Geçerken uğradım))

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
patrikaryal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Geçerken uğradım))

Mesaj gönderen patrikaryal »

Yav bi gezineyim dedim baktım kel bıyıklı kocaman kocaman adamlar(Kamil gibiler) eline para kesesi almış zıplıyorlar)))Baya bi yenilik gelmiş oyuna hepinize bol şans.Tüm dostlara selamlar...
Kullanıcı avatarı
Kurtpence
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Re: Geçerken uğradım))

Mesaj gönderen Kurtpence »

Aleyküm Selam Emre gözüm benim hoş geldin paşam. Benimde kaç zamandır aklımda idin. Görüşemedik konuşamadık oyunu bırakma sebebini. Kardeşim cep telini özelden bi msj atıver bana konuşalım. Özletme kendini gir arada bir. Daha yapacak çok icraatlarımız vardı. Kendine iyi bak. Not: Ule karakterlerimin içerisinde kel olan yok ki :D Reelde dersen yakında dediklerin olur. Şu mesleği yapıpda kafasında saç olan pek nadir. :mrgreen:
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kullanıcı avatarı
Sanctuary
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sanctuary »

patrikaryal yazdı:Yav bi gezineyim dedim baktım kel bıyıklı kocaman kocaman adamlar(Kamil gibiler) eline para kesesi almış zıplıyorlar)))Baya bi yenilik gelmiş oyuna hepinize bol şans.Tüm dostlara selamlar...

Emre Abi Oyuna Dön Artık ya canım sıkılıyor valla tanıdıkta yok pek :D
Resim
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen green16 »

patrikaryal yazdı:Yav bi gezineyim dedim baktım kel bıyıklı kocaman kocaman adamlar(Kamil gibiler) eline para kesesi almış zıplıyorlar)))Baya bi yenilik gelmiş oyuna hepinize bol şans.Tüm dostlara selamlar...
as abi hg sefalar getirdin geldiğin vakit oyunda değildim galiba seni göremedım. iyisindir inş en yakın zamanda görüşmek dileğiyle Allah'a emanet ol kendine çok iyi bak
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

as hg abi. İyi etmişsin uğramakla, özlettin kendini ;oyuna geldiysen görmemem normal(hafta ici yurt) . İyisindir inş, tekrar düşünürsen söyle bizlere :D (telden yazmak zor oluyor :D)
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

a.s abi hoşgeldin özlüyoruz vallaha keşke geri gelsen..Hayat nasıl yavuz selimi öpersin :D
patrikaryal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Geçen gün özgürün çarı ile oyuna girdim kimse yoktu oyunda,grup bölgesi için adam topluyorlardı 4 kişi falan vardı sunucuda; benide saydılar gb için,ben "beni saymayın ben çarı soymaya girdim dedim"Kimse ne yapıyon demedi, hatta bi tanesi abi banada versene çaldıklarından dedi))Arz klanındaysen gel verecem dedim gelmedi))
Bu oyuna kavga ettiğim zıbidi gitmeden dönmem,o zıbidi de hiç gitmeyeceğine göre ben oyuna hiç dönmem...Arada bir sesinizi duymak için selam veririm,konuşmaya bile gerek yok dostlarımın iyi olduğunu bilmek bana yeter...Kangallarınız hayırlı olsun,iyi oyunlar...
Kullanıcı avatarı
Sanctuary
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Hangi Zibidi emre abi sen onu bunu bırak sen oyuna dön boşver zibidi kimse artık , seni bilen biliyor zaten abi bir kişi için oyun bırakılır mı o zibidi kimse ona oyunu biz bıraktırırız nolcek
Resim
patrikaryal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ah bir bilsen kim olduğunu))emin ol ona oyunu bıraktıramazsın...
Kullanıcı avatarı
Sanctuary
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

emre abi kim söle mesaj at veya bana :)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön