Mor Gözlükler mosmor yaptı...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
seninimIIsensizI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mor Gözlükler mosmor yaptı...

Mesaj gönderen seninimIIsensizI »

İKV bunu BİR şekilde düzeLtir TOPLU HAREKET EDİLİRSE Ben İnanıyorum DÜZELTİLECEKTİR.
Kimse aLmassa Ne aRz Ne Lodos Hiç kimse almasın gözLük ozaman görelim napa biliyorlarmış :))
Şunuda Belirtmek Gerekirki OYUNUN büyümesine Katkı Saglayan Yine Bizleriz BİZİM istedigimiz olmuyorsa Oynamanın Ne anLamı kaLıyorki ??? ;) ;)

KISACASI
GREV YAPALIm... :mrgreen: :mrgreen:
‎[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

M2 mor gözlüklerden Sıkılan İnsanlar var sen Elinde patlayacak diyorsun :mrgreen: .M2 mor gözlükleri Kullanıp artık işportaya yollayan insanlar var.Yenisi Geldiğinde ise hiç sarsılmadan yenisini alabilecek insanlar var.

Sorun olan M2 mor gözlüğü Çantasına taşımadan bir diğer gözlük Yolunu bekleyen insanlarda.Onlar Kinq Onlar Lord Onlar için sorun yok sorun senin için.

Daima el ele bir ÜLKE için M2 :mrgreen:

EZEL DEVAM EDİYOR..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
TraYN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TraYN »

QSOMEGOSALENQ yazdı:M2 mor gözlüklerden Sıkılan İnsanlar var sen Elinde patlayacak diyorsun :mrgreen: .M2 mor gözlükleri Kullanıp artık işportaya yollayan insanlar var.Yenisi Geldiğinde ise hiç sarsılmadan yenisini alabilecek insanlar var.

Sorun olan M2 mor gözlüğü Çantasına taşımadan bir diğer gözlük Yolunu bekleyen insanlarda.Onlar Kinq Onlar Lord Onlar için sorun yok sorun senin için.

EZEL DEVAM EDİYOR..

king lord falan derken benden bahsediyo olmaslısın kanka:D
Resim

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü :[/b] FataLErroR
Kullanıcı avatarı
Desqualders
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Desqualders »

BİR İSTANBUL KIYAMET VAKTİ SAYFASINDAN GÖRDUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ;
Merhaba;

Yenilikler bildiğiniz gibi İKV 'nin vazgeçilmez bir parçasıdır. Zaman ve emek isterler.

Uzun süredir yenilenmemiş Klan Gözlükleri'nin yeni görünüşe sahip modellerinin çıkması da yine uzun süredir hem sizlerin hem de biz geliştirme ekibinin arzusuydu.

Yeni çıkan eşyaların bir öncekilerden özellik olarak daha gelişmiş olması, tecrübeli İKV oyuncularının iyi bildiği genel bir uygulamadır.

Çıkan yeni seviyelerde ve yeniliklerde genellikle bunun oyunculara somut bir gelişim katması için yeni eşyaların eski alternatiflerinden daha güçlü ve pahalı olması da kaçınılmazdır.

Fakat sizlerin önceki Nadide M2 gözlüklerden edinmek için gösterdiğiniz uğraşı da göz ardı edemeyiz.

Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta içinde bu gözlüklerin de normal eşyalar gibi klan tüccarlarına normal tüccarlardaki oranlarla geri satılabilmesi (Pluslı kullanıcı için 1/3, plussız için 1/5) eklenecektir.

İyi oyunlar dileriz.

Sobee Studios Ekibi
Siz Kismis Pi ?
Kullanıcı avatarı
BLACKMAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BLACKMAN »

Desqualders yazdı:BİR İSTANBUL KIYAMET VAKTİ SAYFASINDAN GÖRDUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ;
Merhaba;

Yenilikler bildiğiniz gibi İKV 'nin vazgeçilmez bir parçasıdır. Zaman ve emek isterler.

Uzun süredir yenilenmemiş Klan Gözlükleri'nin yeni görünüşe sahip modellerinin çıkması da yine uzun süredir hem sizlerin hem de biz geliştirme ekibinin arzusuydu.

Yeni çıkan eşyaların bir öncekilerden özellik olarak daha gelişmiş olması, tecrübeli İKV oyuncularının iyi bildiği genel bir uygulamadır.

Çıkan yeni seviyelerde ve yeniliklerde genellikle bunun oyunculara somut bir gelişim katması için yeni eşyaların eski alternatiflerinden daha güçlü ve pahalı olması da kaçınılmazdır.

Fakat sizlerin önceki Nadide M2 gözlüklerden edinmek için gösterdiğiniz uğraşı da göz ardı edemeyiz.

Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta içinde bu gözlüklerin de normal eşyalar gibi klan tüccarlarına normal tüccarlardaki oranlarla geri satılabilmesi (Pluslı kullanıcı için 1/3, plussız için 1/5) eklenecektir.

İyi oyunlar dileriz.

Sobee Studios Ekibi
Nerde gördün bende bakmak istiyorum..
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
Kullanıcı avatarı
Desqualders
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Desqualders »

BLACKMAN yazdı:
Desqualders yazdı:BİR İSTANBUL KIYAMET VAKTİ SAYFASINDAN GÖRDUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ;
Merhaba;

İyi oyunlar dileriz.

Sobee Studios Ekibi
Nerde gördün bende bakmak istiyorum..
FACEBOOK TA IKV SAYFASINDA ...!
Siz Kismis Pi ?
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

üçte bir çok az. satmaya değmez. m2 kullanırım daha iyi.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

TraYN yazdı:
QSOMEGOSALENQ yazdı:M2 mor gözlüklerden Sıkılan İnsanlar var sen Elinde patlayacak diyorsun :mrgreen: .M2 mor gözlükleri Kullanıp artık işportaya yollayan insanlar var.Yenisi Geldiğinde ise hiç sarsılmadan yenisini alabilecek insanlar var.

EZEL DEVAM EDİYOR..

Sence Başka Kim olabilir :)

king lord falan derken benden bahsediyo olmaslısın kanka:D
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMa »

Oldun mu oldun mu şimdi mos mor oldun mu ? :)
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Perfectmagician »

xTANIMSIZx yazdı:
PROF yazdı:İKV Büyük Şehir Belediyesi ÇALışıyor
Bu gidişle oylar başka oyunlara gidecek. :)
hehe :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...

“Genel Sohbet” sayfasına dön