***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen eseslisemi »

Staffers yazdı:
forumcingir yazdı:Yusuf'u bundan sonra hiç bir Reeldeki buluşmalara çağırmayın çıplak gelir filan :D
Yusufcum Sahcihanla Bil kazan için buluştunuz heralde ödül ne ? :D
Mavi topaz veya menekşe ise sakla hafta sonu çöküyorum :D
Öptüm :D Berke .
Bütün şef'lerle nerdeyse çıplak çekildim , yakında ifliss teyzenin yanına uğruycam .
Yok ya iridyum verdiler .
Yönetimlede çıplak fotoğraf aldım , kim kaldı kim kim kim ?
Öptüm . Yusuf 8-)

Sallama La butun Şeflerle dio

Hani Azul Hani Garr Hani Kuklacın seçilmişi Hanı Bronz Hani Karakurk Hani Hani Hani :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
forumcingir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen forumcingir »

Gaza getirme şunu ya . Gider Komutanın yanına fln
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Hani Solucan Hani Mor Fare Nerde Bu Mıllet :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

eseslisemi yazdı:
Staffers yazdı:
forumcingir yazdı:Yusuf'u bundan sonra hiç bir Reeldeki buluşmalara çağırmayın çıplak gelir filan :D
Yusufcum Sahcihanla Bil kazan için buluştunuz heralde ödül ne ? :D
Mavi topaz veya menekşe ise sakla hafta sonu çöküyorum :D
Öptüm :D Berke .
Bütün şef'lerle nerdeyse çıplak çekildim , yakında ifliss teyzenin yanına uğruycam .
Yok ya iridyum verdiler .
Yönetimlede çıplak fotoğraf aldım , kim kaldı kim kim kim ?
Öptüm . Yusuf 8-)

Sallama La butun Şeflerle dio

Hani Azul Hani Garr Hani Kuklacın seçilmişi Hanı Bronz Hani Karakurk Hani Hani Hani :D
Ben onları şeflerden saymıyorum , illa laf bulcan yani çekemiyonmu beni olm :D . Şaka la dünya ahiret kardeşimsin ♥ aylavyu . 8-)
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Gaza Gelmıorum Istesem Butun Madenlerle Bile Foto Çektrırım :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

eseslisemi yazdı:.....................................@ .@............... @ ..@...........................................
...................................@....... @...........@ .......@.........................................
..................................@ ..........@ ......@ .......... @...............................................
.................................@ .............@... @..............@...........................................
.................................@.................@.................@ ..................................................
..................................@...................................@..........................................
................................... @................................@................................................
.....................................@.............................@...................................................
.......................................@..........................@.............................................
.........................................@..................... @...............................................
...........................................@..................@................................................................
.............................................@..............@.................................................
..............................................@...........@..................................................
................................................@.......@ ............................................................
..................................................@....@.......................................................
.....................................................@.............................................

Kendim Yaptım Nasıl Olmuş Ama :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Mertkan yazdı:selamun aleyküm...

Reisiniz toplantı ile beraber oyuna dönüş yapacak bekleyenlere müjde ;)

Yanlız Toplantıya Kenanı da alın konuşulması gereken şeyler var... 3 nisan öğlen 1 den önce toplantı olması iyi olacak

Sevgilerimle

ALEYKÜMSELAM.

Liderim hoş geldin. Kafanı dinledi isen hoş geldin ama biraz dinlense idin daha iyi olurdu tahsilinde dinç kafaya ihtiyacın olacak. Böyle yazsamda seni yanımızda görmek beni sevindirdi, tekrar hoş geldin.

Toplantı kararınız isabet olmuş, can sıkıcı ortamı dağıtalım.

Hatta konu yaşandığında oyunda olmadığım için tam ayrıntıyı bilmiyorum ama kim olursa olsun loncamıza katılan oyuncu arkdaşların, loncamız içinde hakarete maruz kaldığı için ayrılması Börteçine loncasına hiç yakışmaz bu konu konuşulup aradaki yanlış anlamalar giderilmeli sevgi ve saygı öne çıkmalı, onun için toplantıya yada toplantıdan sonra ikinci bir program ile adı geçen 4 arkadaş ilede konuşulmalı.

Sizinle birebir bu konuyu konuşacağım fakat bilgi mahiyetinde burayada yazmayı gerekli buldum.

Sevgi ve Saygılarımla
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

SELAMÜNALEYKÜM.

Semih, Yusuf ve diğer kardeşlerim bu sayfaları asenalarında okuduğunu unutmadan daha dikkatli kelimeler ve hitablar kullanalım.

Eminimki daha seviyeli mesajlar sizlere çok daha fazla yakışacaktır. ;)
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

serserixemre yazdı:ÖNCELIKLE HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM TEKRARDAN... İNŞALLLAH O TOPLANTIDA ARANIZDA OLACAGIM. BU ARADA BİLDİRMEM GEREKEN BİŞİ Dİ EMRAH IN DA OLMASINI İSTERİM..KARAR SİZİN AMA BENİM DÜŞÜNCEM BU ... KNK KENAN SENİN İÇİN DE HAYIRLI OLSUN BEN SENİ SEVİM HEA......

BöRTeÇİNexSeRSri sevgiler ve saygılar...[img
Değerli kardeşim önce loncamıza hoş geldin. Toplantıda tanışıp muhabbetimi kurarız. Diğer konu için hem fikiriz inşaallah bu konuyuda yanlış anlamaları düzelterek Börteçine töresine uygun olarak tatlıya bağlanacaktır.
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen serserixemre »

ÖNCELIKLE HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM TEKRARDAN... İNŞALLLAH O TOPLANTIDA ARANIZDA OLACAGIM. BU ARADA BİLDİRMEM GEREKEN BİŞİ Dİ EMRAH IN DA OLMASINI İSTERİM..KARAR SİZİN AMA BENİM DÜŞÜNCEM BU ... KNK KENAN SENİN İÇİN DE HAYIRLI OLSUN BEN SENİ SEVİM HEA......

BöRTeÇİNexSeRSri sevgiler ve saygılar...[img

bu önerimi yenılemek isterım ihsan ayrıca senden de bi yorum beklıyorum kardeşim...
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR

“Lonca İletişim” sayfasına dön