İKV Oynamak ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

İKV Oynamak ..

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Bu Yazıyı Yazarken Forumda Olan Özgürlük Hakkımı Kullanıcam Biraz :) Saçma Yorum Yazanlara Cevabım Olmayabilir :)

İKV Oynamak ;

Hayatımızın Belirli Vakitlerinde Oynadığımız Oyunu Tamamen Kendi Hayatı Haline Getirmiş Küçük Büyük Yaştaki Oyuncuların Verdiği Rahatsızlıklardan Bahsetmek İstiyorum Öncelikle . Tamam Anladık Oyuna Kaptırmışsın Kendini Elbet Hakkın Oyun Sayesinde Eğlenebilmek .. Fakat Adı Üstünde Oyun Bu . Oyunu Abartmaya Ne Gerek Var ? :) Bence Bu Tarz Arkadaşların Tamamen Uzaklaştırılması Lazım . Nezih Bir Ortam Olması Lazım Bu Oyunun .. :)

2.si Gelen Sistemler ;

Her Oyun Gibi İstanbul Kıyamet Vatki De Bir Kasaba İken Metropol Olma Aşamasında Adım Adım İlerliyo ( Alıntıdır :) ) Fakat Bu Adımlarda Kaybettikleri Yada Arkada Bıraktıklarıda Yok Denemez :) İKV Birçoğumuzun Dostlar Edindiği Bir Ortam İken Şuanda Dostluk Yerine Para Kazanmak İçin Ticari İlişkilerin Kurulduğu Bir Ortama Dönmüş :) Kesinlikle Yanlış . Eskisi Gibi Bir Ortam Zor Değil :) Hatırlayanlarınız Vardır Elbet 29-39 Seviyedeki Seviyeli Muhabbetleri Gerek Yöneticilerle Gerek Oyuncularla Gayet Hoş Vakit Geçiriyorduk :) O Zamanlar Yaşı Küçük Olanlar Saygıyı Büyük Olanlar Sevgiyi Biliyordu :) Şimdi Tamamen Para Güç Hırs ..

Sonuç Olarak :)

Belkide Benimde Oyuna Kendimi Kaptırdığımı Düşüneceksiniz Fakat Ben Bu Oyuna Dostlarımla Hoş Vakit Geçirmek Eğlenmek İçin Giriyorum Bu Artık O Kadar Zor Olmuşki Şikayette Bulunmak İstedim :) Tabiki Bildiğim Birşey ( Betadan Bu Yanaki Tecrübem ) Yönetime Birşey Demiyorum :) Veyahut Anlamıyanlara Vuvuzela Diyorum :) :) ( Espride Lazım Arada :D )

Seviyeli Cevaplar Bekliyorum ..
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön