REZİLLİK....
- BLooDJuNKie
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
REZİLLİK....
telefondan akçe alıo bi arkadasım kod gelio denio . " girmiş oldugunuz epin önceden kullanılmıştır " dio .... parasıyla rezilik .... :? :? :? :?
Re: REZİLLİK....
girip deniyolar bazen tutuyor işte oda sana gelmiş şansına mesela aynı şeyi kontürlü telefonlardada yapmak istesen 3. denemeden sonra hattın iptal olaibliyor yada kaçıncı deneme bilmiyom tehlikeli ama bunda öyle bişi olmayınca adam deniyor anasını satam ya tutarsa hesabı iş yok güç yok tabi:D tutturmak çok güç ama şansına oda sana gelmiş tabi itiraz edebilirsin destek ekibine şu kodu bu gün satın aldım ama bundan önce kullanılmış diye
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: <Never Walk Alone>
ikv desteğe mesaj at kodu aldığın tarihi ve kodun kullanılma tarıhini görürlerse sana yeni kod verebilirler ve o kodu giren kişi içinde yasal işlem başlatılabilr.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- BLooDJuNKie
- İri Fare Avcısı

- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
cidden o kadar uzun şifreyi tutturabilcek birinin olduğunu sanmıyorum!SHooT yazdı:girip deniyolar bazen tutuyor işte oda sana gelmiş şansına mesela aynı şeyi kontürlü telefonlardada yapmak istesen 3. denemeden sonra hattın iptal olaibliyor yada kaçıncı deneme bilmiyom tehlikeli ama bunda öyle bişi olmayınca adam deniyor anasını satam ya tutarsa hesabı iş yok güç yok tabi:D tutturmak çok güç ama şansına oda sana gelmiş tabi itiraz edebilirsin destek ekibine şu kodu bu gün satın aldım ama bundan önce kullanılmış diye
başka bir hata olabilir!
http://bit.ly/qM7njk
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhabalar..
Sorununuz hakkında destek verebilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda Mobil Ödeme bildirim tipini seçerek paylaşınız.
E PIN seri numarası:
E PIN şifresi:
Oyun Üye adı:
Yukarıdaki bilgileri gönderdiğiniz anda inceleme yapılarak size geri dönüş yapılacaktır.
Sorununuz hakkında destek verebilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda Mobil Ödeme bildirim tipini seçerek paylaşınız.
E PIN seri numarası:
E PIN şifresi:
Oyun Üye adı:
Yukarıdaki bilgileri gönderdiğiniz anda inceleme yapılarak size geri dönüş yapılacaktır.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Olur böyle aksilikler acilinden desteğe mesaj at e postana bilgi verirler
:idea:
:arrow:
:idea:
:arrow:

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .