyük biryer yapsalar etkinlik amacı ile değil grup bölgesi gibi yaparlar ayrıca tek grup (6) ile kadim zor kesilior sen bide erg ile başkalaşmış hallerinden bahsediyorsun ayrıca çok fazla giremeyeceğimiz için kesim taktiği bulma oranımızda azalır hele hele bu 6 kişi ise ama güzel düşünce takdir ediorum uğraşmıssın belli 8-)
Hayal(ejder)
HaYal(ecel)
hAyAl(ashab-ı kehf)
HEPSİ HAYAL BUNLARIN ;)
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Gerçekten Baya Ugrasmıssın aga .d
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Güncel :idea:
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Afterlife »

GHQSEN yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:biraz anımsatmış ama yinede güzel olmuş. ama gelmesi imkansız. oyunu kökten değiştirmeleri lazım
Hayır Aslında Gerekmiyor...Belirttiğin İçin Teşekkürler Şöyle İzah Edeyim.

Oyunda Data Dosyalarında ''Komodo'' Adı Verilen Yaratık Mevcut.
Fareadam Terbiyecisi'nin Altındaki de ''Komodo'' Sadece Rengi Değişik
Dev Komodo'da Aslında Aynı 'Komodo'' Boyutu Büyük.

Fazla Ayrıntıya Girmedim Bunu Böyle Düşün Yani Yeni Yaratıklar Eklenmeyecek Sadece Farklı Motifler ve Yetenekler Eklenecek (Dikkat Edersen Oluşturulacak Demiyorum Çünkü Var Olan Şeyler)

Yönetimin Burada Tek Ekleyeceği Sistem Mekanizması ve En Önemlisi Canlı Bir Mekan...

NOT: Belki Dersin Çok Kolaysa Sen Yap, Zamanında Knight Online'da Bir Çok Serverda Gerek GM'lik Gerekse ADMIN'lik Yaptım. Emin Olabilirsin Yaratıkların Görünüşünü Değiştirmek, Boyut, Yetenekler, Vuruş, Drop(İtem Düşme Oranı) vb... Özelliklerini Değiştirmek Gayet Basit Araştırabilirsin :arrow:

Haklısın Umarın Dikkat Çeker ve Düşününül Ancak Yöneticiler Akçe ve Başka Olaylaradn Dolayı Kendinerine Laf Eden ve Forum Kurallarını İhlal Edenlerin Konularıyla İlgileniyor Bunu Görmezler Bence :P

“Genel Etkileşim” sayfasına dön