Telefon İle İ.K.V Oynamak mümkünmü ?
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Telefon İle İ.K.V Oynamak mümkünmü ?
berkan587 yazdı:Yeni aldığım telefonlarla ikv bağlanmış bulunmaktayım![]()
http://bit.ly/qM7njk
Arkadaşım Bilkent Üniversite'sinde Okuyor Program Tasarımı. Üniversitelerdeki Çoğu Genç WoW Oynar Bilirsiniz.
iPhone 4 İle WoW Açabiliyor Ama ''Oynanabilirliği Ne Kadar Tartışılır Bilemicem'' Gibi Koca Bir Yalan Yerine
''O Kadar İğrenç ki Onun Yerine Mario Oynarım'' Diyerek Dürüstlüğümü Ortaya Koymayı Yeğliorm :lol:
Gerçekten Berbat Oluyor Bırakın Zaten Bilgisayarda Oynadığınız Yetmiyor Birde Okula-Dershaneye-İşe-Altın Gününe Giderken Dur Son Bir Menekşe Çekmem Lazım Dermisiniz ? Abest Kaçar Bence...
Not: WoW'u Açmak İçin Herhangi Bir Program Yüklemiş mi Daha Önce Sormadım Ama Yüklemişse Bende Benim iPhone'a Yükler İKV Kurmayı Dener Sizlere Sonuçları Bildiririm
iPhone 4 İle WoW Açabiliyor Ama ''Oynanabilirliği Ne Kadar Tartışılır Bilemicem'' Gibi Koca Bir Yalan Yerine
''O Kadar İğrenç ki Onun Yerine Mario Oynarım'' Diyerek Dürüstlüğümü Ortaya Koymayı Yeğliorm :lol:
Gerçekten Berbat Oluyor Bırakın Zaten Bilgisayarda Oynadığınız Yetmiyor Birde Okula-Dershaneye-İşe-Altın Gününe Giderken Dur Son Bir Menekşe Çekmem Lazım Dermisiniz ? Abest Kaçar Bence...
Not: WoW'u Açmak İçin Herhangi Bir Program Yüklemiş mi Daha Önce Sormadım Ama Yüklemişse Bende Benim iPhone'a Yükler İKV Kurmayı Dener Sizlere Sonuçları Bildiririm
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
GHQSEN yazdı:Arkadaşım Bilkent Üniversite'sinde Okuyor Program Tasarımı. Üniversitelerdeki Çoğu Genç WoW Oynar Bilirsiniz.
Not: WoW'u Açmak İçin Herhangi Bir Program Yüklemiş mi Daha Önce Sormadım Ama Yüklemişse Bende Benim iPhone'a Yükler İKV Kurmayı Dener Sizlere Sonuçları Bildiririm![]()
WoW'un Bir Kısmına Telefondan Bağlanabiliyorsun Sanırım Program Felan Gerekmeden
Fakat Bu Kadarda Olmaz Arkadaşlar Oyun Bu

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
5110 da oynaniyor galiba
kardesm telefonda nsl oynanır normal pc de bile kasior
telefonda oynasan elnde patlar 
...
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Motorola Atrix 4G veya Htc desire z gibi telefonlarla oynamak olabilir bence çünkü özellikleri çok yüksek 1gb ram çift çekirdek işlemci vb.vb.

GodFreyxKorsaNx
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
Zeki Mürende Bizi Görecekmi ?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
Benım 3310 Gırıyom 
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
sen onla tualete bile gidemessinSerserixkratos yazdı:Benım 3310 Gırıyom

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
havan kime yabancıLaptopla zor oynuyoruz
eğer öyle bir Telefon var ise şu an bende olurdu bendeki Telefon oynamadığına göre demekki oynanmıyor
Android telefonlarda bu şekil bir oyunu açma durumu yok.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL