Hükümdarx & Ultio 2savaşçı 2büyü 1şifa kenan kesimi
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hükümdarx & Ultio 2savaşçı 2büyü 1şifa kenan kesimi
İlk başlarda komediydi. Yapılacak gibi değildi. Gruplar zorlaştı kesilmemeye başladı 4lü fedai alıyorduk adam başına 1tane ama o an bile hiç ölmedik. Ama emeğimizin karşılığını da pek aldık denemez. Azat cevo kolye ve iksirlerle ayrıldık tabii yanındada madalya.

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
Re: Hükümdarx & Ultio 2savaşçı 2büyü 1şifa kenan kesimi
Zamanxşfbsn zamanxyingg zamanxmyhate zamanxbüyücüsüü
4 kişi girmiş ve rahatlıkla ilerleyip kenan kesmiştir. bilgin olsun.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Ama onların grupta 2 savaşçı var...Canceazi yazdı:Zamanxşfbsn zamanxyingg zamanxmyhate zamanxbüyücüsüü
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

bizimkilerin girdiği grupta 1 karakter iyi değil işte bi de 4 kişiler yanirockipsiz yazdı:Ama onların grupta 2 savaşçı var...Canceazi yazdı:Zamanxşfbsn zamanxyingg zamanxmyhate zamanxbüyücüsüü

E olsun zihin atsın yeterCanceazi yazdı:bizimkilerin girdiği grupta 1 karakter iyi değil işte bi de 4 kişiler yanirockipsiz yazdı:Ama onların grupta 2 savaşçı var...Canceazi yazdı:Zamanxşfbsn zamanxyingg zamanxmyhate zamanxbüyücüsüü
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

deme öyle üzülceklerrockipsiz yazdı:E olsun zihin atsın yeterCanceazi yazdı:bizimkilerin girdiği grupta 1 karakter iyi değil işte bi de 4 kişiler yanirockipsiz yazdı:Ama onların grupta 2 savaşçı var...Canceazi yazdı:Zamanxşfbsn zamanxyingg zamanxmyhate zamanxbüyücüsüü
4 kişi girmiş ve rahatlıkla ilerleyip kenan kesmiştir. bilgin olsun.Yani savaşçıdan daha çok işe yaradığı kesin

hahahahaCanceazi yazdı:deme öyle üzülceklerrockipsiz yazdı:E olsun zihin atsın yeterCanceazi yazdı:bizimkilerin girdiği grupta 1 karakter iyi değil işte bi de 4 kişiler yanirockipsiz yazdı:Ama onların grupta 2 savaşçı var...Canceazi yazdı:Zamanxşfbsn zamanxyingg zamanxmyhate zamanxbüyücüsüü
4 kişi girmiş ve rahatlıkla ilerleyip kenan kesmiştir. bilgin olsun.Yani savaşçıdan daha çok işe yaradığı kesin
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Vuslatt
Yönetim gör savaşçının halini :lol: . Gruba destek değil de köstek oluyorlarmış gibi bahsedilmiş savaşçılardan. Çembelitaşta böyle savaşçı istemiyoruz :!: Ofansif savaşçıların yararlılığı artırılmalı, nasıl yaparsınız bilemem :mrgreen:
EARTH
DisToRtioN
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

yeter ki yapsınlarEarth yazdı:Yönetim gör savaşçının halini :lol: . Gruba destek değil de köstek oluyorlarmış gibi bahsedilmiş savaşçılardan. Çembelitaşta böyle savaşçı istemiyoruz :!: Ofansif savaşçıların yararlılığı artırılmalı, nasıl yaparsınız bilemem :mrgreen:

- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı

Elimiz boş dönsekte elimize sağlık beyler güzeldi :roll:hukumdargame yazdı:İlk başlarda komediydi. Yapılacak gibi değildi. Gruplar zorlaştı kesilmemeye başladı 4lü fedai alıyorduk adam başına 1tane ama o an bile hiç ölmedik. Ama emeğimizin karşılığını da pek aldık denemez. Azat cevo kolye ve iksirlerle ayrıldık tabii yanındada madalya.

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .