Arkadaşlar ben bu oyunu 4.5 sene dir oynuyorum ama oyunda hala bi çevrem yok oyuna tanınmıyorum artık bende oyunda bi çevrem olsun oyundaki çoğu kişi beni tanısın diye düşünüyorum bilindik loncalardan birine girmek istiyorum saygılarla
Karyax...
Ltfn bakın
Ltfn bakın
http://www.resimupload.com/ds277798347_adsiz.html
Karyax[Kafa Koparan]
Karyax[Kafa Koparan]
-
Trkstylvodka
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ltfn bakın
4,5 senemi ???35karya yazdı:Arkadaşlar ben bu oyunu 4.5 sene dir oynuyorum ama oyunda hala bi çevrem yok oyuna tanınmıyorum artık bende oyunda bi çevrem olsun oyundaki çoğu kişi beni tanısın diye düşünüyorum bilindik loncalardan birine girmek istiyorum saygılarla
Karyax...
Gayet başarılı bir grafik çizmişsin arkadaşım hiçmi kimseyle muhattap olmuyorsun hiçmi savaşmıyorsun hiçmi bölgelere girmiyorsun?
Tebrik ederim
Trkstylvodka yazdı:4,5 senemi ???35karya yazdı:Arkadaşlar ben bu oyunu 4.5 sene dir oynuyorum ama oyunda hala bi çevrem yok oyuna tanınmıyorum artık bende oyunda bi çevrem olsun oyundaki çoğu kişi beni tanısın diye düşünüyorum bilindik loncalardan birine girmek istiyorum saygılarla
Karyax...
Gayet başarılı bir grafik çizmişsin arkadaşım hiçmi kimseyle muhattap olmuyorsun hiçmi savaşmıyorsun hiçmi bölgelere girmiyorsun?
Tebrik ederim
aga ben biraz çekingenim de
Karyax[Kafa Koparan]
Karyax[Kafa Koparan]
aga benim 1 şaheserim yok bile yokki beni alsınlar bölgelere üretmeye çalışsam bi çevrem yok tek başınada çok zor oluyo bi menekşe çekeyim dedim 30 gündür çekiyom bi yeşil elmas bile çıkmadı sen diyosun ki hala grup bölgelerine gir şahaeser yok üstümde arkadaşım olsa oyunda alırlar belki gene ama arkadaşımda yok şaheserimde yok ben çok şanssızım dediğim gibi 30 gündür elmas çekiyom 1 menekse menekşeyi geçtim 1 yeşil elmas bi le çıkmadı... neyse çok uzattım.Trkstylvodka yazdı:4,5 senemi ???35karya yazdı:Arkadaşlar ben bu oyunu 4.5 sene dir oynuyorum ama oyunda hala bi çevrem yok oyuna tanınmıyorum artık bende oyunda bi çevrem olsun oyundaki çoğu kişi beni tanısın diye düşünüyorum bilindik loncalardan birine girmek istiyorum saygılarla
Karyax...
Tebrik ederim
Karyax[Kafa Koparan]
Karyax[Kafa Koparan]
-
Trkstylvodka
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Kendini kasma herşey zamanla olur K;)35karya yazdı:aga benim 1 şaheserim yok bile yokki beni alsınlar bölgelere üretmeye çalışsam bi çevrem yok tek başınada çok zor oluyo bi menekşe çekeyim dedim 30 gündür çekiyom bi yeşil elmas bile çıkmadı sen diyosun ki hala grup bölgelerine gir şahaeser yok üstümde arkadaşım olsa oyunda alırlar belki gene ama arkadaşımda yok şaheserimde yok ben çok şanssızım dediğim gibi 30 gündür elmas çekiyom 1 menekse menekşeyi geçtim 1 yeşil elmas bi le çıkmadı... neyse çok uzattım.Trkstylvodka yazdı:4,5 senemi ???35karya yazdı:Arkadaşlar ben bu oyunu 4.5 sene dir oynuyorum ama oyunda hala bi çevrem yok oyuna tanınmıyorum artık bende oyunda bi çevrem olsun oyundaki çoğu kişi beni tanısın diye düşünüyorum bilindik loncalardan birine girmek istiyorum saygılarla
Karyax...
Tebrik ederim