..ÖDEME ŞEKLİ..
..ÖDEME ŞEKLİ..
Akçe almak için mobil ödeme ve kredi kartı seçenekleri var ama her ikisinde de GSM hattmızla bağlantılı.Kredi kartıyla da mecburen Operatörlerin turkcell ya da avea olması lazım.. mobil ödeme de zaten öyle ama bunda yönetimin bir suçu yok çünkü vodofone de mobil ödeme diye bir şey şuan için yok ne zaman geleceğide belli değil hatta gelecek mi onu dahi bilmiyoruz.Bu arada benim GSM hattım vodafone.. Bununla ilgili desteğe mesaj attım 3pay sistemini kullan dediler ama sormuyorlar ki senin kredi kartın var mı olsa da Operatörün bunun için uygun mu Ben bunu sadece kendim için istemiyorum benim gibi bir çok mağdur insan var EĞER HAVALE İLE AKÇE ALINIRSA BENİM GİBİ BİR ÇOK OYUNCU REFAHA KAVUŞACAKTIR.kredi kartıyla yapılan ödemede kar etmişim benim için hiç önemli değil zaten oyun için kredi kartı çıkarttıramam ekonomik özgürlüğüm yok çıkattırsam dahi tekrar GSM hat almam lazım.....ben sadece havale ile istediğim akçe miktarını alayım yeter.Gerçekleşeceğini umut ediyorum.Kolay Gelsin...
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Re: ..ÖDEME ŞEKLİ..
İlginize teşekkür ederiz.
3Pay'da Vodafone GSM hattınız ile talepte bulunabilirsiniz. Vodafone hattınız ile 3Pay üyeliği alarak kredi kartınız ile belirtilen Akçe miktarlarından dilediğiniz alabilirsiniz. Ayrıca 3Pay sistemi ile satın almış olduğunuz Akçelerde almış olduğunuz akçenin %10 kadarı hediye olarak hesabınıza yüklenmektedir.
Alternatif satış kanalları üzerindeki çalışmalar devam etmektedir. Bu yönde yapılacak olan çalışmalar sonuçlandığında siz İKV severlere gerekli bilgiler verilecek.
3Pay'da Vodafone GSM hattınız ile talepte bulunabilirsiniz. Vodafone hattınız ile 3Pay üyeliği alarak kredi kartınız ile belirtilen Akçe miktarlarından dilediğiniz alabilirsiniz. Ayrıca 3Pay sistemi ile satın almış olduğunuz Akçelerde almış olduğunuz akçenin %10 kadarı hediye olarak hesabınıza yüklenmektedir.
Alternatif satış kanalları üzerindeki çalışmalar devam etmektedir. Bu yönde yapılacak olan çalışmalar sonuçlandığında siz İKV severlere gerekli bilgiler verilecek.
Re: ..ÖDEME ŞEKLİ..
Ben teşekkür ediyorum.İKV yönetimine güveniyorum.İnşallah en yakın zamanda gerçekleşir.