Gaffar Beyin Asasından Tut Yeni Yaratık ve Materyallere Kadar Hepsine Baktım Güzel Olmuşbboyfatih yazdı:Arkadaşlar bu kadar tartışacagınaza data dosyalrından animation ve classes Dosyalarına bakın bu suç deildir değştrmek suçtur orda o kadının semiha hanım oldugunu kullanıgı asaya kadar gaffar beyin asası çemberli taştaki yerler Yaşam merkesi Rüya ışınlama kristalı her şey hazır görürsünüz...
ÇEMBERLİTAŞ'nın Sırrı ! ! !
Re: ÇEMBERLİTAŞ'nın Sırrı ! ! !
Yok herkes bişeyler yazmış kuklacı diye biri yok çemberli taşta eger incelerseniz görürsünüz istihbarat subayı bile canavar bizim için onla bile şavaşacaz orası nasıl bilmiyorum ama herşey tamam sadece acılması bekleniyor orda çemberli taşın kordinatlarıda yazıyoda bulamadım tam nerde -760 -1070 mi ne XDGHQSEN yazdı:Gaffar Beyin Asasından Tut Yeni Yaratık ve Materyallere Kadar Hepsine Baktım Güzel Olmuşbboyfatih yazdı:Arkadaşlar bu kadar tartışacagınaza data dosyalrından animation ve classes Dosyalarına bakın bu suç deildir değştrmek suçtur orda o kadının semiha hanım oldugunu kullanıgı asaya kadar gaffar beyin asası çemberli taştaki yerler Yaşam merkesi Rüya ışınlama kristalı her şey hazır görürsünüz...![]()
yenı materyal neler var ?
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
İstanbul Kıyamet Vakti ile ilgili Sobee tarafından resmi olarak duyurulmamış içeriklerin yayınlanması, paylaşılması kesinlikle yasaktır. Hesabınız 7 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
[DEV]Nerull
[DEV]Nerull
EVEt o fotograftakı BUYUCU beyazbüyücü Zaten oyunun datasındakı CEMBERLI Taş Bölumundede kuklacı geçmıyor
BEYAZ BUYUCU
BEYUZ BUyUCUNUN KALFASI MEvcut kısa bır arastırma bı dönem yapmıstım...
BEYAZ BUYUCU
BEYUZ BUyUCUNUN KALFASI MEvcut kısa bır arastırma bı dönem yapmıstım...
- starMad
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Birileri Gaffar Asa , Semiha Asa , Beyaz Büyücü Asa Varsa resmini koyabilirmi
Altefdört
Kendin Girip Bakabilrsin Ama Burada Paylaşmak Yasak...Süresiz Ban :|starMad yazdı:Birileri Gaffar Asa , Semiha Asa , Beyaz Büyücü Asa Varsa resmini koyabilirmi
Iyorge yazdı:Selamlar
Belki Yakında Büyücülerimizle Birlikte Ucan Arabalar Belkide Kurtlar Falan Gelir Eee Ne Demişler ''Ak Akçe Kara Gün İçindir'' ... Unutma Umudunu Asla Yitirme Ve İKV camiasına Katıl;)
En Kısa Zamanda... Olacaklara Sizlerde Şaşıracaksınız.
O Değilde En Yakın Zamanda Özel Hayvan Sistemi Geleceğine Eminim...
- starMad
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ben BAkmaya ÇAlıştımda olmadı yapamadımGHQSEN yazdı:Kendin Girip Bakabilrsin Ama Burada Paylaşmak Yasak...Süresiz Ban :|starMad yazdı:Birileri Gaffar Asa , Semiha Asa , Beyaz Büyücü Asa Varsa resmini koyabilirmi
Altefdört