Büyük Problem!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Büyük Problem!!

Mesaj gönderen utku »

burdaki carrefourda 5-6 paket var :))
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
RADQN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RADQN »

TheOkqn yazdı:Mesleğim gereği konya ilinde bulunuyorum.plus üyeligimin bitmesine az bi süre kaldı dedimki ikv kutu alıp 3 aylık plus paketi yükliyeyim.Konya kule city Teknosaya gittigimde ikv kutunun tükendigini söylediler peki dedim gene konyada bulunan bi alışveriş magazasına gittim ordaki Teknosadan aldıgım cevap ta aynıydı.Ve merkezde sordugum bi kaç yerde ikv kutu bulunmadıgını söylediler.
Hafta sonu memleketime geldim Ispartaya.Kipa Avm ye gittim ikv kutu sordum talep çok oldugu için ellerinde bulunmadıgını söylediler şaşırdım.Son olarak İyaş avm de teknosa ya gittim Dvd lere baktım ikv kutu gene yok ordaki bi sorumluya'istanbul kıyamet vakti dvd si elinizde yokmu?' sorusuna yetkiliden cvp olarak'oyun o kadar çok istek aldıki geldiği gibi bitiyor ve elimizde yok (buraya dikkat) 'peki tekrar ne zaman gelir sorusuna ise''şuan üretici firma da da ikv kutunun kaldıgını sanmıyorum o kadar çok talep oluyor ki galiba tükendi' şeklinde bi cvp aldım teşekkür ettim ayrıldım.
2 il gezdim 2 sinde ikv kutu bulamadım.Problem bendemi ? Gittigim avm lerdemi ? Yoksa gerçek sorumlulardamı?He şimdi TT arkadaşlardan biri gelipte buraya'Hala ikv dvd niz yokmu' yazıp altına 3 5 tane internet adresi verip burdan temin edebilirsiniz gibi cümleler yazmazsa sevinirim.Mümkünse bi çare bulun gerekirse kutu almadan kredi kartımızla 3 aylık plus alabilelim.Mynette alıyordum ama sadece 1 aylık.İlgililer okur ve ilgilenirse sevinirim kutu gerçekten bittimi yoksa Çemberlitaş eklentili yeni Kutularmı çıkacak piyasaya?Saygılarımla..
Merhaba Ispartalı
İkv kutu almak için sanırım seninde ilk durağın Teknosa olmuş .Ama bulamama na şaşırmadım .Çünkü benimde ikv kutu almak için ilk durağım orası olmuştu ve bana da verilen cevap hemen hemen aynıydı.Ve içlerinden Pendik Şubesindeki elemanlar da abartısız 1 hafta içinde 50 Bin kişi sordu ve aldı demişti .Ben daha sonra aynı şubeye tekrar gittiğimde hala yoktu .Anadolu yakasındaki 10 şubeye erinmeden baktım ama sonuç 0 :) Ve bu platformdan İKV kutularıyla ilgili bi konuya Teknosa da İKV kutuları bulunmuyor boşuna bakmayın dediğimde DEV tagında biri bunun gerçek olmadığını savunarak yazdığım yazıya bir yetkili tarafından müdahale edilmişti ;) Bu yüzden teknosa dışındaki mağazalardan alışveriş yapabilirsin .
Barış ÇOLAK
Kullanıcı avatarı
Eminonu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Eminonu »

Kocaeli bölgesinde Carefour sa da cd bölümünde kutularımız mevcut KOCAELİ BÖLGESİNDE ki arkadaşlara bilgilendirilir..
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Şöyle bi durum var teknosada yok ben D&R yede Kipa yada gittim orlardada yok hatta bi umutla çarşıda olan cd,dvd satan büyük mağazalarada gittim sonuç gene aynı kutu yoktu!
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Şöyle bi durum var teknosada yok ben D&R yede Kipa yada gittim orlardada yok hatta bi umutla çarşıda olan cd,dvd satan büyük mağazalarada gittim sonuç gene aynı kutu yoktu!
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]

“Genel Sohbet” sayfasına dön