MecxAral Bu Çocuk Tek Olunca Bakın Nerede Duruyo :)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: MecxAral Bu Çocuk Tek Olunca Bakın Nerede Duruyo :)

Mesaj gönderen Byefsane »

wdffg yazdı:Mecxaral bugüne kadar tanıdığım en iyi kişiler arasından birisi.
Aral ile Mikail üstüne tanımam. Onlara laf atmadan önce iki kere düşün.
-Laf atarsam ne olur
-Laf atarsam bu adamlar beni ne yapar
Bu oyunda Arz - Lodos eşit birebir EM yaptığında bütün Lodos'lar tek tek deparlayıp ALT + F4 çekiyor.
Bütün Lodos'lar klavye erkeği ;).

1-Laf attım ve arkasındayım tehtidle olmaz icraat qöriyim
2-Laf attım bekliyorum ne olcak
3-Laf attım bakıcaz beni ne yapıcaksınız yapmayan şrfsiz olsn
4-seni bu qün 50 defa ekstm yerde yatmana rağmen herkezin qörmesine yağmen inkar ettin :D
5-bi muayene ol ( öneri :D )
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
wdffg
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen wdffg »

Hehe tamam 50 kere kestin ;).
Lez kralı seni.
Şifacıların kudreti müttefiklerini etkisi alacak.
Savaşçılar güçleriyle muhalefetlerin korkulu rüyası olacak.
Büyücüler erdemiyle tüm dengeleri bozacak.

LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
Kullanıcı avatarı
DarkxReal
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DarkxReal »

Arkadaşlar karızmadan belli.2 kişiye karşı sizi batırmıs.Sız Bir Ezig lodoslar olarak size Sunu Soyluyorum:
lodoslar Siz hep Bir kişiyi teke düşürüp kesersiniz.Yada 2 Kişiye 10 kişi hucumlarsınız.Biz Holy loncasının baskanı ile bir 8 kişiden 4 kişisini kestik bide 2 Tane şifaları olduguna gore

Ezq lodoslar
Yazan: Alperen Karaçam
Darkxreal Darkxreq Mecxreal(yakında)
JacKSwaqqeR [49)(^)(Transformator Asa)

Kaosa Kimse Hükmedemez!!!!
Kullanıcı avatarı
wdffg
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen wdffg »

DarkxReal yazdı:Arkadaşlar karızmadan belli.2 kişiye karşı sizi batırmıs.Sız Bir Ezig lodoslar olarak size Sunu Soyluyorum:
lodoslar Siz hep Bir kişiyi teke düşürüp kesersiniz.Yada 2 Kişiye 10 kişi hucumlarsınız.Biz Holy loncasının baskanı ile bir 8 kişiden 4 kişisini kestik bide 2 Tane şifaları olduguna gore

Ezq lodoslar
Yazan: Alperen Karaçam
Darkxreal Darkxreq Mecxreal(yakında)
Ezikliğinizi bilmeyen yok lodoslar ;).

LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
Kullanıcı avatarı
NarkozxTurka
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen NarkozxTurka »

wdffg Kapasiten Bukadar İşte :) Ben Kimseye Beni Kesmeyin Demiyom Oyun Bu Kestikten Sonra Kfr Niye Edilir Onu Anlamıyom. Madendeki Adama Niye Dalınır Onuda Anlamıyom :) Sen Kfr Le Büyümüş Yetişmişsin Heralde ki Sana Normal Geliyo.

2 Gün Önce Lodos tun Komodo da Maden Çekiyodun Gelen Arz Lardan Kacıyodun Arkasından Laf Ediyodun. Arz Oldun 160 Kp Yapmışsın Bölgeden Yazıyon 160 Kp Yaptım Şudur Budur Diye. İllaki Birileri Birilerini Kesecek Anlam Veremediğim Konu Kfr Ne Oluyo Kestikten Yada Kesildikten Sonra Egolarınızı Oyunda Tatmin Ediyosanız Söyleyin Yardımcı Olayım :)
Resim
Kullanıcı avatarı
wdffg
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen wdffg »

NarkozxTurka yazdı:wdffg Kapasiten Bukadar İşte :) Ben Kimseye Beni Kesmeyin Demiyom Oyun Bu Kestikten Sonra Kfr Niye Edilir Onu Anlamıyom. Madendeki Adama Niye Dalınır Onuda Anlamıyom :) Sen Kfr Le Büyümüş Yetişmişsin Heralde ki Sana Normal Geliyo.

2 Gün Önce Lodos tun Komodo da Maden Çekiyodun Gelen Arz Lardan Kacıyodun Arkasından Laf Ediyodun. Arz Oldun 160 Kp Yapmışsın Bölgeden Yazıyon 160 Kp Yaptım Şudur Budur Diye. İllaki Birileri Birilerini Kesecek Anlam Veremediğim Konu Kfr Ne Oluyo Kestikten Yada Kesildikten Sonra Egolarınızı Oyunda Tatmin Ediyosanız Söyleyin Yardımcı Olayım :)
Tamam sen git arkandan biz geliyoruz :). Yok arzlardan kaçıyomuş. Yok 160 kp havalarıymış.

Aral la Mikail seni kesti bölgeden Turka pert yazdım. özele demediğin kalmadı. Bende ananda öyle diyodu dedim ananın bilmem neresine ediyim diye bir şey çıktı mı ağzımdan. Eğer o söylediklerim küfür olsaydı şimdiye blok yemiştim ;).
Laf attıktan sonrada yasaklamak çocukca bi iş. Gelmişsin laf atıyosun ondan sonra yasaklıyosun. Yok ben senin abinim yok babanım.
Babana karşı saygılı ol falan. AKıllı ol olum. Sanal alemi gerçek hayatla karıştırma. Gerçek hayattaki ezikliğini oyunda soytarı kralı olarak dahada küçük düşürme.

Abi olsan abla olsan dersin ki yok efendim çocuktur es geç. Demekki veletsin ki laf yemek gücüne gidiyor ;).

0-6 detecdet

Resim

LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
Kullanıcı avatarı
NarkozxTurka
İskele Babası
İskele Babası

wdffg yazdı:
NarkozxTurka yazdı:wdffg Kapasiten Bukadar İşte :) Ben Kimseye Beni Kesmeyin Demiyom Oyun Bu Kestikten Sonra Kfr Niye Edilir Onu Anlamıyom. Madendeki Adama Niye Dalınır Onuda Anlamıyom :) Sen Kfr Le Büyümüş Yetişmişsin Heralde ki Sana Normal Geliyo.

Tamam sen git arkandan biz geliyoruz :). Yok arzlardan kaçıyomuş. Yok 160 kp havalarıymış.

Aral la Mikail seni kesti bölgeden Turka pert yazdım. özele demediğin kalmadı. Bende ananda öyle diyodu dedim ananın bilmem neresine ediyim diye bir şey çıktı mı ağzımdan. Eğer o söylediklerim küfür olsaydı şimdiye blok yemiştim ;).
Laf attıktan sonrada yasaklamak çocukca bi iş. Gelmişsin laf atıyosun ondan sonra yasaklıyosun. Yok ben senin abinim yok babanım.
Babana karşı saygılı ol falan. AKıllı ol olum. Sanal alemi gerçek hayatla karıştırma. Gerçek hayattaki ezikliğini oyunda soytarı kralı olarak dahada küçük düşürme.

Abi olsan abla olsan dersin ki yok efendim çocuktur es geç. Demekki veletsin ki laf yemek gücüne gidiyor ;).

0-6 detecdet

Resim
Yazık La Sana :) Küfür Ettimse Fotosunu Al Şikayet Et Kendi Yaptıklarını Söyleme Kalkıpta. Yazmışsın Sen Küfür Ettin Fotolar Var Bende Diye Hadi Forumda Bekliyom Fotoları. Benim Anlamadığım Diyelimki Küfür Ettim AraL a Sende Fotosu Ne Gezecek :)))) Her Cümlende Aral Mikail Aral Mikail Hayırdır Aralla Mikalinin Yeni Beslemesimisin :)
Resim
Kullanıcı avatarı
wdffg
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen wdffg »

NarkozxTurka yazdı:
wdffg yazdı:

0-6 detecdet

Resim
Yazık La Sana :) Küfür Ettimse Fotosunu Al Şikayet Et Kendi Yaptıklarını Söyleme Kalkıpta. Yazmışsın Sen Küfür Ettin Fotolar Var Bende Diye Hadi Forumda Bekliyom Fotoları. Benim Anlamadığım Diyelimki Küfür Ettim AraL a Sende Fotosu Ne Gezecek :)))) Her Cümlende Aral Mikail Aral Mikail Hayırdır Aralla Mikalinin Yeni Beslemesimisin :)
Besleme babandır. Sümsük herif.
Oyunda denk geldiğim her sefer seni yere sericem haberin olsun ;).
Öyle özelden laf atıp tutmakla. Belgesiz belgesiz konuşmakla olmuyo. Aral kesti diye hırsız diye bağırmalar Mecxbret'e ezik demeler falan. Kendini kral mı sanıyosun lan. Seni gördüğüm yerde kesmek farz oldu artık.
Hodri meydan. Görecez bakalım.
Klavye karısı seni.

LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
Kullanıcı avatarı
NarkozxTurka
İskele Babası
İskele Babası

M4lsın harbiden sen Sallıyosun Destekli Salla :)
1)Konunun En Basındaki Resimlere Bak Sana Belge
2) Ben Bagıramam Öyle Hırsız Diye Çünkü Plusum Yok :)

:):):):):)):):)

KAREKTERSİZ Herif :)))
Resim
Kullanıcı avatarı
NarkozxTurka
İskele Babası
İskele Babası

wdffg Böyle Rezil Olur Susarsın :) Şuan Bölgeden Millet Sana Niye Laf Söylüyo Bana Söylemiyolar Düşün Bi Demekki Sorun ve Şerefszlık Sende Koçum :) Öyle Kafana Göre Sallama Yok Hırsız Dedin Bize Falan Diye :) Rezil Seni Şizofren Çarını Kendi Sanan Salk :)
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön