Evet Arkadaşlarım Görmüş olduğunuz resimde Beyaz Büyücü Büyü Atıyor ve Biraz Dikkatli bakarsak Yukarısında kendisinden Ayrı Başka bir şey daha duruyor Elinde Asası olan ve aynı büyüyü atan birşey. Bu konuya değinmek istedim Görüşlerinizi Ve Fikirlerinizi Sunarsanız sevinirim.
Evet Arkadaşlarım Görmüş olduğunuz resimde Beyaz Büyücü Büyü Atıyor ve Biraz Dikkatli bakarsak Yukarısında kendisinden Ayrı Başka bir şey daha duruyor Elinde Asası olan ve aynı büyüyü atan birşey. Bu konuya değinmek istedim Görüşlerinizi Ve Fikirlerinizi Sunarsanız sevinirim.
Kardeş Şimdi Orda 2 Tane Beyaz Buyucu Var Bırısı Yakın Planda Dıgerı Bıraz Daha Gerıde Arka Planda Kaldıgı Icın Görunus Olarak Arka Planda Kalan Beyaz Buyucu Sanki Üst Tarafta Kalmış Gıbı Gorunuyor..
ARKADAŞLAR ONUN BEYAZ BÜYÜCÜ KALFASI OLMA OLASILIGI YÜKSEK DATALARA GİRİP BAKTIM VE BUNU BULDUM
Forum sayfalarınsa sergilemiş olduğunuz tavır nedeni ile forum hesabınız süresiz uzaklaştırılmıştır.
Selam, öncelikle bu görüntü Çemberlitaş videosunda gözükmüyor. Arkadaşların dediği gibi bu kişiler Beyaz Büyücü, hatta ortada elinden mavi büyü fırlatan kişi Çemberlitaş videosunda gösterilmişti;
Kardeş Şimdi Orda 2 Tane Beyaz Buyucu Var Bırısı Yakın Planda Dıgerı Bıraz Daha Gerıde Arka Planda Kaldıgı Icın Görunus Olarak Arka Planda Kalan Beyaz Buyucu Sanki Üst Tarafta Kalmış Gıbı Gorunuyor..
JouRney yazdı:Selam, öncelikle bu görüntü Çemberlitaş videosunda gözükmüyor. Arkadaşların dediği gibi bu kişiler Beyaz Büyücü, hatta ortada elinden mavi büyü fırlatan kişi Çemberlitaş videosunda gösterilmişti;
Arkadaşlarım Anlatamıyorum Tamam O Büyü Fırlatan Beyaz Büyücü Dikkatli Bakın Yukarısında Cin Gibi birşey var Onu açıklamaya çalışıyorum fakat iyi okumuyorsunuz sanırım