Karakter aktarımı ...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Esvedibihak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Karakter aktarımı ...

Mesaj gönderen Esvedibihak »

Merhabalar,

Hesap şifrelerinizi paylaşmanız tamamen sizin sorumluluğunuzda olan durumdur. Düşüncenizin aksine akçe ile aktarım sistemi yetkisiz hesaba aktarım yapılmasını engellemekte olan bir sistemdir.

Hesap bilgilerinizi paylaşmamanız gerektiğini ve sorumluluğun tamamen size ait olduğunu hatırlatmak isterim.

Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eerrddii24 »

İçerik Silindi.

Forum hesabız süresiz uzaklaştırıldı.
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

Yani milletin çarı çalınsın dıye bile bile bu işlerı yapacaksınız diyeceğim artık.Karekter silerken bir şifre istese ne olur du ki ? Karekter aktarmak istense telefona gelen mesaj harıcınde bi şifre istese ne olurdu ki ? Bu cok zor cok ugras gerektirir falan derseniz %100 yalan söylersiniz.

Çünkü siz grub bölgeleri geldikten sonra biz dedik siz kendı elemanlarınıza item dusuruyorsunuz.Siz dediniz ki yok yalandır herşey şanstır dediniz.Peki yağma artırıcılar nasıl oldu ? O yağma arttırıcıyı alınca item daha fazla düşüyor dimi ? Ne malum sizin kendi İTLERİNİZE itemleri düşürmediğiniz ?

eLeaNoR yazdı:Tamam. Birşey kaybettiniz sinirlisiniz. Ama bu olayda mynet kadar sizde suçlusunuz. Yöneticiler bas bas bağırıyor : "Karakterleriniz paylaşmayın. Şifre paylaşımı tehlikeli" diye.(Amacım yönetimi savunmak değil. Objektif bi bakış. )
Ayrıca bu arkadaşın söylediğine de değinmek isterim.Seni elektrıgın gıtse ınterneti gitse ne yapacaksın ? bir arkadaşına şifreni verip grup bölgelerınde devam etmeni isteyeceksin.Başka hiç bir şansın yok.Kimse gidipte daha ilk kanka dediğine şifre vermez uyanın artık UYANIN
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

eerrddii24 yazdı:İçerik silindi.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
IISoNuGeLmeZII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IISoNuGeLmeZII »

AYNEN ERDİ SANA KATILIORUM ARKANDAYIM :D :D
● Bütün ümidim gençliktedir

● Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.

Resim

KALBİMİZDESİN !
Kullanıcı avatarı
insanbul
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen insanbul »

xxcezaxx sen benim karakterimin çalındığını nereden biliyorsun?

Şifrem şuan askerde olan bir arkadaşımda var sadece ve karakterimin nasıl çalındığını hala anlamış değilim. Çalınan karaktere de hatırı sayılır para harcandı sobee firmasının ürün sattığı kişilere destek vermemesi kadar saçma sapan bir şey olamaz...

Saygılar
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

insanbul yazdı:xxcezaxx sen benim karakterimin çalındığını nereden biliyorsun?

Şifrem şuan askerde olan bir arkadaşımda var sadece ve karakterimin nasıl çalındığını hala anlamış değilim. Çalınan karaktere de hatırı sayılır para harcandı sobee firmasının ürün sattığı kişilere destek vermemesi kadar saçma sapan bir şey olamaz...

Saygılar

Askerde olan arkadaşım dedıgın adam benim öz abim gibidir eren abi . Çalındığını nerden biliyorsun diyosun . SPONGEBOB yani umut ile hergün skype üzerinden görüşürüz . İtamlarına dikkat et .
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
canmurat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canmurat »

Tüm çalınan karakterler için herkez gibi bende üzüldüm fakat bunda etkili olan büyük rol İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ' dir nedenmi ? :
XXCEZAXX arkadaşımın dediği gibi Grup Bölgeleri (GB) oyundan düşmen takdirinde 10 dakika süre ile sınırlandırılmıştır , GEREKSİZ !! ..
Zaten 300 dakika ile sınırlandırdınız , daha ne 10 dakika diye bir sınırlandırma getiriyorsunuzki ?? bu 10 dakika sürenin kaldırılması talebimdir oyunculara düşen şifre paylaşma durumu tamamen hususidir isteyen paylaşıt istemeyen paylaşmaz
Diğer oyuncalara uyarımdır karakterinizi caldırmanız durumunda sobee mynet veya ttnet ile iletişime geçin oyun içinden o hırsız bu kapkaç cı diye itahamlerde bulunmayın ;)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
insanbul
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen insanbul »

Kardeşim ben seni suçlamıyorum ki bu durumu nereden bildiğini sordum sadece seni tanımayan biri olarak. Öz abim dediğin kardeşim askerdeyken çalındı karakter dolayısıyla ondan duyma imkanın yok. Umut ile görüştüğünü bilmiyordum demek ki ondan öğrenmişsin diyebiliriz. Fakat bildiğim bir şey var bu karakteri çalanı biliyorsunuz siz, karakterin ismi değiştirilmiş şekildeyken beraber migratta girdiğinizi biliyorum, bunu suçlama kabul edebilirsin ve bildiklerini de söylemeni rica ediyorum.
xxcezaxx yazdı:
insanbul yazdı:xxcezaxx sen benim karakterimin çalındığını nereden biliyorsun?

Saygılar

Askerde olan arkadaşım dedıgın adam benim öz abim gibidir eren abi . Çalındığını nerden biliyorsun diyosun . SPONGEBOB yani umut ile hergün skype üzerinden görüşürüz . İtamlarına dikkat et .
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Şimdiki ismi galiba Overtime . Migratın önünde bir büyücü beklerken bu geldi üstünü yansıttı grup istedi. O gün klandan cegofnr midir nedir kendisini pek sevmem klandan buna bir şeyler yazdı bu da gruptan ben bir şey yapmadım ben karakteri satın aldım felan dedi . Daha öncedende Umut'a ben bu karakteri Cemal (OSPIDEAM) dan satın aldım yazmış . Umutun söyleyişi. Durumu bir de umutla görüşürsen sana açıklamayı yapar .

Tekrar geçmiş olsun . İyi forumlar.

Saygılar...
XXCEZAXX

“Genel Sohbet” sayfasına dön